suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hullkk
junior
junior

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Hullkk » 18 Sep 2013, 08:07

Salutare si bine v-am gasit pescari sibieni si nu numai.

Acum fiind si eu deocamdata un pescar "parat", vreau sa ma axez mai mult pe rapitor tinand cont ca incepe sezonul lor.
Mi-am achizitionat cateva voblere, spinnerbaituri,buzzbaituri, soricei,broscute, fire power-pro si nu prea stiu care cum merg, de aceea o sa va rog sa-mi spuneti si mie cu ce sa incep si mai ales pe unde.
Am avut cateva iesiri dar fara succes si imi tot spun ca am dat banii degeaba :wallbash: pe ele :lol1: , daca e nevoie o sa incerc sa pun si cateva poze cu ce am.

O zi buna tuturor.

Hullkk
junior
junior

Mesaj de Hullkk » 18 Sep 2013, 20:57

Salutare, sper ca nu-i nimic rau daca las link unde am urcat pozele cu voblerele pe care le am si daca puteti sa-mi spuneti care sunt bune si care nu :)

http://s24.postimg.org/wevxhjtfp/DSCN1700.jpg

http://s23.postimg.org/5v8t87qqz/DSCN1701.jpg

http://s15.postimg.org/qbou08kkb/DSCN1702.jpg

Asta e singura varianta care o stiu sa urc poze. :headbash: Majoritatea sunt noi..

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Sep 2013, 22:38

Uite

Imagine
Imagine
Imagine
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Sep 2013, 06:27

Toate nalucile acelea sint bune,dar acopera o gama foarte mare de situatii si specii la care sa le folosesti.Daca ai stiuca in zona incearca cu spinnerbait-urile, asta ca sa prinzi ceva incredere..cel cu elice pe ax este pentru ape invadate de vegetatie..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Hullkk
junior
junior

Mesaj de Hullkk » 19 Sep 2013, 06:56

semlecangheorghe scrie:Toate nalucile acelea sint bune,dar acopera o gama foarte mare de situatii si specii la care sa le folosesti.Daca ai stiuca in zona incearca cu spinnerbait-urile, asta ca sa prinzi ceva incredere..cel cu elice pe ax este pentru ape invadate de vegetatie..
Din cate stiu eu sunt pesti in zona mea dar din iesirile mele pe olt nu s-a agatat decat un salaut in jur de 20cm :D si am incercat cu majoritatea, sper sa-si dea drumu stiuca din cate am citit, pe la sfarsitul lui septembrie.

Multa sanatate si multumesc.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Sep 2013, 20:10

Salut hulk
Ai o groaza de naluci care mai de care....o sa le inveti pe pielea ta :) .eu am folosit anul acesta oscilante cu antibradis si doar asa prin plante am reusit sa le pacalesc ucu toate ca e groaznic cand o vezi ca vine spre naluca si din cauza antenelor da bir cu fugiti,eventual un "tac" dar cand vor sa pape apoi inghite orice naluca.oricum daca auzi ca ieri sa prins cu slaider nu este obligatoriu sa prinzi si tu.
Pe ape adanci imi plac anumite naluci unde sunt plante...altele
Fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Sep 2013, 20:21

L a un spinnerbit mare am fost uimit sa prind o marlita de nici juma de kg cu, toate ca naluca arata impresionant ca volum folosesteo acolo unde apa iti permite

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 20 Sep 2013, 20:26

minte

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 20 Sep 2013, 20:30

chrisfisher scrie:minte
Si inca tare :D

Hullkk
junior
junior

Mesaj de Hullkk » 20 Sep 2013, 22:30

danstiucaru scrie:Salut hulk
Ai o groaza de naluci care mai de care....o sa le inveti pe pielea ta :) .eu am folosit anul acesta oscilante cu antibradis si doar asa prin plante am reusit sa le pacalesc ucu toate ca e groaznic cand o vezi ca vine spre naluca si din cauza antenelor da bir cu fugiti,eventual un "tac" dar cand vor sa pape apoi inghite orice naluca.oricum daca auzi ca ieri sa prins cu slaider nu este obligatoriu sa prinzi si tu.
Pe ape adanci imi plac anumite naluci unde sunt plante...altele
Fir intins !
Acum sper sa prind si ceva peste nu doar (verdeata) cu ele, ca altfel ma las de spin:D
Dar ce parere aveti de sobolanei aia 2 ?, pe net am citit ca-s buni la somn si pastrav, ati dat careva cu asa ceva :?:

Scrie răspuns