urmarile C&R

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 21 Iul 2008, 17:55

salut,

din tanara mea experientza pot spune la fel, daca le dai drumul imediat sa duss dreaq tot, io ii pun pe `fir` in apa si de preferintza la departare de lok, deoarece `hormonul de panica se activeaza` si pleaca de akolo, la sfarsitul partidei le dau drumul.
be smart be silent be deadly.....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Iul 2008, 19:17

adevarul e ca-i destul de trist sa recunosti ca abia ai fost in stare sa iei unu-doi dintre aia multi care vanau ca turbatii la inghesuiala.

mult mai spectaculos sa tragi concluzii din astea. lol :D

am prins avat care imi daduse inainte si fusese intepat si driluit. de multe ori. a fost si and am prins acelasi peste de doua ori, dimineata si seara, recunoscut dupa semn pe corp. si zile cu enspe pesti, fara numar, prins si dat drumu la toti pe acelasi anafor in 20m patrati, cand altii pe acelasi anafor inacelasi moment au prins nada.

si zile ca ieri, sareau vreo 3 langa un pod si nu am reusit sa scot un atac.
sau inainte cand dadeam la spin si prindeam vaduvite si numa' vaduvite doar pt ca varnesu de la rotativa mea era rosu, iar ei, avatii, vroiau doar cu cauciuc galben. mai tii minte dan? :))

aia e, avatul e un mare bulangiu!

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 21 Iul 2008, 20:51

Eu am prins un salau care cara o montura de stationar cu un plumb de 50 grame! Dupa cum arata plumbul si acul erau recente, nu erau ruginite!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 21 Iul 2008, 21:25

bine este clar ca nu prea simt durerea, dar am patzit nu odat sa vina turma de jaloo, am luat catziva i-am eliberat si turma s-a duss la dreaq, cand ii retzine-am si nu-i eliberam atunci turma ramanea mai mult timp pe zona, la fel am patzit si la clean, dupa cum zicea cineva elibereaza un fel de hormon, defapt dupa cum mai zicea cineva una din modalitatile lor de comunicare este si homonala :wink:

ps defapt cam tot si totzi comunicam prin hormoni chiar daca nu de dam seama, este dovedit stintzifick :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Iul 2008, 22:56

Am prins stiuca ce avea infipta in opercul pe interior o tripla de lingura cred, pentru ca nu avea nici fir legat si ca dimensiune era la fix, probabil a cedat vreun inel despicat, desi cred totusi ca era a vreunui baboier needucat. Ceilalti doi spini care erau liberi aproape ii rupeau branhiile. Avea cam 55 de cm si era destul de slaba. Tripla era ruginita rau. Am "operat-o" si am eliberat-o. Sentimentul a fost grozav. Ii spuneam colegului cu care am fost ca asta a venit special pentru operatie stiind ca da de mine.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Iul 2008, 22:58

cunosc/vazut cu ochii mei mreana prinsa la stationar si cara un hornet in spate, bineinteles exemplar frumos.
Deci in mare parte matzi lamurit, acum sa va intreb altceva pe voi mintzi stralucite 8) se poate k stiuca sa devina "imuna" la o culoare de la o lingura? :D adica pur si simplu sa nu o mai atace :?:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 21 Iul 2008, 23:25

hell Beju a avut un jaloo in acvariu, dupa ce i-a golit alevini s-a dat la un sanitar, avea tzepi si l-a scuipat imediat, dupa aia el si sanitarul respectiv dormeau unul langa altul, darr cum ii bagai alevini in acvariu imediat era pe ei la masa, deci concluzia o tragi tu, pestele pe cat este de `prost` invatza :wink:

ps pe balta unde pescuiesti nu te plafona, experimenteaza si altceva, si chiar cand prinzi 20 de stiuci dupa a treia schimba naluka, invatza cum reactzioneaza, astfel vei devenii din ce in ce mai adaptabill, sa nu ai in cap doar oscilantele alea nenorocite :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Iul 2008, 23:36

empty noi am mai discutat chestea asta, daca o naluca este eficienta....ce rost are sa o schimb??? nu zic k am sa ma plafonez pe o singura naluca, dar pt mine este fascinant sa vad cum o ataca stiuca....lansezi...o sclipire, doua, deviaza usor spre stanga.....zbangggg dintzoasa se infinge in ea deabea ai timp sa o vezi de unde vine....fenomenal :!: am dat si la popper si la vobler ....nu este aceasi senzatie k la lingura, mai ramane sa incerc slidere si alte treburi dar asta mai pe toamna nitel :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Iul 2008, 23:39

Si oamenii se invata greu minte uneori si au pretentia ca sunt fiinta cea mai desteapta. Se zice ca exemplarele batrane ar sti mai multe (la pesti ma refer) dar nu cred ca retin o anumita naluca de care sa se teama sau sa nu se atinga. Explicatia ar fi ca stiu foarte bine "semnatura" in apa a unui peste prada adevarat si tot ce nu e fix asa, trezeste suspiciune si inhiba sau evita.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Iul 2008, 09:44

aha deci tot are ceva dubii :lol:

Scrie răspuns