Taxe Delta?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Junior
utilizator nou
utilizator nou

Taxe Delta?

Mesaj de Junior » 20 Iun 2007, 11:13

Imi permit sa vin cu o intrebare;
Ce taxe am de platit daca vreau sa plec in Delta la pescuit?(Nu am permis de pescuit)
Va multumesc!

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 21 Iun 2007, 17:45

Pai ai de platit la AJVPS viza pentru permis (poti sa-ti iei pe o zi, pe zece sau pe tot anul; pe tot anul am impresia ca e 80 de RON). Apoi s-a mai introdus o taxa, ceva de genu permis de intrare turistica in Delta si asta nu stiu cat e, cred ca vreo 10 RON dar nu stiu pe nimani care sa fi mers la pescuit si sa il plateasca. Cica amenda daca nu il ai e de 100 de RON. Cam asta ar fi.In rest...FIR INTINS!!

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 21 Iun 2007, 17:58

fly-er , daca viza permisului este platita la o alta asociatie de pescuit si nu la AGVPS este valabila in Delta ???

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Iun 2007, 18:00

De cind elibereaza AJVPS Tulcea permise de pescuit pentru 1 zii sau 10 zile :?: :?: :?:

Cum arata aceste permise :?: :?: :?:

Care este baza legela de eliberare a lor :lol1: :lol1: :datz: :elkgrin: :censored:

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 21 Iun 2007, 19:48

Pai mai mult nu stiu ce sa iti spunm dar nu cred ca este valabila.
APSHD, nu prea stiu cum arata ca nu mi-am scos un astfel de permis dar stiu sigur ca erau afisate preturile acestea.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 21 Iun 2007, 21:16

Din cate stiu eu permisele de pescuit pe una-doua zile nu se mai elibereaza.Cealalta taxa este pentru cei care vor sa campeze pe teritoriul rezervatiei,nu si daca stai la gazda sau pensiune.Bine este sa ai pe langa permisul vizat pe 2007 si cartonasul de la CNAFP vizat si el.Din cate stiu este valabila viza de la orice AJVPS nu numai de la Tulcea.
Oricum este mare degringolada cu permisele si vizele astea.Ultima oara cand am fost m-am intalnit la gazda cu un "gaie" de la cei ce controleaza si care habar nu avea cum trebuie sa arate sau ce sa contina permisul.
Daca vrei mai multe detalii cel mai bine mai intrebi la sediul AJVPS Tulcea ininte sa te imbarci spre Delta.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 21 Iun 2007, 21:30

fly-er scrie:Pai ai de platit la AJVPS viza pentru permis (poti sa-ti iei pe o zi, pe zece sau pe tot anul; pe tot anul am impresia ca e 80 de RON). Apoi s-a mai introdus o taxa, ceva de genu permis de intrare turistica in Delta si asta nu stiu cat e, cred ca vreo 10 RON dar nu stiu pe nimani care sa fi mers la pescuit si sa il plateasca. Cica amenda daca nu il ai e de 100 de RON. Cam asta ar fi.In rest...FIR INTINS!!

si taxa aia de 10 ron sau cat e, unde se plateste?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 22 Iun 2007, 10:02

Eu am fost in WE la Murighiol si n-a venit nimeni sa ne intrebe de sanatate..
Au venit la un moment dat niste papagali de la firma "rapitorul" :lol: care au cerut taxa de 200 de mii pe zi pentru pescuit...insa au ajuns pana la primul cort din rand si cand au fost intrebati de: Ordonanta in baza careia iau taxa, de autorizatia de functionare si de restul de hartzogaraie de care au nevoie ca sa poate pretinde asa ceva, si-au pus coada intre picioare si au sters-o.

E o brambureala mare in domeniul asta, brambureala care poate fi exploatata de ambele parti!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Junior
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Junior » 22 Iun 2007, 15:15

Kestia este ca yo vreau sa stau cu cortul vreo 6-7 zile pe undeva pe Sf. Gheorghe sau pe unul in canalele care dau din el.Yo cand am mai fost nu am platit decat o "intrare"in Delta pe undeva prin portul Tulcea.

pityu
veteran
veteran

taxe delta

Mesaj de pityu » 24 Iun 2007, 00:37

Cel mai bine ar fi ca fiecare pescar sa scrie la ANPA, ca nu e mare lucru :!: Da :!: Scrieti cate o scrisoare recomandata (nu va costa decat 2,5 lei) personal la Dl. Gigi Stefan - Presedintele ANPA si intrebati-l tot ce nu intelegeti din legislatia asta tampita , care face atata haos in pescuit. Cand va primii cateva mii de astfel de scrisori, poate va realiza si el ce a fost in stare sa produca, de cand e la conducerea ANPA :!:
Daca nu veti proceda asa, veci-pururi nu-si va da seama :!: Daca nimeni nu-l deranjeaza, el trage concluzia ca totul este OK !
"SOMNUL NATIUNII NASHTE MONSHTRII " :!:

Scrie răspuns