Ba uni sutin chiar ca are pene sau blanitadanstiucaru scrie:Nu stu, banuiesc, un peste pocotaliu ceva da am auzit ca are dinti si e ravnita de multi, multi

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ba uni sutin chiar ca are pene sau blanitadanstiucaru scrie:Nu stu, banuiesc, un peste pocotaliu ceva da am auzit ca are dinti si e ravnita de multi, multi
Are Dane, chiar si pizdadanstiucaru scrie: Ba uni sutin chiar ca are pene sau blanita
Api mi clar di ce o cauta totisorinB scrie:Are Dane, chiar si pizdadanstiucaru scrie: Ba uni sutin chiar ca are pene sau blanita![]()
Ilie plasele raman la politie sub pretextul ca trebuie sa le prezinte procurorului. Mai departe nu stiu ce se intampla cu ele.SVF scrie:Azi am vz.o plasa cu ceva capturi capitale(din pacate pareau duse) pe "Turnul Sfatului".Actiunea Ajvps e de laudat,dar din nefericire cu rezultat nefericit. Repet a mia oara:pana cand cineva nu va face puscarie din cauza asta,totul pare un fel de lupta cu morile de vant.Alex M.pana nu te duci la procurori sa le trantesti plasele pe masa nu cred ca se va intampla nimic.Poate nici atunci,dar cu tot riscul macar as avea o oarecare satisfactie personala.Ceea ce am vazut in barca la voi m-a facut sa ma intreb de ce dracu imi mai fac sau cumpar anumite lucruri pentru pescuit.In ritmul in care vad ca se braconeaza o sa ajungem ca cei din judetele vecine.
ps:braconierii astia nu pot avea accidente,de genul "am mai gasit doar barca"?