Scopul targurilor de acest gen (in toate domeniile), nu are in vedere reduceri cu 110%! Nu vorbim de "black weekend", ci ar trebui sa gandim alte avantaje, inainte de mocangeli: reunirea intr-un singur loc la a mai multor distribuitori si implicit la mai multe produse, produse noi, ocazia de a discuta cu multi producatori de nade de pescuit.
Dar, pentru cei vesnici nemultumiti cu siguranta ca nu vor gasi nimic interesant - ca de altfel in fiecare an.
TotalFishing si Normark la Targul Expo Pescuit Pur si Simplu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: TotalFishing si Normark la Targul Expo Pescuit Pur si Si
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
-
- veteran
Exact, gyorg, acesta poate sa fie unul dintre scopurile unui asemenea targ: prezentarea de noutati. Doar ca cei care fac asta sunt exceptii. 90% isi muta magazinul la targ. Aceleasi produse, aceleasi preturi. Exceptia de anul acesta, Relax, a castigat detasat, dupa parerea mea, ca numar de vizitatori si (cred) vanzari. Asta pentru ca au stiut sa-si atraga oamenii in stand.
Pana la urma, eu stau de vreo 2 ani si ma intreb ce-mi aduce nou acest targ. In afara de socializare, motivele care tin strict de pasiunea pentru pescuit sunt marginale.
Targul asta este facut dupa ureche, fara vreun scop clar care sa fie urmarit, in afara de acela de a face bani organizatorul. Ori faci targ pentru retaileri, si atunci fiecare e liber sa faca reduceri, promotii, renuntand la marja de profit per unitate pentru a castiga volume si a-si fideliza clientii, ori il faci doar pentru importatori, care sa-si prezinte marfa, noutatile.
Pana la urma, eu stau de vreo 2 ani si ma intreb ce-mi aduce nou acest targ. In afara de socializare, motivele care tin strict de pasiunea pentru pescuit sunt marginale.
Targul asta este facut dupa ureche, fara vreun scop clar care sa fie urmarit, in afara de acela de a face bani organizatorul. Ori faci targ pentru retaileri, si atunci fiecare e liber sa faca reduceri, promotii, renuntand la marja de profit per unitate pentru a castiga volume si a-si fideliza clientii, ori il faci doar pentru importatori, care sa-si prezinte marfa, noutatile.
Doamne ce tare a fost astaGyorg scrie:Ba da, dar pot sa evoluezcipic scrie:Sakura nu-ti mai place???![]()
![]()

- George1985
- veteran
TotalFishing a fost sub anul trecut ca produse.
De fapt puteam sa redenumim Shi-Rap-Fishing.
Cum poti sa vi la targ fara gume, jiguri... daiwa, cormoran, okuma, rapture, trabucco, maver, etc.?
Doar sunt la vanzari pe site
Mai bine aruncati cada si suplimentati cu produse, poate se adunau si ceva clienti, nu doar privitori.
Multe produse care aduna praful ca asa vrea un importator
De fapt puteam sa redenumim Shi-Rap-Fishing.
Cum poti sa vi la targ fara gume, jiguri... daiwa, cormoran, okuma, rapture, trabucco, maver, etc.?
Doar sunt la vanzari pe site

Mai bine aruncati cada si suplimentati cu produse, poate se adunau si ceva clienti, nu doar privitori.
Multe produse care aduna praful ca asa vrea un importator

-
- veteran
TotalFishing nu a venit niciodata la targ cu marfa din magazin. Noi am reprezentat un importator (Normark Romania) si am avut la raft aproape toate noutatile pentu anul 2015 ale brandurilor Dynamite Baits, Shimano, Rapala, Ace, Rocky, Sufix, Plano, Coast, Humminbird, Minn Kota.
- George1985
- veteran
Cred ca mai castigati eram cu o vizita la magazin.
Eu am trecut in aceeasi zi si pe la targ si pe la TF ... si in cele din urma mi-am achizitionat "mult ravnitul" bat de spinning ... acum pot dormi linistit noaptea, mai ramane sa-l vad in actiune ... pe aceasta cale tin sa-i multumesc si lui Dan Stefan ...
Vremurile frumoase au trecut ...