suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
E deranjant faptul ca se distruge tot
Atat in piata din brasov cat si in alte piete gen sibiu ,fagras etc se vinde peste ca la vadu surpat provenind din plasele meltenilor pt care a devenit o afacere aici nu mai vorbim de foame
Daca voi filialele nu puteti schimba nimic pt x este pila lu y si z il are in umbra pe v cred ca in scurt timp pe olt se poate organiza campionatul mondial la oblete ca alt peste nu va mai exista
Si daca domnu ministru tot a dat o lege de ce nu se poate schimba si ceva in cazul braconajului adica pedepse aspre pt cei ce sunt descoperiti cu plase ,parasute ,haturi etc
Atat in piata din brasov cat si in alte piete gen sibiu ,fagras etc se vinde peste ca la vadu surpat provenind din plasele meltenilor pt care a devenit o afacere aici nu mai vorbim de foame
Daca voi filialele nu puteti schimba nimic pt x este pila lu y si z il are in umbra pe v cred ca in scurt timp pe olt se poate organiza campionatul mondial la oblete ca alt peste nu va mai exista
Si daca domnu ministru tot a dat o lege de ce nu se poate schimba si ceva in cazul braconajului adica pedepse aspre pt cei ce sunt descoperiti cu plase ,parasute ,haturi etc
-
- veteran
In curand va trebui sa invatam sa spunem stiuca, lingura,15kg....intr-o alta limba 

-
- veteran
va dati seama daca acum s`a inchis de tot la stiuca ce linistiti poate sa intinda baietii buni plasele in prohibitie.cel putin inainte mai plimbai lingura prin apa cat era oltul,mai vedeai un gunoi cu barca cu plasa,acum pla......spor la treaba pentru baietii veseli si ce urare as mai putea sa va fac voua , platitorilor de permis.......?....nu stiu..... 

Multumesc@pikeman ,mi-ai inseninat ziua 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
da 

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
-
- veteran
ce ziceati ca trage salau de rupe?
-
- veteran
unde, unde rupe salaul???????danstiucaru scrie:ce ziceati ca trage salau de rupe?

Nihil Sine Deo
-
- veteran
Daca nu ar fi secret ....tias spune......
Nu as vrea sa fiu linsat
Nu as vrea sa fiu linsat