instaleaza bit torrent, si downloadeaza jocul de pe www.suprnova.orgtodi scrie:Da???!!!!
in cazu' asta:
1. ai fibra optica?
2. iei chestii de pe net cu dc++?
3. daca da zi'mi si mie hub'ul si nickul, sa'l iau si eu de la tine![]()
![]()
![]()
Te rog frumos![]()
Numai bine!
Unde se mai prinde peshte in perioada asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Scuze Ciprian ca abia acum am vazut mesajul tau. Eu pescuiesc in zona Ungheni - Bosia. Ieri (duminica) am fost iar pe Prut si acesta era crescut fata de vineri si nitel mai alburiu.ciprian ungureanu scrie:Pentru Claudiu si Paul (Iasi) .In ce zona pescuiti pe Prut ?.Poate puteti raspunde pana maine pentru ca urmeaza duminica.Multumesc frumos
Treaba am facut abia dupa pranz, dimineata nu prea avut.
La voi s-a terminat?
Eu am plecat ieri cu avint la Dunare sa mai verific ce mai fac salaii. Dunarea mare, tulbure, in 6 ore de pescuit nu am avut nici un atac. Anul trecut pe vremea asta...
Am avut in schimb spectacol la greblashi. "Coseau" baietii de zor, cind i-am fotografiat s-au mutat mai incolo, m-am dus si i-am filmat, ii doare "acolo". Aveau un salau de 4 kg (cica prins la pestisor), plus o punga umpluta 1/2 cu alti pesti, nu se vedea exact ce.
Am avut in schimb spectacol la greblashi. "Coseau" baietii de zor, cind i-am fotografiat s-au mutat mai incolo, m-am dus si i-am filmat, ii doare "acolo". Aveau un salau de 4 kg (cica prins la pestisor), plus o punga umpluta 1/2 cu alti pesti, nu se vedea exact ce.
-
- veteran
salut!rica -junior varianta ta :bit torrrent+suprnova dureaza pana la echinox.ne-ai umplut de solzi!
salut adelin! rapala pro fishing merita descarcat sau e o frectie?m-am intalnit cu un prieten din italia ,nebun dupa spinning si mi-a facut capu' mare cu playstation,sunt comparabile?multumesc ,astept raspuns.
salut adelin! rapala pro fishing merita descarcat sau e o frectie?m-am intalnit cu un prieten din italia ,nebun dupa spinning si mi-a facut capu' mare cu playstation,sunt comparabile?multumesc ,astept raspuns.
walleye
sal adriane! Daca te referi la o comparatie intre X-BOX si PLAYSTATION parerea mea e ca X-BOX-ul e mai tare.Are mult mai multe facilitati si poti sa i-l transformi f. usor.Am vazut si eu la cineva RAPALA PRO FISHING pe X-BOX si mi s-a parut super iar grafica era destul de misto.Plus ca daca apelezi la cine trebe iti face X-BOX-ul sa stie si div-x plus subtitrarile de rigoare (sub,srt,...) iar pe deasupra mai poti pune si hdd pana pe la vreo 160 gb ceea ce pe PLAYSTATION e aproape imposibil sa pui.adrian frunza scrie:salut!rica -junior varianta ta :bit torrrent+suprnova dureaza pana la echinox.ne-ai umplut de solzi!
...nea' ADELIN tu i-l joci pe X-BOX sau pe pc ca nu stiu de vreo varianta de pc (sau nu sunt informat)?
Salut Claudiu!
Probabil ai aflat ca si eu pescuiesc pe Prut (de fapt numai pe Prut) in zona Ungheni - Bosia.
Am mai scris pe forum, in 21 decembrie a.c. am prins primii avati la rotativa.
Si ca sa verific ca nu a fost o intimplare am fost si azi 28 decembrie. Din pacate am lasat rotativa "norocoasa" in Prut. Am stat numai 1 ora si jumatate si am prins 2 avati. Si-am mai comis o greseala care acum o realizez care mi-a compromis sansele de a mai prinde dupa primii doi.
Asa incit Prutul cred ca ramine pentru ieseni singura optiune daca mai vor sa iasa la pescuit (baltile deja au inghetat, alte riuri prin zona nu stiu sa ofere sanse la rapitori).
Probabil ai aflat ca si eu pescuiesc pe Prut (de fapt numai pe Prut) in zona Ungheni - Bosia.
Am mai scris pe forum, in 21 decembrie a.c. am prins primii avati la rotativa.
Si ca sa verific ca nu a fost o intimplare am fost si azi 28 decembrie. Din pacate am lasat rotativa "norocoasa" in Prut. Am stat numai 1 ora si jumatate si am prins 2 avati. Si-am mai comis o greseala care acum o realizez care mi-a compromis sansele de a mai prinde dupa primii doi.
Asa incit Prutul cred ca ramine pentru ieseni singura optiune daca mai vor sa iasa la pescuit (baltile deja au inghetat, alte riuri prin zona nu stiu sa ofere sanse la rapitori).