TvR a pus camera pe AGVPS. Fiti pe faza in 21 martie.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Dan f. Secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dan f. Secosan » 19 Mar 2007, 21:28

Emisiunea va incepe miercuri, la 21,20. Vor fi 3 reportaje, intre care si cel despre care vorbeam.
Motivul pentru care cred ca de aceasta ancheta e posibil sa fie interesata mai multa lume decat cea din Hd este ca ceea ce se intampla la AJVPS Hd are un inalt grad de reprezentativitate pentru intregul sistem AGVPS din Romania.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Mar 2007, 16:45

Fit pe faza nu uitati de emisiunea de astazi de la tvr1 Ochiul magic de la ora 21.20.
Veti afla despre parerea pescarilor despre AJVPS Hunedoara

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Mar 2007, 22:17

am vazut emisiunea si am ramas socat !ce comunisti frate astia de la AJVPS :cry: :cry:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Mar 2007, 22:22

jonah scrie:am vazut emisiunea si am ramas socat !ce comunisti frate astia de la AJVPS :cry: :cry:
Jonah, scuza-ma ca te intreb , dar tu in ce tara ai trait pana acum cand ai avut revelatia asta ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Mar 2007, 22:25

Mugurstefan scrie:
jonah scrie:am vazut emisiunea si am ramas socat !ce comunisti frate astia de la AJVPS :cry: :cry:
Jonah, scuza-ma ca te intreb , dar tu in ce tara ai trait pana acum cand ai avut revelatia asta ?
am trait in tara minunilor.de fapt ma cheama Alice si am un catel Toto...a nu stai asa aia era Dorothy...! normal ca aici fratioare dar recunosc cred ca am fost cam superficial!fac parte din categoria celor care nu se implica , cum ziceti voi :wink: :wink:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Mar 2007, 22:40

jonah scrie:
Mugurstefan scrie:
am trait in tara minunilor.de fapt ma cheama Alice si am un catel Toto...a nu stai asa aia era Dorothy...! normal ca aici fratioare dar recunosc cred ca am fost cam superficial!fac parte din categoria celor care nu se implica , cum ziceti voi :wink: :wink:
Pai de la caderea lui Ceausescu doar 2 institutii nu au fost reformate si sunt cimitirul de dinozauri: AJVPS si BOR.
Ultima daca nu stiti ce reprezinta nu ma intrebati ca oricum prefer sa nu se schimbe !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 21 Mar 2007, 22:43

cand e reluarea ca am ratat emisiunea ca m-am apucat de tradus si am uitat de ea
ce s-a spus?
cand e reluarea?
macar sa ma mai enervez si io putzin

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Mar 2007, 22:44

eu zic sa nu vorbim de BOR aici ca nu e cazul!despre lucruri sfinte numai de bine :D :D ca sa ne dea Doamne Doamne sanatate :D

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 21 Mar 2007, 22:49

dan_81 scrie:cand e reluarea ca am ratat emisiunea ca m-am apucat de tradus si am uitat de ea
ce s-a spus?
cand e reluarea?
macar sa ma mai enervez si io putzin
Hai sa-ti spun una singura. Domnu' de la ajvps compara asociatiile de pescari (nou infiintate) cu tancurile sovietice si membrii asociatiilor cu infractorii (!!!) care le conduceau (pe tancuri :wink: ).
Incredibil mod de gandire. Daca nu m-am lovit de ei pana acum... nu credeam ca se poate asa ceva :evil:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Mar 2007, 22:54

jonah scrie:eu zic sa nu vorbim de BOR aici ca nu e cazul!despre lucruri sfinte numai de bine :D :D ca sa ne dea Doamne Doamne sanatate :D
Da, exprimarae mea a fost aiurea.
Era replica mea favorita cu privire la AJVPS cu adausul ca pe ultima nu o reformam noi.
La BOR vreau ca lucrurile sa ramana pe legile lor vechi si bune !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns