Telefoane mobile la apa

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Oct 2006, 14:14

Soldarii-s scurti unde merg eu.

Italia? Pistruiati? Galerie foto????

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Oct 2006, 14:18

Stai linistit Mihai,
interesele domnului Spiak in marea cizma au fost altele decat ai fii tentat sa crezi matale :twisted:
Astept sa fiu contactat pentru a-mi fi cumparata tacerea :twisted: :twisted: :twisted:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 05 Oct 2006, 14:21

Si eu trebuie sa imi schimb telefonul. Am patit o chestie destul de nasoala. Eram beat, la mine in crasma, ma pisham cand a sunat nevasta-mea. Rezultat: am scos telefonul din buzunar si l-am scapat in wc. Concluzie: am ramas cu un telefon de kkt, desi i-am scos bateria, l-am dus la reparat. Nu mai merge decat atunci cand vrea, are retea din cand in cand, tine bateria juma de zi. Asa ca am sa ma reorientez spre vreunul din cauciuc :). Pe vremuri cand lucram la connex erau niste ericsson "rechin" beton, rezistente la apa, socuri, etc. Daca vreunul din voi are vreo relicva din aia de vanzare, il rog sa nu ezite sa ma contacteze:)

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Oct 2006, 14:30

Pai pune-ti pishoar, ca parca tot e mai bland ca o buda la faze dintr-astea :lol: :lol:
Am un prieten in Bucuresti care are un shark fin de-ala, dar nu-l vinde din exact aceleasi motive.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 05 Oct 2006, 14:37

Se pare ca asta e soarta telefoanelor. Am un 3310 care a cazut in buda de pe curea cu tot cu husa, noroc ca era apa trasa deja :lol: Am scos bateria, l-am spalat bine de spuma, l-am uscat si merge si acum.
Cu un 5110 s-a apucat fiica-mea sa amestece in oala cu supa :lol: Asta a raposat, fie-i integratele ushoare :cry:
Astea noi daca le-am scapat in apa.... pax vobiscum, ca-s numa gaurele, difuzoare, porturi si alte locuri propice pentru apa. Asa ca le tin in bordul masinii, le iau cu mine numai daca ma indepartez mai tare

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Oct 2006, 14:43

Eu in buda nu am scapat decat un pager- daca mai stiti cu erau alea.
Nici macar nu s-a oprit din functionare.
Era tot o crama.

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 05 Oct 2006, 15:03

Eu in buda nu am scapat decat un pager- daca mai stiti cu erau alea. Nici macar nu s-a oprit din functionare.
Era tot o crama.
Pager sau Tamagogi?? :lol: :D

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 05 Oct 2006, 15:08

eu am un nokia 5100
a facut baie prima data in supa, dar lam spalat dupa aceea si nu a avut nici pe dracu, nici macar nu sa inchis :lol:
dupa aceea a mai facut baie intrun lac la mare... imi strangeam sculele si miam pus telu in bratze, cand mam ridicat de pe scaun am uitat de el si so tot dus. noroc ca era mica apa si mam udat doar pana la cot :D :lol:

faza cu telefonu scapat in buda am mai auzito si eu, da' ca norocu, inca nu am avut parte de asa ceva.
:lol:
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Oct 2006, 15:17

Daca imi aduc aminte bine, pana la urma cred ca era un Tetris, la care vorbeam cu Capitain Planet.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 05 Oct 2006, 15:31

Adi scrie:Eu am ajuns la faza in care imi doresc sa il scap in apa...poate in felul asta voi fi chiar nevoit sa-mi cumpar altul :D :D :D
:lol: :lol:
Am si eu un " sapun" .
Il folosesc doar la pescuit.
E vorba ed un Alcatel One Touch Easy, varianta prima .
De ce nu renunt la el?
Pai...1 ) semnal excelent
2) baterie poti sa-i pui acumulatori de cat vrei tu si tine bine..nu te lasa.
3) daca se pierde sau se strica nu-i bai.
Spre disperarea nevesti-mii, pana acum a facut de doua ori baie si o data a stat in ploaie dar se pare ca e " Greu de ucis" !
Bineinteles ca si-a revenit dupa tratamentul expus sui generis.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns