Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
jonah
- veteran

Armand scrie:Eu am fost in WE la Murighiol si n-a venit nimeni sa ne intrebe de sanatate..
Au venit la un moment dat niste papagali de la firma "rapitorul"

care au cerut taxa de 200 de mii pe zi pentru pescuit...insa au ajuns pana la primul cort din rand si cand au fost intrebati de: Ordonanta in baza careia iau taxa, de autorizatia de functionare si de restul de hartzogaraie de care au nevoie ca sa poate pretinde asa ceva, si-au pus coada intre picioare si au sters-o.
E o brambureala mare in domeniul asta, brambureala care poate fi exploatata de ambele parti!
uite acum am vorbit cu niste prieteni de ai mei care sint in Crisan si cica pe acolo legea o face asociatia "Rapitorul".se lauda astia ca ei sint tatici in zona si AJvpS Tulcea nu ar avea dreptul sa eliberez permise pe zona Crisan- Caraorman.sa imi bag picioarele daca mai inteleg ceva!! luminati-ma inteleptilor

-
ovidiu
- veteran

-
in ce ţară traim..... ma tuf in ea de delta...tra sa fii prea as cu toate hartiile...toţi sunt şmecheri!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
meas
- veteran

Cred ca va excitati prea tare.Sa zicem ca aveti permisul vizat pentru anul in curs si vine controlul.Are varianta sa se uite si sa constate ca s-a platit o taxa si sa plece sau sa faca pe nebunii si sa se ia de voi.In acest caz dati-le buletinul sa faca proces verbal si distrati-va de cum o sa dea din coltz in coltz ca n-o sa stie in baza carui articol de lege sa va amendeze.
Neprecizarea in procesul verbal al unui articol de lege duce automat la anularea lui.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
edi_curiosul
- veteran

-
asha si in cazul in care pescuiesti in zona protejata amenda e 50ron... si daca campezi e 120ron/cort
asa ca fapt divers

-
edi_curiosul
- veteran

-
Armand scrie:Eu am fost in WE la Murighiol si n-a venit nimeni sa ne intrebe de sanatate..
Au venit la un moment dat niste papagali de la firma "rapitorul"

care au cerut taxa de 200 de mii pe zi pentru pescuit...insa au ajuns pana la primul cort din rand si cand au fost intrebati de: Ordonanta in baza careia iau taxa, de autorizatia de functionare si de restul de hartzogaraie de care au nevoie ca sa poate pretinde asa ceva, si-au pus coada intre picioare si au sters-o.
E o brambureala mare in domeniul asta, brambureala care poate fi exploatata de ambele parti!
banuiesc ca nu ati stat pe insula? ca in mai am fost si eu acolo si mi-au zis ca nu e voie nu ca 200mii... ca sa ma duc sa dau pe dunare (io ma bagasem la stiuci pe un canal de pe insula)
-
Armand
- veteran

-
Am stat exact pe insula aia mare facuta de bucla mare(vechiul curs al Dunarii) si canalul nou sapat.
Am prieteni care merg de ani buni acolo si in cel mai rau caz au platit 200-300 de mii pentru o saptamana de pescuit...
Nenea care ne-a dus cu barca a zis ca se pescuieste in zona din timpul prohibitiei si ca nu a zis nimeni nimik...
Pentru a putea sa te controleze le trebuie o gramada de hartzogaraie. Avand in vedere brambureala legislativa din Romania, chiar daca ar fi pe bune asociatia, tot nu ar putea strange tot ce au nevoie pentru a nu te lasa se pescuiesti acolo...
Pana nu vin cu un organ al statului cu drept de control(politie, jandarmi, graniceri) nici nu ma uit la ei...ii scuip intre ochi!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
edi_curiosul
- veteran

-
dar ati pescuit in bratz sau pe insula? (pe insula este un canal cu ceva stiuca)
ca in Sf Gheorghe intradevar am pescuit dar acolo nu ne-a zis nimeni nimic legat de pescuit doar ca nu e voie sa campam acolo dar cred ca mai mult ne-au spus sa nu cumva sa le pescuim canalul