TotalFishing si Normark la Targul Expo Pescuit Pur si Simplu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
TotalFishing si Normark la Targul Expo Pescuit Pur si Simplu
Asa cum v-ati obisnuit in fiecare an, la acest targ Total Fishing va reprezenta exclusiv brandul Shimano, precum si celelate branduri importate de Normark Romania: Rapala, Sufix, Plano, Coast, Dinamite Baits, Rocky, Minn Kota, Humminbirth, ACE si Optonic.
Fiecare brand contine produse de calitate superioara indispensabile pescuitului de rapitori, stationar sau de crap: lansete, multinete, fire textile, fluoro sau monofilament, echipamente impermeabile, voblere, nada, arome, bagajerie speciala, statii emisie-receptie, accesorii, etc.
Preturile de la targ sunt inca cele din 2014, acestea urmand a fi modificate in perioada urmatoare datorita evolutie valutare, iar la valori mari puteti beneficia de reduceri (intrebati direct la casa).
Incepand de sambata 20.03.2015 aveti ocazia sa vedeti prezentari live a evolutiei voblerelor intr-un bazin special amenajat si aveti ocazia sa discutam despre tehnica de pescuit la rapitori, sa-mi puneti intrebari sau sa aflati cum exploatez eficient vobelere in care am incredere. Deasemnea, putem discuta despre lansetele sau mulinetele Shimano pe care le folosesc, atributele firelor Sufix sau eficienta monofilamentului sau a firului fluorocarbon.
Fiecare brand contine produse de calitate superioara indispensabile pescuitului de rapitori, stationar sau de crap: lansete, multinete, fire textile, fluoro sau monofilament, echipamente impermeabile, voblere, nada, arome, bagajerie speciala, statii emisie-receptie, accesorii, etc.
Preturile de la targ sunt inca cele din 2014, acestea urmand a fi modificate in perioada urmatoare datorita evolutie valutare, iar la valori mari puteti beneficia de reduceri (intrebati direct la casa).
Incepand de sambata 20.03.2015 aveti ocazia sa vedeti prezentari live a evolutiei voblerelor intr-un bazin special amenajat si aveti ocazia sa discutam despre tehnica de pescuit la rapitori, sa-mi puneti intrebari sau sa aflati cum exploatez eficient vobelere in care am incredere. Deasemnea, putem discuta despre lansetele sau mulinetele Shimano pe care le folosesc, atributele firelor Sufix sau eficienta monofilamentului sau a firului fluorocarbon.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Re: TotalFishing si Normark la Targul Expo Pescuit Pur si Si
Sakura nu-ti mai place???

[quote="cipic"]Sakura nu-ti mai place???
[/quote]
Ba da, dar pot sa evoluez

Ba da, dar pot sa evoluez

http://www.kronect.ro
De ce oare an de an,veniti cu preturi mai mari decat in magazine?(vezi Minn kotta)
Oare cuvantul simplu de "targ",nu va spune nimic?
Pai raspunsul este cel de mai sus....a evoluat
)

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
da,a evoluat...de la Sakura la Shimano 

-
- veteran
Sa treci de la orice .... la Shimano se chiama involutieadrian99 scrie:da,a evoluat...de la Sakura la Shimano

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
costel88 scrie:De ce oare an de an,veniti cu preturi mai mari decat in magazine?(vezi Minn kotta)
care an de an si care pret mai mare ?
poti sa dai un exemplu ?
la targ avem 2 motoare si nu sunt mai scumpe decat in magazin
Si cu ce promotie a-ti venit la cele 2 motoare?Nu mai cautati,va raspund tot eu.
Daca nu aveti promotie, de ce le-ati mai adus?
Sa fii atat de naiv sa crezi,in era cand poti afla orice prin intermediul calculatorului,ca poti face orice doar ca ai inchiriat un stand intr-o rusine de targ.
Domnilor,promotiile adevarate se fac la produsele din top vanzari.
La noi e invers.Pe acelea nici macar nu le mentineti,din contra mai puneti macar un 10%,asa ca tot e targ.
Domnule Dan,nu m-am adresat direct dumneavoastra ci am atras atentia tuturor comerciantilor din rusinea asta de targ.
Stiti de ce?
Pentru ca banii,care sunt ceruti pe acele "promotii" ,sunt ai mei.Si daca as plati , m-as simti pacalit.
De aceea am dreptul la opinie.
O zi buna si "vanzari" mari
Daca nu aveti promotie, de ce le-ati mai adus?
Sa fii atat de naiv sa crezi,in era cand poti afla orice prin intermediul calculatorului,ca poti face orice doar ca ai inchiriat un stand intr-o rusine de targ.
Domnilor,promotiile adevarate se fac la produsele din top vanzari.
La noi e invers.Pe acelea nici macar nu le mentineti,din contra mai puneti macar un 10%,asa ca tot e targ.
Domnule Dan,nu m-am adresat direct dumneavoastra ci am atras atentia tuturor comerciantilor din rusinea asta de targ.
Stiti de ce?
Pentru ca banii,care sunt ceruti pe acele "promotii" ,sunt ai mei.Si daca as plati , m-as simti pacalit.
De aceea am dreptul la opinie.
O zi buna si "vanzari" mari
bine
referitor la noi, am mers cu preturile de magazin, si la valori am putut face reduceri
mai mult nu s-a putut
shimano a crescut deja preturile cu approx 10 %
o sa vedeti de saptamana viitoare in magazine
referitor la noi, am mers cu preturile de magazin, si la valori am putut face reduceri
mai mult nu s-a putut
shimano a crescut deja preturile cu approx 10 %
o sa vedeti de saptamana viitoare in magazine