TvR a pus camera pe AGVPS. Fiti pe faza in 21 martie.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 16 Mar 2007, 18:11

Esti bolnav,amigo :? desi in fata ta,a noastra,se intimpla zi de zi o gramada de nenorociri,desi vezi ca nu mai ai unde da la peste din cauza jmecherilor(desi asta e una din cele mai mici probleme ale noastre) tu vrei sa pari mai român ca toti si sa negi realitatea :( .Nu vreau sa te jignesc,departe de mine gindul asta,dar...uita-te in jur...asta ai visat?Si eu ...recunosc...sunt nationalist,dar sunt mindru ca sunt român numai cind ies din tara;intre ai mei am puterea sa recunosc-mai avem mult pina departe... :?
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 16 Mar 2007, 19:01

sebi/7 scrie:Esti bolnav,amigo :? desi in fata ta,a noastra,se intimpla zi de zi o gramada de nenorociri,desi vezi ca nu mai ai unde da la peste din cauza jmecherilor(desi asta e una din cele mai mici probleme ale noastre) tu vrei sa pari mai rom�n ca toti si sa negi realitatea :( .Nu vreau sa te jignesc,departe de mine gindul asta,dar...uita-te in jur...asta ai visat?Si eu ...recunosc...sunt nationalist,dar sunt mindru ca sunt rom�n numai cind ies din tara;intre ai mei am puterea sa recunosc-mai avem mult pina departe... :?
Ba nu sunt deloc bolnav, "amigo " !
dar voi sigur o sa va inbolnaviti " dintr-un te miri ce intrati la idei ...dati in fandaxie apoi in ipohondrie samd " ( Conu' Leonida fata cu reactiunea- I.L Caragiale )
Dar daca citesti mai sus faza cu hranitul pestilor, pe care o cred , dar astfel prezentata iti da ideea ca occidentalii au ajuns la un asemenea nivel...nu de civilizatie ci chiar spiritual ce abia daca Tibetanii mai pot ajunge - ai impresia ca noi suntem cel mai rau popor din lumea asta ceva ce nu s-a mai pomenit.
Am dat un link de citit. Poate te apropii de adevar.
daca ai in tine respect fata de adevar , recunoasti ca ai scris pe langa , daca nu.... felicitari...esti pe drumul cel bun.
N-am afirmat ca la noi toate-s oK, am zis sa nu ne mai autoflagelam atata.
Shinka ceva - "amigo ", daca erai atent intelegeai totul din primul meu post , nu era cazul sa-l mai scriu si pe asta.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

jacks
junior
junior

Mesaj de jacks » 17 Mar 2007, 23:45

mugurstefan@ daca nu esti "bolnav" inseamna ca ai peste 70 de ani nu?
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 18 Mar 2007, 01:06

jacks scrie:mugurstefan@ daca nu esti "bolnav" inseamna ca ai peste 70 de ani nu?
:roll: :roll:
Da intr-adevar , ai vazut bine - am intelepciunea unuia de 70 de ani...dar sunt muult mai tanar... .
Merci pentru compliment,... ai dreptate ..sunt precoce!

Dar nu ma prind ce legatura are ironia ta ieftina cu subiectul !

Si btw, am facut armata impreuna ?

Citind subiectul din linkul pus mai sus de mine am recitit cu placere discutiile ce erau pe acest forum prin 2004.
Ce discutii..... ce forumisti...... alte purtari.
Acum.............

:roll: :roll:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 18 Mar 2007, 13:06

sebi/7 & jacks:va rog sa recititi punctele 4 si 5 din Regulamentul forumului si daca va este ceva neclar va stau la dispozitie.
discutia va continua on-topic.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 18 Mar 2007, 13:52

Imi cer scuze,stefane,daca te-ai simtit jignit,nu a fost nici pe departe intentia mea.Doar ca eu(desi iti respect argumentele)ramîn la parerea mea-mai e mult pina departe.Si nu vorbeam doar ca sa ma aflu in treaba(nici ca sa provoc vreo discutie in contradictoriu sau mai rau-vreun scandal...scris)chiar am cunostiinta de...Belgia,de exemplu,unde crapii de peste 10-15 kg.stau in bazinele din parcuri pentru a fi admirati si hraniti ci pîine.Uneori,contra unei taxe de 2 euro,se si pescuieste dar ce prinzi"release".Vrei sa te las sa ghicesti care sunt singurii ce iau pestii acasa pentru ca "au dat bani"?.Si cind pleaca stau "morcoviti" sa nu-i vada vreun paznic sau vreun localnic?Ne ducem civilizatia peste hotare,asa cum o parte din noi o inteleg.Din nefericire acea parte ies mai mereu afara si ne fac reclama.Si ne mai miram ca la meciul România-Franta a aparut pe afis un"rapsod"(sa nu-i spun altfel) de s-a intrat in scandal diplomatic,sau ca -recent-pe Mutu l-a facut presedintele lui Palermo...cum l-a facut?La noi mentalitatea lasa de dorit,si asta se schimba greu,tare greu.Si-inca o data imi cer scuze daca te-am jignit-Iar "amigo" era pe bune :wink: :D .Cu stima,sebi

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 18 Mar 2007, 14:21

Stefane,am vazut link-ul postat de tine.Groaznic.Daca si pe acolo e ca la noi... :shock: :x

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 19 Mar 2007, 10:03

sebi/7 scrie:Stefane,am vazut link-ul postat de tine.Groaznic.Daca si pe acolo e ca la noi... :shock: :x
OK,daca zici ca ai zis amigo la modul amical si nu la persiflare te iert !

Faza cu Mutu nu poate decat sa starneasca ilaritate. Italienii sunt recunoscuti mai ales la fotbal( dar nu numai) a fi cei mai tzigani pe teren. Chestia asta auzita din gura unui sicilian e si mai ridicol. Dar in sfarsit , avand in vedere ca noi suntem mai saraci ne umilesc.

Faza cu Suedia e un exemplu cat se poate de edificator care arata ca pana si intr-o tara unde nivelul de trai e ridicat, iar protectia sociala este sau ma rog era cea mai ridicata din Europa , apucaturile vechi din perioada de foamete nu se uita usor si ca trebuie sa treaca niste generatii ca sa vorbim de civilizatie.
Ca sa-ti faci o idee de ce protectie sociala era , in Suedia era o lege ( nu stiu daca mai e si acum! )care spunea ca un furt in valoare de 200( sau 400) de coroane nu se raporta la politie !

Cunosc popoare pe care daca le cauti la inventii si inovatii savanti samd. sunt coada europei, au ceva mai multa curatenie si nivel de trai mai sus gratie unor conjuncturi mai favorabile ( deh...n-au beneficiat de constructia comunismului doar a capitalismului ), dar nu ti-ar spune de tara lor nimic rau , si se simt bine asa ... .
Eram la o bere cu a lu' Pindiki, si intra in vorba cu noi niste finlandezi .
Vorbim de voblere, ca ei s-au legat de ambalajele Rapala, si de pescuit , si tot ne intreba finlandezul daca pescuim la plasa.
Noi ca sa vedeti la noi in Ro nu e ca-n Finlanda, la noi se braconeaza samd. Ca la plasa doar braconierii...mama lor...samd.
mai apoi am deslusit talcul...pai si finlandezii baga plase ( mi-a confirmat cineva ce pescuie si pe acolo) , si unde e voia si unde nu e voie, si ca el ditamai managerul de produs al o companie multinationala i se pare normal ca din moment ce sunt lacurile tuturor sunt indreptatiti sa bage ca si bunicii lor plase de pe vremea foametei ....dar n-a zis nimic de rau , noi... deh.... !

Deci , stati linistiti ca n-o sa apucam noi civilizatie mare...poate nepotii nostri.

Ce ma oboseste pe mine este obsesia asta a noastra pentru autoflagelare ! Ca noi suntem asa, ca altii sunt asa...

Pana atunci haideti sa ne vaicarim in cor ca muierile neincetat ca la noi e asa ...la ei e asa ...
BLA BLA BLA .

BLA BLA BLA !
Mugur Dixit !

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 19 Mar 2007, 14:12

Da,e posibil sa ai dreptate.Dar chestia cu autoflagelarea nu ma incinta,eu doar vad realitatea,care ma dezamageste din zi in zi.Si,din nefericire sunt unul din cei multi care doar vad si se pling pe forumuri sau la militie,dar nimic altceva.Din diverse motive(timp,teama,etc.).Poate vreodata voi putea sa fac efectiv ceva,dar deocamdata sunt prea mic si...singur.Citi forumisti din Bacau vezi pe-aici?Si,slava Domnului,pescari sunt o multime in oras. :wink:

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 19 Mar 2007, 17:34

sebi/7 scrie:Da,e posibil sa ai dreptate.Dar chestia cu autoflagelarea nu ma incinta,eu doar vad realitatea,care ma dezamageste din zi in zi.Si,din nefericire sunt unul din cei multi care doar vad si se pling pe forumuri sau la militie,dar nimic altceva.Din diverse motive(timp,teama,etc.).Poate vreodata voi putea sa fac efectiv ceva,dar deocamdata sunt prea mic si...singur.Citi forumisti din Bacau vezi pe-aici?Si,slava Domnului,pescari sunt o multime in oras. :wink:
Amice din cite stiu eu aveti un club in Bacau:"Pescarul Roman" de ce nu incerci sa pui problema acolo la baieti ca uni sunt oameni cu greutate in oras si cu multe relatii deci ar putea urni cite ceva.. :wink:
Ultima oară modificat 20 Mar 2007, 07:28 de către mrvily, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns