ultimul CAP din Romania isi realege carmaciul

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 10 Mai 2006, 10:56

Sile scrie:Nene Ionascule, sarumana, da-ntre mata si Catavencu vezi vreuna?
Sile
ghici cine-a scris articolul? :lol:

Teodor tata nu mai incerca sa distragi atentia ca nu tine.
Dinescu nu mai are nici o treaba cu Catavencu de vreo 7 ani. iar de Bittner ce sa mai zic se potriveste cu postarea ca sturionu cu closca.
nu conteaza cine va fi presedinte pentru ca oricum nu este decat o pozitie decorativa. ceea ce conteaza este faptul ca de 16 ani presedintele executiv Selaru, care si-a subordonat total asociatia, este reales in unanimitate cu aplauze, cam ca geniul Carpatilor sau precum Kim Ir Sen.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

adiwolf
veteran
veteran

Re: ultimul CAP din Romania isi realege carmaciul

Mesaj de adiwolf » 10 Mai 2006, 11:08

adrian ionascu scrie:nu ratati "Academia Catavencu" de maine unde sub titlul postarii apare un material cu privire la AGVPS.
la asta faceam referire.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 10 Mai 2006, 11:16

adrian ionascu scrie: Teodor tata nu mai incerca sa distragi atentia ca nu tine.
Adriane,
Nu ma banui de intentii care nu le am... :roll:

Din punctul meu de vedere faptul ca Selaru & Co va ramine la conducerea pe mine ma multumeste.
Motivul: in anumite conditii date este 'previzibil' cum vor actiona...
Mi-as face mult mai multe probleme daca ar fi ales un altul.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 11 Mai 2006, 08:00

Teodor
daca tai capul caracatitei bratele nu mai reactioneaza coordonat.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 11 Mai 2006, 08:42

Eu nu stiu ca va agitati atita cu Salaru. ... Sa inteleg ca mai sunt citiva oportunisti liberali care inca n-au prins vreo sinecura data de partid ?

Hai sa fim seriosi ... AGVPS-ul este o structura "produsa" intr-o alta epoca - care insa s-a adaptat. Are bani si poate face "lobby" ... ceea ce ma face sa cred ca va gasi o cale de supravietuire. Iar Salaru ... probabil ca avut ceva "merite" la prima sa alegere ... si mai are si meritul de a se fi adaptat in continuare pentru a ramine in functie.

Asa ca nu Salaru e problema ci structura asociativa (cu particularitatile ei). Pentru ca structuri cooperatiste exista in toata lumea asta ... insa ma indoiesc ca peste tot exista legi care sa le trimita membri cotizanti.

Si uite asa a mai aparut o particularitate (deh ... democratie originala !) in care structura asociativa AGVPS se incearca a fi multiplicata prin aparitia unei copii ... pentru a da impresia de libera asociere, concurenta, democratie etc. Asa ca mi se pare ca unii rivnesc la scaunul lui Salaru ... altii vor sa-si creeze unul similar ... :evil:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Mai 2006, 09:43

Daca permisul de pescuit n-ar fi conditionat de apartenenta la o asociatie ... ce-ar mai fugi multi de scaunele astea ...
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns