Targul de echipamente de pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Targul de echipamente de pescuit
Vreau sa va aduc la cunostiinta dragi colegi ca intre 8 si 11 mai la Romexpo Bucuresti, pavilioanele 20, 21,26,27 si 28 va avea loc cel mai mare targ de pescuit si vanatoare. Se anunta sute de standuri ale marilor firme, zone de proba, bazine de pescuit demonstrativ si chiar proba de remorcat o masina de o tona cu o lanseta si fir (probabil textil)! Banuiesc ca si preturile vor fi mai bune ca la magazine. Pentru mine personal e si un prilej de intrsitare - in loc sa tin banii gramada, vreo 200 lei, pentru targul de carte din iunie mai mult ca sigur voi chewltui peste 100 lei pe voblere, linguri, fire etc. Asa ca mai bine nu plecati la Romexpo cu bani multi la voi, ca aproape sigur ii veti cheltui! 

- johnnybravo
- Moderator
-
- utilizator constant
Re: Targul de echipamente de pescuit
in afara de chevrolet spark . toate masinile au o tona, sau 1000kg.Fario_nebunu scrie:si chiar proba de remorcat o masina de o tona cu o lanseta si fir (probabil textil)!
Anul trecut era o toyota aygo cu 2 gagice in ea, una in zodia pesti si cealalta scorpion; energofishu facea proba si stiu ca era coada la tras de o lanseta de sticla la toyota aia.
Gagicele zambeau si se amuzau, cred ca de drill

Anul asta puteau sa traga si ei un nissan navara, cu elodia in el

Anul asta am auzit ca fetele o sa traga si frana de mana, sa se umfle mushkiu' pescarului de la capatul lansetei; sa te duci acasa epuizat..sa-i zici nevestei: ce m-au muncit 2 sirene... valeu-valeu

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
Ovidiu, anul asta am aflat ca se va trage un Hummer, in el vor sta Elena Udrea, Monica Columbeanu si alta pitipoanca din public, la capatul textilului se va agata un wobler de somn iar acesta se va prinde de sutienul Elenutzei, dupa care primul va trage de lanseta aia nea Basescu, apoi Tariceanu etc etc si abia la urma amarastenii de pescari!

- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran