De la: zamolxis2010
La: laurentiucat
Trimis: Sam 05 29, 2010 10:14 am
Subiect: Re: salutare Comenteaza mesajul
Smile fain; sincer, am prins o singura data in viata, pana acum, mihalt, cred ca era o toamna mai tarzie... nici nu stiam ce specie e, am vrut sa il eliberez dar tata a insistat sa il luam sa vedem ce gust are, si adevarul e ca... e f bun ( francezii sunt inebuniti dupa el )
ti-am spus ca am vazut la rusi pescuit de mihalt, si se poate prinde si la jig ( adik sportiv si nu pt papa... )
faptul ca iei aksa unul, de gust, e una, dar ideea e sa nu iei cu sacosele...aici cred ca e marea problema atunci cand vorbim de pescuit in romania...
ce vroiam sa te mai intreb, ai cumva idee cam ce temperatura era afara si ce temperatura avea apa? eu am citit ca atunci cand apa scade sub 10 grade celsius, dar din ce am mai auzit, pe aici s-a prins frecvent si vara sau toamna;
cred ca adevaratii dusmani ai lui sunt de fapt cei cu plasele, pt ca aud tot mai frecvent ca se prind o gramada in navoadele pescarilor de dunare...
numai bine si fir intins
p.s. : nu te-am intrebat la ce l-ai prins, dar sunt o gramada de momeli... cea mai tare ar fi cea la jig, ar fi cu adevarat interesant, dar fara sa te vada cei din preajma, ca e jale dupa..
drept sa-ti zic..io-s acu pescar la comercial( cu plasa) si nu-s dusmanul pestilor(mihaltilor-ptr ca io din asta imi castig existenta..)si la noi la cei cu plase sunt la fel..oameni si oameni..eu dupa ce am aflat ca e interzis pescuiul la mihalt,acu 3 ani parca..am renuntat.ptr ca mihaltul inghite momeala si cand scoti carligul ii provoci rani profunde...am rupt carligul ,scos cu patentul cu cioc, de cateva ori..de cand pescuiesc cu plasa am luat casa vreo 4-5 mihalti(ptr ca ii plac f mult sotiei)in rest ..nu am greturi sa recunosc ce sunt,ce fac,ce vreau...
Unde e mihaltzul...!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant