TvR a pus camera pe AGVPS. Fiti pe faza in 21 martie.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Emisiunea va incepe miercuri, la 21,20. Vor fi 3 reportaje, intre care si cel despre care vorbeam.
Motivul pentru care cred ca de aceasta ancheta e posibil sa fie interesata mai multa lume decat cea din Hd este ca ceea ce se intampla la AJVPS Hd are un inalt grad de reprezentativitate pentru intregul sistem AGVPS din Romania.
Motivul pentru care cred ca de aceasta ancheta e posibil sa fie interesata mai multa lume decat cea din Hd este ca ceea ce se intampla la AJVPS Hd are un inalt grad de reprezentativitate pentru intregul sistem AGVPS din Romania.
- Mugurstefan
- veteran
Jonah, scuza-ma ca te intreb , dar tu in ce tara ai trait pana acum cand ai avut revelatia asta ?jonah scrie:am vazut emisiunea si am ramas socat !ce comunisti frate astia de la AJVPS![]()
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
am trait in tara minunilor.de fapt ma cheama Alice si am un catel Toto...a nu stai asa aia era Dorothy...! normal ca aici fratioare dar recunosc cred ca am fost cam superficial!fac parte din categoria celor care nu se implica , cum ziceti voiMugurstefan scrie:Jonah, scuza-ma ca te intreb , dar tu in ce tara ai trait pana acum cand ai avut revelatia asta ?jonah scrie:am vazut emisiunea si am ramas socat !ce comunisti frate astia de la AJVPS![]()

- Mugurstefan
- veteran
Pai de la caderea lui Ceausescu doar 2 institutii nu au fost reformate si sunt cimitirul de dinozauri: AJVPS si BOR.jonah scrie:am trait in tara minunilor.de fapt ma cheama Alice si am un catel Toto...a nu stai asa aia era Dorothy...! normal ca aici fratioare dar recunosc cred ca am fost cam superficial!fac parte din categoria celor care nu se implica , cum ziceti voiMugurstefan scrie:Jonah, scuza-ma ca te intreb , dar tu in ce tara ai trait pana acum cand ai avut revelatia asta ?jonah scrie:am vazut emisiunea si am ramas socat !ce comunisti frate astia de la AJVPS![]()
![]()
Ultima daca nu stiti ce reprezinta nu ma intrebati ca oricum prefer sa nu se schimbe !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Hai sa-ti spun una singura. Domnu' de la ajvps compara asociatiile de pescari (nou infiintate) cu tancurile sovietice si membrii asociatiilor cu infractorii (!!!) care le conduceau (pe tancuridan_81 scrie:cand e reluarea ca am ratat emisiunea ca m-am apucat de tradus si am uitat de ea
ce s-a spus?
cand e reluarea?
macar sa ma mai enervez si io putzin

Incredibil mod de gandire. Daca nu m-am lovit de ei pana acum... nu credeam ca se poate asa ceva

- Mugurstefan
- veteran
Da, exprimarae mea a fost aiurea.jonah scrie:eu zic sa nu vorbim de BOR aici ca nu e cazul!despre lucruri sfinte numai de bine![]()
ca sa ne dea Doamne Doamne sanatate
Era replica mea favorita cu privire la AJVPS cu adausul ca pe ultima nu o reformam noi.
La BOR vreau ca lucrurile sa ramana pe legile lor vechi si bune !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !