Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ba nu sunt deloc bolnav, "amigo " !sebi/7 scrie:Esti bolnav,amigodesi in fata ta,a noastra,se intimpla zi de zi o gramada de nenorociri,desi vezi ca nu mai ai unde da la peste din cauza jmecherilor(desi asta e una din cele mai mici probleme ale noastre) tu vrei sa pari mai rom�n ca toti si sa negi realitatea
.Nu vreau sa te jignesc,departe de mine gindul asta,dar...uita-te in jur...asta ai visat?Si eu ...recunosc...sunt nationalist,dar sunt mindru ca sunt rom�n numai cind ies din tara;intre ai mei am puterea sa recunosc-mai avem mult pina departe...
jacks scrie:mugurstefan@ daca nu esti "bolnav" inseamna ca ai peste 70 de ani nu?
OK,daca zici ca ai zis amigo la modul amical si nu la persiflare te iert !sebi/7 scrie:Stefane,am vazut link-ul postat de tine.Groaznic.Daca si pe acolo e ca la noi...![]()
Amice din cite stiu eu aveti un club in Bacau:"Pescarul Roman" de ce nu incerci sa pui problema acolo la baieti ca uni sunt oameni cu greutate in oras si cu multe relatii deci ar putea urni cite ceva..sebi/7 scrie:Da,e posibil sa ai dreptate.Dar chestia cu autoflagelarea nu ma incinta,eu doar vad realitatea,care ma dezamageste din zi in zi.Si,din nefericire sunt unul din cei multi care doar vad si se pling pe forumuri sau la militie,dar nimic altceva.Din diverse motive(timp,teama,etc.).Poate vreodata voi putea sa fac efectiv ceva,dar deocamdata sunt prea mic si...singur.Citi forumisti din Bacau vezi pe-aici?Si,slava Domnului,pescari sunt o multime in oras.