Radutza are 2 telefoane d-astea. par depasite si te miri ce naiba le mai foloseste da stie el ce stie ...dr.pike scrie:Si eu trebuie sa imi schimb telefonul. Am patit o chestie destul de nasoala. Eram beat, la mine in crasma, ma pisham cand a sunat nevasta-mea. Rezultat: am scos telefonul din buzunar si l-am scapat in wc. Concluzie: am ramas cu un telefon de kkt, desi i-am scos bateria, l-am dus la reparat. Nu mai merge decat atunci cand vrea, are retea din cand in cand, tine bateria juma de zi. Asa ca am sa ma reorientez spre vreunul din cauciuc. Pe vremuri cand lucram la connex erau niste ericsson "rechin" beton, rezistente la apa, socuri, etc. Daca vreunul din voi are vreo relicva din aia de vanzare, il rog sa nu ezite sa ma contacteze:)
Telefoane mobile la apa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
- Mugurstefan
- veteran
Ericsson R310.dr.pike scrie:Si eu trebuie sa imi schimb telefonul. Am patit o chestie destul de nasoala. Eram beat, la mine in crasma, ma pisham cand a sunat nevasta-mea. Rezultat: am scos telefonul din buzunar si l-am scapat in wc. Concluzie: am ramas cu un telefon de kkt, desi i-am scos bateria, l-am dus la reparat. Nu mai merge decat atunci cand vrea, are retea din cand in cand, tine bateria juma de zi. Asa ca am sa ma reorientez spre vreunul din cauciuc. Pe vremuri cand lucram la connex erau niste ericsson "rechin" beton, rezistente la apa, socuri, etc. Daca vreunul din voi are vreo relicva din aia de vanzare, il rog sa nu ezite sa ma contacteze:)
Adevarat telefon .
Baterie de 850mah.
Din pacate si daca ai gasi...ai avea probleme cu gasit baterie de schimb .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Re: Telefoane mobile la apa
Stefan Tudose scrie:Tocmai am citit un post al unui tip care si-a scapat telefonul in apa for good....
Mda, yo eram ala cu telefonu' scapat. Nici la mine nu e primul care face baie, da' restu am reusit sa le scot si dupa ce le-am facut bucati, le-am uscat si sters bine au continuat sa functioneze. Asta insa l-am scapt in gura la barajul de la Mintia, la apa adanca de pe dale, fara posibilitatea de recuperare

- Mugurstefan
- veteran
Re: Telefoane mobile la apa
Pai daca-ti faceai back-up pe un alt sim neactiv , mai aveai si acum "contactele" .costi scrie:Stefan Tudose scrie:Tocmai am citit un post al unui tip care si-a scapat telefonul in apa for good....
Mda, yo eram ala cu telefonu' scapat. Nici la mine nu e primul care face baie, ................ mai rau mi-a parut de SIM ca aveam pe el toate contactele, le mai fausem un back-up si pe memoria telefonului in caz de... da din pacate se dusara amandouahogineascase in pace
![]()
![]()
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Frumoase povestiri de tel mobile pe un site de pescuit eu am sa va spun ca un tel mobil a salvat viata uni bun prieten al meu.Ne aflam pe insula mica a Brailei si dupa citeva zile unui prieten i sa facut brusc rau si nu stiam ce are l-am tratat pe flacau cu toata tuica si coniacul care-l aveam dar tot nu se facea bine,norocul lui a fost ca eu am avut telefonul inchis de cum am ajuns pe insula sa nu ma deranjeze sotia la cap si uite asa am dat telefon la cumnatul meu padurarul care a venit in mare viteza cu barca pe insula si de acolo direct la spitalul judetean din Constanta la operatie avea peritonita l-am adus exact in ultima faza norocul lui ca aveam eu telefonul inchis si am mai avut baterie sa pot suna.Cumnatul meu venea dupa noi exact dupa trei zile timp in care tipul cred ca deceda.O intimplare cu final fericit si un tel mobil...UTIL.Cu stima Niklai.
- Stefan Tudose
- Moderator
Sa tii telefoanele deschise pe rand e o strategie cu care a facut cunostinta si sotia mea intr-una din primele nopti dupa ce ne-am mutat impreuna.
Intr-o marti pe la 0300 AM imi taraie mobilul. Lui Cristi, care era pe Dunare de o saptamana tocmai ii venise randul la mobil. Am stat jumate de ora pe marginea patului la povesti. Dupa ce am terminat convorbirea, m-am intors spre nevasta-mea si am vazut o privire pe care o mai vad si in ziua de azi, cand ma strecor din pat la 4 dimineata ca sa plec pe balta. Dar asta sunt, cu asta defileaza, nu?
Intr-o marti pe la 0300 AM imi taraie mobilul. Lui Cristi, care era pe Dunare de o saptamana tocmai ii venise randul la mobil. Am stat jumate de ora pe marginea patului la povesti. Dupa ce am terminat convorbirea, m-am intors spre nevasta-mea si am vazut o privire pe care o mai vad si in ziua de azi, cand ma strecor din pat la 4 dimineata ca sa plec pe balta. Dar asta sunt, cu asta defileaza, nu?
sa spun si eu ceva de telefonul mobil, il iau todeauna cu mine la pescui se fac poze pestilor, sint foarte atent il las tot timpul undeva pe mal in geanta sau pe haine insa ultima data am fost noaptea, mam uitat cit e ora si nu la mai pus in geanta lam lasat alaturea cind mam intors telefonul nu ma mai asculta, roua care a cazut cred ca a fost de vina. din fericire dupa ce lam deconectat si peste citeva ore lam conectat functiona
zbit'n cotlon