Problema se rezolva in max. 30 zile. Trebuie sa aveti curaj, mai rau de asa nu poate fi.
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Prieteni pescari de la Sibiu, chiar nu inteleg de ce nu va despartiti de vanatori?
Problema se rezolva in max. 30 zile. Trebuie sa aveti curaj, mai rau de asa nu poate fi.

Sustin ideea! Fara suparare ,stiu ca nu e treaba mea ...jhonny scrie:Prieteni pescari de la Sibiu, chiar nu inteleg de ce nu va despartiti de vanatori?
Problema se rezolva in max. 30 zile. Trebuie sa aveti curaj, mai rau de asa nu poate fi.![]()
![]()
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
						- 
				chrisfisher
 - veteran

bine spus,INSA cum sa se desparta cand marii tartori ai asociatiei sunt vanatori?.....parca sunt 2 pescari in conducere si restul vreo(nu stiu sigur)7vanatori.cine vrea sa renunte la ciolan?jhonny scrie:Prieteni pescari de la Sibiu, chiar nu inteleg de ce nu va despartiti de vanatori?
Problema se rezolva in max. 30 zile. Trebuie sa aveti curaj, mai rau de asa nu poate fi.![]()
![]()
Chris, se poate, citeste statutul ajvps.
Chestea este ca majoritatea pescarilor din sibiu vor sa se taie in carne vie dar nu si a lor cand dau cu parasute, hatza, plasa, 20 de bete pe mal....etc!

Chestea este ca majoritatea pescarilor din sibiu vor sa se taie in carne vie dar nu si a lor cand dau cu parasute, hatza, plasa, 20 de bete pe mal....etc!
bine zici Hell . treaba asta sa vazut la AGHell scrie: Chestea este ca majoritatea pescarilor din sibiu vor sa se taie in carne vie dar nu si a lor cand dau cu parasute, hatza, plasa, 20 de bete pe mal....etc!
cum ziceam pe celalalt forum: ne place sa latram dar de facut ceva ...... nici macar sa acordam sustinere prin prezenta nu suntem in stare , 120 prezenti din 3500 !
PS ca sa nu se simta persoanele sensibile jignite : vorbesc la modul general nu ma refer la nimeni in particular !
un locuitor la mia de  km²   ! pamintul ne va suporta mai usor !
Zamfi scrie:Sustin ideea! Fara suparare ,stiu ca nu e treaba mea ...jhonny scrie:Prieteni pescari de la Sibiu, chiar nu inteleg de ce nu va despartiti de vanatori?
![]()
Cred ca era sa se intample la Alba in 1990. Dar........nu s-a intamplat.
- 
				danstiucaru
 - veteran

de ce nu vrem sa ne despartim(asa usor)de Vanatori??? ca nu vrem ,utea asa nu vrem
dupa aia ei de unde mai auu bani?
 ...vorba ceea...deo tocana 

dupa aia ei de unde mai auu bani?
Cum de nu s-a intamplat, daca era atat de... simplu ? ? ? !!!jhonny scrie:Cred ca era sa se intample la Alba in 1990. Dar........nu s-a intamplat.jhonny scrie:Prieteni pescari de la Sibiu, chiar nu inteleg de ce nu va despartiti de vanatori?
![]()
![]()
![]()
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
						http://musca13.ro/home/
Trecusera cele maxim 30 de zile. Dup-aia, logic nu se mai poate.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
						Musca 13
- 
				danstiucaru
 - veteran

pai in 30 de zile...poti rezolva o multime de lucruri..........
chiar sa mergem la respectivi si sa i rugam politicosi...sa constientizeze singuri si cu bun simt

ca ar fi bine sa renunte la "scaun"exact um a facut PAPA  ca era batran si neputincios...si sa ne lase pe noi.ei la asta nu neam gandit 

chiar sa mergem la respectivi si sa i rugam politicosi...sa constientizeze singuri si cu bun simt