TotalFishing si Normark la Targul Expo Pescuit Pur si Simplu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gyorg
veteran
veteran

Re: TotalFishing si Normark la Targul Expo Pescuit Pur si Si

Mesaj de Gyorg » 20 Mar 2015, 22:05

Scopul targurilor de acest gen (in toate domeniile), nu are in vedere reduceri cu 110%! Nu vorbim de "black weekend", ci ar trebui sa gandim alte avantaje, inainte de mocangeli: reunirea intr-un singur loc la a mai multor distribuitori si implicit la mai multe produse, produse noi, ocazia de a discuta cu multi producatori de nade de pescuit.

Dar, pentru cei vesnici nemultumiti cu siguranta ca nu vor gasi nimic interesant - ca de altfel in fiecare an.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 20 Mar 2015, 22:37

Exact, gyorg, acesta poate sa fie unul dintre scopurile unui asemenea targ: prezentarea de noutati. Doar ca cei care fac asta sunt exceptii. 90% isi muta magazinul la targ. Aceleasi produse, aceleasi preturi. Exceptia de anul acesta, Relax, a castigat detasat, dupa parerea mea, ca numar de vizitatori si (cred) vanzari. Asta pentru ca au stiut sa-si atraga oamenii in stand.
Pana la urma, eu stau de vreo 2 ani si ma intreb ce-mi aduce nou acest targ. In afara de socializare, motivele care tin strict de pasiunea pentru pescuit sunt marginale.
Targul asta este facut dupa ureche, fara vreun scop clar care sa fie urmarit, in afara de acela de a face bani organizatorul. Ori faci targ pentru retaileri, si atunci fiecare e liber sa faca reduceri, promotii, renuntand la marja de profit per unitate pentru a castiga volume si a-si fideliza clientii, ori il faci doar pentru importatori, care sa-si prezinte marfa, noutatile.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 22 Mar 2015, 10:52

Gyorg scrie:
cipic scrie:Sakura nu-ti mai place??? :lol: :lol: :lol:
Ba da, dar pot sa evoluez ;)
Doamne ce tare a fost asta :lol: :lol: :lol: ......sa moara trei vecini de-ai mei daca ma gandeam la un astfel de raspuns :wallbash: Uitandu-ma pe blog-ul tau am vazut ca ti-ai schimbat c-am intreg arsenalul cu Shimano....deci inseamna ca ai evoluat....sa vezi campionate si concursuri castigate detasat cu noul brand.....sunt sigur ca virgula cu noile lansete Shimanoooo salaii or sa se excite teribil si mor de ciuda ca nu figurezi in oferta de la vreo agentie de pariuri ca de nu-mi amanetam televizorul LEEED de 129 cm di-a-go-na-laaaa care tocmai mi l-am luat de Blec Uichend si ce luam pe el pariam pe tine, juuurr si siguuuur castigam si-mi luam unul mai mare, de 160 sa moara Daiwaaaa....deci Shimano Rulesssssssss!!! Bai si am stiut mereu ca e castigator brandul asta Shimano dar mereu am fost indecis, imi luam cate o mulineta si o vindeam p-acili sa pe forum!!! Cand mi-am luat Stela nu mi-a placut numele...asa o chema pe iapa lu bunica-miu, plm Stelaaa si culmea ca amandoua valoreaza c-am aceeasi bani!!!Offfffffff.......... :lol1:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 24 Mar 2015, 19:54

TotalFishing a fost sub anul trecut ca produse.
De fapt puteam sa redenumim Shi-Rap-Fishing.
Cum poti sa vi la targ fara gume, jiguri... daiwa, cormoran, okuma, rapture, trabucco, maver, etc.?
Doar sunt la vanzari pe site :!:
Mai bine aruncati cada si suplimentati cu produse, poate se adunau si ceva clienti, nu doar privitori.
Multe produse care aduna praful ca asa vrea un importator :?:

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 25 Mar 2015, 09:54

TotalFishing nu a venit niciodata la targ cu marfa din magazin. Noi am reprezentat un importator (Normark Romania) si am avut la raft aproape toate noutatile pentu anul 2015 ale brandurilor Dynamite Baits, Shimano, Rapala, Ace, Rocky, Sufix, Plano, Coast, Humminbird, Minn Kota.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 25 Mar 2015, 18:58

Cred ca mai castigati eram cu o vizita la magazin.

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 26 Mar 2015, 23:04

Eu am trecut in aceeasi zi si pe la targ si pe la TF ... si in cele din urma mi-am achizitionat "mult ravnitul" bat de spinning ... acum pot dormi linistit noaptea, mai ramane sa-l vad in actiune ... pe aceasta cale tin sa-i multumesc si lui Dan Stefan ...
Vremurile frumoase au trecut ...

Scrie răspuns