ultimul CAP din Romania isi realege carmaciul
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
ultimul CAP din Romania isi realege carmaciul
nu ratati "Academia Catavencu" de maine unde sub titlul postarii apare un material cu privire la AGVPS.
AGVPS, supranumit si ultimul CAP din Romania (prietenii stiu de ce) organizeaza sambata 13 mai congresul de alegeri. Marele conducator Neculai Selaru va fi reales in unanimitate in postura de candidat unic, cu intreaga sala aplaudand in picioare, asa cum s-a intamplat de fiecare data la congresele de dupa 1990.
AGVPS, supranumit si ultimul CAP din Romania (prietenii stiu de ce) organizeaza sambata 13 mai congresul de alegeri. Marele conducator Neculai Selaru va fi reales in unanimitate in postura de candidat unic, cu intreaga sala aplaudand in picioare, asa cum s-a intamplat de fiecare data la congresele de dupa 1990.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
haideti sa nu exageram
Pe forum se comunica in primul rand ...se recomanda intre pescari produse , firme , se schimba pareri ......
daca o luam asa maine poimaine cand vorbim de scule punem patratele ca la TV sa nu facem reclama pe post......
care e diferenta intre postarea de mai sus si faptul ca venea maine cineva si punea direct link-ul cu pagina de pe CATAVENCU ?
Sau era tot reclama ?
Pe forum se comunica in primul rand ...se recomanda intre pescari produse , firme , se schimba pareri ......
daca o luam asa maine poimaine cand vorbim de scule punem patratele ca la TV sa nu facem reclama pe post......
care e diferenta intre postarea de mai sus si faptul ca venea maine cineva si punea direct link-ul cu pagina de pe CATAVENCU ?
Sau era tot reclama ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Hmm, eu zic ca interesele lui Mihaiu&Co apropo de Delta/pescuit sunt cat se poate de prozaice, si din acest punct de vedere as privi cu oarecare circumspectie textele pe aceasta tema din Catavencu. Cine a vizitat complexul de vile de 4 stele din Sf Gheorghe poate stie la ce ma refer
.

Cu lacrimi Bastus!
motto: "Haideti sa nu exageram"
Pentru mine faptul ca Selaru e reales cu unanimitate sau covarsitoare majoritate a incetat de mult sa mai fie in acceptiunea mea o "stire".
Daca insa cineva spune ca editia de maine a unui ziar nu trebuie ratata, ma gandesc ca mai degraba vrea sa-l cumpar, adica il promoveaza sau cum s-ar mai spune ii face reclama sau publicitate
.
Altminteri, daca gust sau nu "umorul celor de la Catavencu" e o problema mai complicata. Am pretentia ca gust umorul. Celor de la Catavencu insa le-am privit de-a lungul vremii evolutia si cred ca nu mai sunt nici pe departe echipa entuziasta de la inceputuri ci un puternic grup media cu diverse "interese"
.
Despre Delta e simplu, o iubesc. Si ma gandesc ca as face multe lucruri s-o salvez. Nu hoteluri, nici festivaluri de film, nici razboaie cu Bittner... Eu nu m-as lupta pentru concesiuni in Delta pentru ca o iubesc "platonic"
. Si poate ca voi reusi s-o salvez mai bine decat au reusit altii "Vama Veche".
Pentru mine faptul ca Selaru e reales cu unanimitate sau covarsitoare majoritate a incetat de mult sa mai fie in acceptiunea mea o "stire".
Daca insa cineva spune ca editia de maine a unui ziar nu trebuie ratata, ma gandesc ca mai degraba vrea sa-l cumpar, adica il promoveaza sau cum s-ar mai spune ii face reclama sau publicitate

Altminteri, daca gust sau nu "umorul celor de la Catavencu" e o problema mai complicata. Am pretentia ca gust umorul. Celor de la Catavencu insa le-am privit de-a lungul vremii evolutia si cred ca nu mai sunt nici pe departe echipa entuziasta de la inceputuri ci un puternic grup media cu diverse "interese"

Despre Delta e simplu, o iubesc. Si ma gandesc ca as face multe lucruri s-o salvez. Nu hoteluri, nici festivaluri de film, nici razboaie cu Bittner... Eu nu m-as lupta pentru concesiuni in Delta pentru ca o iubesc "platonic"

Mie-mi place-n Delta!
demult nu mai am incredere in massmedia romaneasca,am invatat cu timpul sa iau de bun doar 50% din ce se spune la TV sau in presa scrisa(gerula nu te supara,am inteles ca lucrezi la un ziar,dar asta este opinia mea) si pt asta sunt vinovati si cei de la Catavencu care sub masca de anticomunisti,antiglobalizare,antipoluare,mari ecologisti(apropo de marii salvatori ai deltei) etc, au intemeiat si dezvoltat un grup de presiune cu valente clare de interese economice in diverse domenii.Gerula scrie:Hmm, eu zic ca interesele lui Mihaiu&Co apropo de Delta/pescuit sunt cat se poate de prozaice, si din acest punct de vedere as privi cu oarecare circumspectie textele pe aceasta tema din Catavencu. Cine a vizitat complexul de vile de 4 stele din Sf Gheorghe poate stie la ce ma refer.
insa ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca astfel de oameni sunt formatorii de opinie din tara asta

-
- senior
http://www.adevarulonline.ro/2006-05-02 ... 83295.html
sau
http://www.bestnews.ro/stiri/13/
Acu' faceti singuri legaturile: Bitner - Nastase - AGVPS - Dinescu - Academia Catavencu.
sau
http://www.bestnews.ro/stiri/13/
Acu' faceti singuri legaturile: Bitner - Nastase - AGVPS - Dinescu - Academia Catavencu.

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare