un sfat de la profesionisti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
un sfat de la profesionisti
ce lanseta pentru salau sa aleg dintre;
sportex black pearl 2,70m-16-30 g
rapture black power 2,58-7-35g
poate cineva le-o avut pe amandoua
pescuiesc de pe mal
pescuiesc de pe mal
Re: un sfat de la profesionisti
Io zic ca , ..... ar trebui scris mai pompos ,
mai periati baietii , altfel nu cred ca raspunde careva.
mai periati baietii , altfel nu cred ca raspunde careva.
Racule tata ! rupturile mele te astapta .....
nu i bai de aia,
una are actiune 80 gr si una 100 gr , bote serioase nu gluma ,
amu’ ca mai amorte mana la juma de ora, i‘ drept
,
da mai pui jos ghioaga , si sa avem pardon ai cu ce intepa
.

una are actiune 80 gr si una 100 gr , bote serioase nu gluma ,
amu’ ca mai amorte mana la juma de ora, i‘ drept

da mai pui jos ghioaga , si sa avem pardon ai cu ce intepa

Salut. Nu sunt nici pe departe profesionist insa ma bucur sa iti raspund caci am avut ocazia sa cunosc ambele bete. Sportexul este un bat super ok ( am unul in casa care a suferit un accident si l-am reparat ) care are un blank gros in perete ( din acest motiv este si greu ), dar eu ti-l recomand ptr. orice altceva decat ptr. salau ( stiuca, avat ).racu scrie:ce lanseta pentru salau sa aleg dintre;
pescuiesc de pe mal
Rapture black power 2,58-7-35g l-am vazut in mana unui coleg de la Brasov ( nu este strain de pescuit inclusiv cel competitional ) si prindea f. bine cu el salau pe ape salbatice in curenti si se comporta f. bine. Am pus mana pe el si m-a surprins blankul usor si senzitiv mai ales la banii ceruti pe el. Parerea mea este ca ar trebui sa fi mai explicit si sa dai mai multe detalii legate de locul unde vrei sa pescuiesti, tipul de naluci, greutati etc. In acel moment vei primi mai multe sfaturi legate de alegerea ce ai putea sa o faci. Dca ne referim strict la cele 2 bete la care faci referire de departe Rapture ar fi prima optiune. Numai bine si sanatate.
Dintre cele doua bete as lua Rapture fara ezitare. 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Salutare,
Sunt fericitul posesor al acestui bat(rapture black power) si nu pot sa zic decit de bine despre el....
Apropos.....caut fratele mai mare...poate il are careva si vrea sa scape de el...!
Sunt fericitul posesor al acestui bat(rapture black power) si nu pot sa zic decit de bine despre el....
Apropos.....caut fratele mai mare...poate il are careva si vrea sa scape de el...!
O sa fie greu de ales Racule, se inclina balanta spre rapture.
Mai asteptam .... , spun asta deoarece lansetele pot fi cumparate doar online,
fara posibilitatea de a putea fi atinse.
Suntem prieteni si ma aflu in aceasi dilema, doar ca la mine e vorba de 2,40 ,
insa strict pentru mine nu primeaza sensivitatea , mai important ar fi sa am cu ce intepa,
adica in momentul inteparii sa nu se culce pe fir jumatate din bat ,
sa fiu nevoit de un pas in spate cand intep ,pentru a compensa jumatatea de lanseta care se culca pe fir.
E doar o secunda tzacul ,
si vreu sa profit la maxim de asta.
Imi place atunci cand pescuiesc sa ma conectez 100% , asa ca, am foarte mare grija sa am 90 grade sau mai putin intre lanseta,fir ( si bineinteles firul firul intins ,tot timpul posibil) ,
chiar daca simt tzacul cu intensitate mai mica nu i' nimic intep !!!!
Doar sa am cu ce .
Mai asteptam .... , spun asta deoarece lansetele pot fi cumparate doar online,
fara posibilitatea de a putea fi atinse.
Suntem prieteni si ma aflu in aceasi dilema, doar ca la mine e vorba de 2,40 ,
insa strict pentru mine nu primeaza sensivitatea , mai important ar fi sa am cu ce intepa,
adica in momentul inteparii sa nu se culce pe fir jumatate din bat ,
sa fiu nevoit de un pas in spate cand intep ,pentru a compensa jumatatea de lanseta care se culca pe fir.
E doar o secunda tzacul ,
si vreu sa profit la maxim de asta.
Imi place atunci cand pescuiesc sa ma conectez 100% , asa ca, am foarte mare grija sa am 90 grade sau mai putin intre lanseta,fir ( si bineinteles firul firul intins ,tot timpul posibil) ,
chiar daca simt tzacul cu intensitate mai mica nu i' nimic intep !!!!
Doar sa am cu ce .
psihologic vorbind prima alegere care o faci este in proportie de 90% alegerea buna, iar alegerea mea e sportexu
profesionistii recomanda bete cu o plaja de aruncare cat mai stransa, sportex 16-30 diferenta 14g,rapture 7-35 diferenta 28g,blancu gros cred k ii da o rezerva de putere mai mare,nu ca ar trebui la salau da in ape salbatice unde sta salau sta si mustaciosu,la 2,70m lungime si 178g cred k ii destul de echilibrat,in plus nu stiu ce greutate are rapture nu am gasit si nici producatoru nu specifica (am rasfoit online catalogul),
pescuiesc pe ape salbatice (jigurii ,voblere),la balta mai rar si cand am fost nu am pecuit cu jiguri mai grele de 10 g
zamfi despre rapture ti-am cerut parerea si printrun prieten comun(cosmin) si el mi-o transmis ca esti nemultumit de inelele de pe rapture,nu am mai sunat sa nu deranjez,care era motivu nemultumiri?
inca nu mi-am achizitionat batu deci mai astept sfaturii
multumesc celor care au raspuns,fire intinse si sanatate maxima
profesionistii recomanda bete cu o plaja de aruncare cat mai stransa, sportex 16-30 diferenta 14g,rapture 7-35 diferenta 28g,blancu gros cred k ii da o rezerva de putere mai mare,nu ca ar trebui la salau da in ape salbatice unde sta salau sta si mustaciosu,la 2,70m lungime si 178g cred k ii destul de echilibrat,in plus nu stiu ce greutate are rapture nu am gasit si nici producatoru nu specifica (am rasfoit online catalogul),
pescuiesc pe ape salbatice (jigurii ,voblere),la balta mai rar si cand am fost nu am pecuit cu jiguri mai grele de 10 g
zamfi despre rapture ti-am cerut parerea si printrun prieten comun(cosmin) si el mi-o transmis ca esti nemultumit de inelele de pe rapture,nu am mai sunat sa nu deranjez,care era motivu nemultumiri?
inca nu mi-am achizitionat batu deci mai astept sfaturii
multumesc celor care au raspuns,fire intinse si sanatate maxima
aia e!racu scrie: psihologic vorbind prima alegere care o faci este in proportie de 90% alegerea buna, iar alegerea mea e sportexu

lasa parerile ca de la 10 pescari "profesionisti"

oricum, pestii nu vad ce scrie pe lanseta ta....

spor la cumparat si FIRE ZBUCIUMATE!

din pacate sunt fortat sa imi pierd vremea pe internet,fetita mi-a adus cadou de la gradinita o varicela
,filmuletele de mi le-ai trimis le vazusem deja,dac am vazut bine cred ca unu din pescari(tinerel,slabut cu ochelari)foloseste chiar un black pearl doar ca mai mic (scurt)decat ce vreau eu
nu pot sa imi achizitionez lanseta decat online,stiu ca nemti nu fac rabat de la calitate da nu as vrea ca in momentu cand imi ajunge sa nu fie ce imi doresc,sunt fan lansete mega ultra fast (cam cum ii descris batu),cu riscu de a fi enervant mai pun o intrebare; daca pescuiesc cu jiguri de maxim 20g care bat il recomanzi de 20g sau de 40g
imi cer scuze anticipat

nu pot sa imi achizitionez lanseta decat online,stiu ca nemti nu fac rabat de la calitate da nu as vrea ca in momentu cand imi ajunge sa nu fie ce imi doresc,sunt fan lansete mega ultra fast (cam cum ii descris batu),cu riscu de a fi enervant mai pun o intrebare; daca pescuiesc cu jiguri de maxim 20g care bat il recomanzi de 20g sau de 40g
imi cer scuze anticipat