suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 28 Feb 2014, 22:16

danstiucaru scrie:Nu stu, banuiesc, un peste pocotaliu ceva da am auzit ca are dinti si e ravnita de multi, multi
Ba uni sutin chiar ca are pene sau blanita :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 01 Mar 2014, 00:02

danstiucaru scrie: Ba uni sutin chiar ca are pene sau blanita :D
Are Dane, chiar si pizda :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Mar 2014, 00:42

sorinB scrie:
danstiucaru scrie: Ba uni sutin chiar ca are pene sau blanita :D
Are Dane, chiar si pizda :lol: :lol:
Api mi clar di ce o cauta toti :D
Eu daca o prind...i clar co pap

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 02 Mar 2014, 14:31

"Pescuitorul:Daca aveti cunostiinte sau idee despre vreo barca(nu gonflabila) cu motor dati de veste. E necesara pentru actiunile de combatere a braconajului pe Olt.
Multumesc"
De vanzare,inchiriat sau.....imprumut?
MARlACHI

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Mar 2014, 16:59

Azi am vz.o plasa cu ceva capturi capitale(din pacate pareau duse) pe "Turnul Sfatului".Actiunea Ajvps e de laudat,dar din nefericire cu rezultat nefericit. Repet a mia oara:pana cand cineva nu va face puscarie din cauza asta,totul pare un fel de lupta cu morile de vant.Alex M.pana nu te duci la procurori sa le trantesti plasele pe masa nu cred ca se va intampla nimic.Poate nici atunci,dar cu tot riscul macar as avea o oarecare satisfactie personala.Ceea ce am vazut in barca la voi m-a facut sa ma intreb de ce dracu imi mai fac sau cumpar anumite lucruri pentru pescuit.In ritmul in care vad ca se braconeaza o sa ajungem ca cei din judetele vecine.
ps:braconierii astia nu pot avea accidente,de genul "am mai gasit doar barca"?

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Mar 2014, 19:20

Exact, puscarie , ca aia din fotbal

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 04 Mar 2014, 22:46

SVF scrie:Azi am vz.o plasa cu ceva capturi capitale(din pacate pareau duse) pe "Turnul Sfatului".Actiunea Ajvps e de laudat,dar din nefericire cu rezultat nefericit. Repet a mia oara:pana cand cineva nu va face puscarie din cauza asta,totul pare un fel de lupta cu morile de vant.Alex M.pana nu te duci la procurori sa le trantesti plasele pe masa nu cred ca se va intampla nimic.Poate nici atunci,dar cu tot riscul macar as avea o oarecare satisfactie personala.Ceea ce am vazut in barca la voi m-a facut sa ma intreb de ce dracu imi mai fac sau cumpar anumite lucruri pentru pescuit.In ritmul in care vad ca se braconeaza o sa ajungem ca cei din judetele vecine.
ps:braconierii astia nu pot avea accidente,de genul "am mai gasit doar barca"?
Ilie plasele raman la politie sub pretextul ca trebuie sa le prezinte procurorului. Mai departe nu stiu ce se intampla cu ele.
Coincidenta, azi am primit un raspuns de la Parchetul Avrig, cu privire la solutionarea dosarelor penale de braconaj piscicol pe raul Olt in ultimii 3 ani. Adresa am facuto intru-cat am constatat ca nu s-a finalizat niciun dosar cu trimitere in judecata.
Raspunsul e urmatorul :

...... au fost solutionate in perioada mentionata un numar de 54 cauze de braconaj piscicol, iar solutiile date sunt urmatoarele (!!!) : - 45 cauze scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni administrative ;
- 6 cauze neincepere urmaririi penale ;
- 2 trimiteri in judecata ;
- 1 cauza conexata la alt dosar.

Urmeaza sa ma interesez ce pasi mai merg facuti ptr a nu mai exista atatea solutii " interesante "

Barca se vrea cumparata. :D

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Mar 2014, 23:47

Nu ma prea pricep,dar de ce la judecatoria Avrig si nu la Sibiu?E clar ca cineva acolo ii tine in spate.Nici nu vreau sa ma gandesc ce linistiti or sta astia in prohibitie.In cazul asta,de ce pentru membrii Ajvps Sibiu nu s-ar lasa pescuitul liber in perioada aia?Daca tot nu se poate starpi fenomenul,atunci macar cei care dau banu' sa se bucure si ei.Raul e poate unul mai mic decat 2 luni de pace/ liniste ptr braconieri.Stiu ca suna aiurea,dar poate ca asa nu va fi usor de pus plasele.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 05 Mar 2014, 08:32

Ilie nu se poate lasa deschis ptr faptul ca exista un ordin de ministru care interzice pesccuitul in acea perioada.Si cum politia isi 'face' datoria va merge pe balta si le va da amenda.Pe ei s-ar putea sa ii deranjeze indirect oamenii pe balta.Daca noi vom icnhide ochii si politia va venii si va da amenda, din experienta iti spun ca oamenii vor sarii si vor zice ca ' filiala le-a dat voie '.
Daca 500 oameni vor zice asta noi ca ajvps putem avea probleme mari.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Mar 2014, 13:17

La Mircea la mag.de pe Arhivelor au sosit gumele de la SG.Multe modele,aviz celor care dau cu asa ceva.

Scrie răspuns