N-ar strica sa contribuim la acest topic temporar ash zice eu in care atzi putea comunica shi altora unde se mai prinde peshte in perioada asta sau cum e apa, ce au mai prins prietenii voshtri etc.
Personal am auzit ca se scoate clean in perioada asta. Am auzit shi de la cineva de pe forum de aici care daca o sa vrea o sa va povesteasca el mai multe shi care s-a intors cu 8 Kg. de clean acasa.
Eu am fost la pescuit ieri, pe 08 decembrie la Prut shi am observat ca a inceput iar sa mushte. Personal n-am prins nimic

Apa e limpede. PREA LIMPEDE. Chiar voiam sa va intreb e bine sa fie apa asha de limpede la rapitor? Eu inclin sa cred ca nu.
In rest acum 2 saptamani shi ceva persoane care au pescuit cot la cot cu mine au scos 8 Kg. de avat shi stiuca, apoi cateva zile mai tarziu 18 Kg numai din 6 bucatzi avat 2-4 Kg.
Apoi o saptamana de pauza adica NIMIC nici macar un atac la partide de pescuit cu 6 oameni.
In ce ma priveste disper: am mers iarna asta pt. prima oara la pescuit de rapitor in viatza mea. Am debutat cu un avat f. mare, apoi am prins doar unul de 1.5 kile, apoi o stiuca de vreo 600g, apoi (ieri) n-am mai prins nimic

Ma intreb daca sa ma duc la pescuit data viitoare ca daca continui pe linia asta probabil ca... oare chiar asha.. ce mi se poate intampla mai rau decat sa NU prind peste ? Sa ninga, sa ploua sau sa mi se rupa lanseta ? :

Voi ce-atzi mai facut?
Claudiu.