Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SVF
- veteran

tibster scrie:Mersi de informatii.
Oltu-i tulbure?
Eu acuma plec pe Olt.Nu stiu unde ajung sau ce zona te intereseaza pe tine,dar cand ma intorc o sa ai cat de cat un raspuns.Ca sfat,nu te astepta prea mult sa primesti informatii...Mi-i se intampla si mie chiar de la persoane fata de care eu am sincer cand am fost intrebat.Macar unii te mint frumos ceea ce e mai fain decat sa nu ti-i se raspunda

-
SVF
- veteran

No treaba sta asa:am prins si cleni si avati,deci apa a fost buna,chiar un pic piscata,dar numai cat trebuie.Din pacate am avut si un avatoi in bat care mi-a rupt FC(de ce naiba folosesc eu asa ceva nu stiu)si a plecat cu o dardaitoare de la Ghenadie.Dupa episodul asta am dat fara si am luat cei 3 cleni(frumosi)pe SSR.Pe seara a inceput sa ploua.
-
tibster
- junior

Am decis sa nu mai astept si sa ma conving singur cum e apa. A fost cum ai zis tu, piscata, nori, din punctul meu de vedere reteta perfecta . Am prins un clean de 52 de cm, am scapat unul mai mare si mai multi de cateva sute de grame, eliberati. Eram sigur ca odata cu 15 septembrie tre sa inceapa sa mai si manace ca m-am saturat de cate zente am dat vara asta, incepusem sa prind boala pe cei cu stationarul

-
chrisfisher
- veteran

a venit,a venit toamna ,,,,,,acopera`mi undita cu ceva..........
-
SVF
- veteran

SVF scrie:No treaba sta asa:am prins si cleni si avati,deci apa a fost buna,chiar un pic piscata,dar numai cat trebuie.Din pacate am avut si un avatoi in bat care mi-a rupt FC(de ce naiba folosesc eu asa ceva nu stiu)si a plecat cu o dardaitoare de la Ghenadie.Dupa episodul asta am dat fara si am luat cei 3 cleni(frumosi)pe SSR.Pe seara a inceput sa ploua.
Scuze,
Jointed SSR
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 17 Sep 2013, 14:34
SVF scrie:No treaba sta asa:am prins si cleni si avati,deci apa a fost buna,chiar un pic piscata,dar numai cat trebuie.Din pacate am avut si un avatoi in bat care mi-a rupt FC(de ce naiba folosesc eu asa ceva nu stiu)si a plecat cu o dardaitoare de la Ghenadie.Dupa episodul asta am dat fara si am luat cei 3 cleni(frumosi)pe SSR.Pe seara a inceput sa ploua.
mi-ai dat o veste buna, mai ales in legatura cu stii tu
iar, in legatura cu fluorocarbonul( banuiesc ca la asta te-ai referit) nu stiu ce sa zic... eu folosec ca si sorinB seaguar invizix 0.33 mm( ala cu care a scos somnul ala de 16 kg) si nu am avut probleme... asta primavara am luat un avat de 3.5 kg si eram pe un mal inalt si a trebuit sa-l ridic de fir. am prins de FC si l-am ridicat fara probleme...
pe de alta parte, insa, nici nu pot spun ca am prins mai multi pesti ca inainte de cand dau cu FC... mai degraba pot spune ca il folosesc ca mi-a intrat stiuca de cateva ori cand dadeam numai pe textil sau mono si a plecat cu ceva giugele destul de scumpe si rare
Nihil Sine Deo
-
SVF
- veteran

Asta de-l am eu nu cred ca-i 100% FC,a fost si cam ieftin.Am observat de mai mult timp ca-i slab la nod,se rupea imediat in agatatura, dar pentru ce-l foloseam pana acum era bun.Cand a intrat ceva mai imbracat s-a vazut.Ideea e ca atatia ani am pescuit doar cu textil si lansete rapide si nu am avut probleme cu pesti scapati.
Ori voi da asa ori voi lua si eu un Seaguar.Nu stiu la ce te gandesti cu "vestea buna":roll:
-
adiwolf
- veteran

te-ai schimbat "Ilie" - vezi ce patesti cand te schimbi??!!

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 17 Sep 2013, 19:48
SVF scrie:Nu stiu la ce te gandesti cu "vestea buna":roll:
la faptul ca a inceput sa manance domnul ,, lup ''

Nihil Sine Deo
-
SVF
- veteran

Se aduna incet incet.