Da cineva “din casa” 1-2 locuri bune pentru spinning la salau de pe mal?
Nu am pescuit in zona Sibiului pana acum, deci nu stiu locuri

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cred că mai repede găsești un rinichi
Revin cu o poza cu insula,(pentru cei care nu o știu) in lungime de 600m și împădurită pe deasupra...poate totuși știe cineva ceva Oricum,subiectul e de "Romania te iubesc"!OldSVF scrie: ↑11 Iun 2022, 16:45Odata cu deschiderea noului sezon,am aflat de la doi băieți din Brașov,că la Sărata,insula mare din fața de la balastiera lui Iony va dispărea.Nici ei nu știau exact care e scopul acestei operațiuni,dar presupuneau că va fi exploatată tot de firma lui Iony.Se mai plângeau acești băieți că li-i s-ar fi interzis accesul la râul Olt, de catre paznicul
balastierei.Stie cineva exact care mai e situația pe zona respectiva și ce e adevărat din toată povestea asta?
ps:Înțeleg că s-a desființat malul Oltului și s-a construit un dig care a închis (într-un final) balta.Ms anticipat de info,chiar și de la băieții care au un statut special și pot pescui pe balta.
Sincer,chiar daca e absolut normal acest lucru,adică să suni la Poliție când pățești chestii de genul asta,am ceva dubii că cineva se va deranja pentru așa ceva.Mi-i s-ar părea normal că asociațiile sa discute cu persoanele in cauză și să le spună că fac un abuz.Dar și aici nu știu cât de interesate sunt asociațiile de asta O sa întreb in momentul in care merg sa le platesc pentru anul in curs.tito scrie: ↑07 Ian 2023, 16:39"Ce este deranjant,e faptul că pescarii nu mai sunt lăsați sa pescuiască nici măcar pe cursul Oltului(zona marcata cu galben) sub pretextul că e proprietate privată!!.E o porțiune de aprox.900m !!! ,zona care e formata din dale de beton existența de multi ani, iar deasupra imediat e un drum,unde pe vremuri se ajungea bine mersi și cu mașina.Astfel,daca cumva ajungi chiar și în capăt,pe partea de jos a acestui loc,imediat apare un paznic,care te obliga să părăsești malul Oltului"
De ce nu suni/sunati la 112 sa vina un echipaj de politie ?