TVR si victor tarus !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu cred ca ar fi vorba despre demnitate ci pur si simplu NU ar avea ce filma pe ape publice, eventual mizeriile de pe maluri si din apa, ... pe lacuri, incinte mai ai sanse sa prinzi intr-un timp relativ scurt si la filmat operatorul costa destul de mult... si nici la montaj nu e totuna cand ai de unde sa alegi sau trebuie sa nascocesti ca sa iasa ceva... In fine cred si sunt convins daca ati face voi filmari de "calitate" pe ape publice, ar fi deacord sa dea pe postqwe1qwe scrie:Sa faca o iesire pe Mures, Cris, Olt sau alte rauri unde ara putea sa arate ceva la lume doamne fereste, e sub demnitatea lui.

is de moda veche baietii
cand il mai vad si pe umflatu ala de Paco ma ia cu transpiratii reci plus ca nu poti pe o lanseta de spinn sa pui un plumb si 2 carlige sa dai la caras, pur si simplu nu se poate
Faptu ca pescuieste la Sarulesti nu ii chiar asa rau dar si akolo da in deversor asta ii exagerat deja !

Faptu ca pescuieste la Sarulesti nu ii chiar asa rau dar si akolo da in deversor asta ii exagerat deja !
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
baieti de ce va tot suparati ?
acuma VT mai merge in Delta, mai pica si o apa de munte la pastrav,
daca va uitati pe F&H chiar numai crap se da, ca parerea mea ca este chiar mai rau decat VT.
mai bine va uitati la emisiunea "Natura si Aventura" si o sa va simtit mai bine, rauri si lacuri de munte, pastrav, clean locuri frumoase.
iar cand o venii vara incepeti sa faceti filme si sa le postati pe forum.
sigur vor fi si mai interesante si mai diverse.
acuma VT mai merge in Delta, mai pica si o apa de munte la pastrav,
daca va uitati pe F&H chiar numai crap se da, ca parerea mea ca este chiar mai rau decat VT.
mai bine va uitati la emisiunea "Natura si Aventura" si o sa va simtit mai bine, rauri si lacuri de munte, pastrav, clean locuri frumoase.
iar cand o venii vara incepeti sa faceti filme si sa le postati pe forum.
sigur vor fi si mai interesante si mai diverse.
"Natura si Aventura" este o emisiune corecta !!! unde pescuieste VT oricine poate prinde peste
) deci fara aere de mare pescar . o alta emisiune corecta mi se pare " In Carlig " cat despre PVTV cam slab cu spinningul dar ce sa facem ?, ne hranim si noi sufletu cu ce putem macar pana vine primavara

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
- alexandru varga
- utilizator constant