da ..mersi ...nu e chiar asa greu cand vezi ca lucrurile merg de la sine...cat despre pescuit de 2 saptamani am iesit de 3 ori si de feicare data am luat ,ca sa`ti fac sange rau iti zic asa:prima zi am luat 7 avati si 2 salai,a doua zii am luat 2 avati si 2 salai,a treia zi am luat 3 salai dintre care unul e si personal best 9,02kile si ieri inainte de plecare la serviciu am mai dat o fuga si am mai palit 2 salai la vo 3 kile bucata.sincer m`am cam plictisit de prins ,asta sa`ti fac sange rece.mi`e groaza sa ma gandesc cand s`or trage sub turbine ce va fii acolo.da na mai asteptam nitel.numa bine si kk pe betedanstiucaru scrie:ma chris ce fain de tine macar ca tu traiesti intrun loc unde exista cevachrisfisher scrie:se mai si pozeaza cu cate o legatura de marlite in maine.gunoaiele ce sunt ei
bravo tie
stiu,poate nu iti este foarte usor ,dar...
si eu am cochetat cu evadarea din tara asta ,si sper sa ma scap de romanica cat de iute
hai salutari
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: suntem si Sibieni ?
-
- veteran
vezi??pai si mai putem spune in cazul acesta....fie pita cat de rea ,tot mai binen tara mea?????chrisfisher scrie:da ..mersi ...nu e chiar asa greu cand vezi ca lucrurile merg de la sine...cat despre pescuit de 2 saptamani am iesit de 3 ori si de feicare data am luat ,ca sa`ti fac sange rau iti zic asa:prima zi am luat 7 avati si 2 salai,a doua zii am luat 2 avati si 2 salai,a treia zi am luat 3 salai dintre care unul e si personal best 9,02kile si ieri inainte de plecare la serviciu am mai dat o fuga si am mai palit 2 salai la vo 3 kile bucata.sincer m`am cam plictisit de prins ,asta sa`ti fac sange rece.mi`e groaza sa ma gandesc cand s`or trage sub turbine ce va fii acolo.da na mai asteptam nitel.numa bine si kk pe betedanstiucaru scrie:ma chris ce fain de tine macar ca tu traiesti intrun loc unde exista cevachrisfisher scrie:se mai si pozeaza cu cate o legatura de marlite in maine.gunoaiele ce sunt ei
bravo tie
stiu,poate nu iti este foarte usor ,dar...
si eu am cochetat cu evadarea din tara asta ,si sper sa ma scap de romanica cat de iute
hai salutari

-
- veteran
asta sa o spuna dobitoci ce ne(va) conduc
-
- veteran
oricum ma chris...tu prindeai si aicea pe apele noastre mult mai bine ca alti,adica aveai capturi faine de faine in comparatie cu mine de ex....asa ca acolo o sa iti fie de 1000 de ori mai tare ca aia au si pesti
salau ala de 9kg e delir
felicitari
salutari si numa bine
salau ala de 9kg e delir

salutari si numa bine
-
- veteran
ms ...te astept in Germania la o stiuca de 15 kile
)))))))))))-poate aici o gasim

-
- veteran
da mie numi da nimenea un buchet de ghiocei????mama masi 

-
- utilizator constant
danstiucaru scrie:da mie numi da nimenea un buchet de ghiocei????mama masi
Trebuia sa cumperi tu cateva buchete de ghiocei si sa mergi sa le oferi cumetrelor, poate, poate venea aia de 15

-
- veteran
pai maine-i tarziu? am auzit ca ploua maine,dar o tura dau sigur.....le cumpar ghiocei , le cumpar ciocolata chiar si o cola.....poate poate
poate fi si mai mare de 15 litri
ca doar nu fac hernie 

poate fi si mai mare de 15 litri

-
- veteran
informatia aceasta am gasito pe apssibiu si cu permisiunea celui care a postat, o pun si pe pagina aceasta in ideea ca este o informatie utila
"Din pacate, nu aveti dreptate !
O sa incerc sa mai explic o data cum stau lucrurile de fapt !:
Intre o petitie si o hotarare a unei AG este diferenta de la cer la pamant !
Din punct de vedere legal, o petitie nu inseamna nici o obligatie pentru conducerea Ajvps sa o ia in seama !...
Si o hotarare a AG a pescarilor nu ar fi fost mult mai puternica, insa avand in vedere ca ea ar fi reprezentat o hotarare a unor membri, adoptata intr-o adunare majoritara, poate ar fi avut mai multe sanse !
Ori, o schimbare, mai ales de structura si reprezentare, nu se poate face decat pe cai legale, iar acele cai legale sunt cele statutare, nu petitiile si alte foi volante...
Asa ca poate acum intelegeti de ce era importanta participarea la adunare !
Cu o prezenta de 120 de membri din 3500, nici macar nu se poate numi statutara , deci e nereprezentativa nici din punct de vedere legal, nici din oricare alt considerent ! cu 120 de oameni nici macar presiune pe usa consiliului nu poti face !...
"Nu trebuie sa vina lumea la adunare..."
BA TREBUIA SA VINA !
Daca pentru adunarea din 25 ianuarie de la Grand Hotel existau circumstante cum ca o fost prea putin mediatizata, nu stia lumea, era prea departe de oras, etc., ...pentru adunarea reprogramata din 22 februarie, nu exista nici o scuza !
Aceasta adunare a fost hotarata cu o luna inainte, a fost mediatizata in 3 ziare locale plus la radio, si a fost organizata in buricul Sibiului la Casa de Cultura, pe bani grei, numai ca onorabilii membri sa-si miste fundul pana acolo sa ne onoreze si pe noi cu prezenta ca sa dobandim reprezentativitate ! Pana la urma aici e vorba nu numai de indolenta si indiferenta ci si de lipsa de respect fata de semeni !
La 120 de prezenti, mai mult ca sigur dl. director Varga ne va rade in nas !
Pe de alta parte pe mine personal logica asta cu... "nu trebuie sa vina lumea la adunare... pe malul apei gasesti pescarii adevarati, dispusi la binele aps"...
sincer ma jigneste !
Si sa nu intelegeti gresit dle Johnny, nu consider ca dvs m-ati jignit spunand asta, dar stilul asta de logica, impartasit se pare de foarta multa lume, pe mine ma jigneste !
Eu nu am nici o obligatie sa fac ce am facut pana acum, bine sau rau ! Si eu sunt tot pescar, ca toata lumea, ba mai mult, eu ma duc pe ape de munte, adica ale RNP nu ale Ajvps, pe Olt merg de 2 ori pe an, cate 3-4 ore si atat ! Aproape ca m-as putea lipsi !
In rest, nu mi se pare normal sa-mi fac de lucru si nervi gratis, fata in fata cu consiliul Ajvps, si cu vanatorii, sau fata in fata cu braconierii si cu puzderia de membri necinstiti de pe maluri, doar asa pentru ca oi fi mai prost decat altii care is... pescari adevarati si vor binele APS de pe malul apei, cand sunt la pescuit!
In afara de pescuit, am si eu serviciul meu, familia mea, problemele mele, am toate motivele sa devin si eu de acum incolo un pescar adevarat si LINISTIT de pe malul apei, FOARTE DISPUS LA BINELE APS SIBIU, dar... de acolo de pe mal !
Acesti pescari adevarati de pe malul apei de care spuneti, au fost atat de dispusi la binele APS, incat n-au catadixit sa-si miste curul o data intr-un an, pentru 3 ore intr-o seara, sa faca prezenta acolo unde era nevoie de ei !
Toti avem probleme si alte treburi !
<Edited by Musca13 : Today at 9:04 am>
raspunsul vine in urma unei intrebari (sau propuneri mai bine zis) puse de un pescar,suna cam asa
" O petitie poate fi semnata si la locul faptei. Adica nu trebuie sa vina nimeni la adunare,mergem noi la ei cu petitia pe malul apei. Acolo gasesti pescarii adevarati si dispusi la binele aps."
"Din pacate, nu aveti dreptate !
O sa incerc sa mai explic o data cum stau lucrurile de fapt !:
Intre o petitie si o hotarare a unei AG este diferenta de la cer la pamant !
Din punct de vedere legal, o petitie nu inseamna nici o obligatie pentru conducerea Ajvps sa o ia in seama !...
Si o hotarare a AG a pescarilor nu ar fi fost mult mai puternica, insa avand in vedere ca ea ar fi reprezentat o hotarare a unor membri, adoptata intr-o adunare majoritara, poate ar fi avut mai multe sanse !
Ori, o schimbare, mai ales de structura si reprezentare, nu se poate face decat pe cai legale, iar acele cai legale sunt cele statutare, nu petitiile si alte foi volante...
Asa ca poate acum intelegeti de ce era importanta participarea la adunare !
Cu o prezenta de 120 de membri din 3500, nici macar nu se poate numi statutara , deci e nereprezentativa nici din punct de vedere legal, nici din oricare alt considerent ! cu 120 de oameni nici macar presiune pe usa consiliului nu poti face !...
"Nu trebuie sa vina lumea la adunare..."
BA TREBUIA SA VINA !
Daca pentru adunarea din 25 ianuarie de la Grand Hotel existau circumstante cum ca o fost prea putin mediatizata, nu stia lumea, era prea departe de oras, etc., ...pentru adunarea reprogramata din 22 februarie, nu exista nici o scuza !
Aceasta adunare a fost hotarata cu o luna inainte, a fost mediatizata in 3 ziare locale plus la radio, si a fost organizata in buricul Sibiului la Casa de Cultura, pe bani grei, numai ca onorabilii membri sa-si miste fundul pana acolo sa ne onoreze si pe noi cu prezenta ca sa dobandim reprezentativitate ! Pana la urma aici e vorba nu numai de indolenta si indiferenta ci si de lipsa de respect fata de semeni !
La 120 de prezenti, mai mult ca sigur dl. director Varga ne va rade in nas !
Pe de alta parte pe mine personal logica asta cu... "nu trebuie sa vina lumea la adunare... pe malul apei gasesti pescarii adevarati, dispusi la binele aps"...
sincer ma jigneste !
Si sa nu intelegeti gresit dle Johnny, nu consider ca dvs m-ati jignit spunand asta, dar stilul asta de logica, impartasit se pare de foarta multa lume, pe mine ma jigneste !
Eu nu am nici o obligatie sa fac ce am facut pana acum, bine sau rau ! Si eu sunt tot pescar, ca toata lumea, ba mai mult, eu ma duc pe ape de munte, adica ale RNP nu ale Ajvps, pe Olt merg de 2 ori pe an, cate 3-4 ore si atat ! Aproape ca m-as putea lipsi !
In rest, nu mi se pare normal sa-mi fac de lucru si nervi gratis, fata in fata cu consiliul Ajvps, si cu vanatorii, sau fata in fata cu braconierii si cu puzderia de membri necinstiti de pe maluri, doar asa pentru ca oi fi mai prost decat altii care is... pescari adevarati si vor binele APS de pe malul apei, cand sunt la pescuit!
In afara de pescuit, am si eu serviciul meu, familia mea, problemele mele, am toate motivele sa devin si eu de acum incolo un pescar adevarat si LINISTIT de pe malul apei, FOARTE DISPUS LA BINELE APS SIBIU, dar... de acolo de pe mal !
Acesti pescari adevarati de pe malul apei de care spuneti, au fost atat de dispusi la binele APS, incat n-au catadixit sa-si miste curul o data intr-un an, pentru 3 ore intr-o seara, sa faca prezenta acolo unde era nevoie de ei !
Toti avem probleme si alte treburi !
<Edited by Musca13 : Today at 9:04 am>
raspunsul vine in urma unei intrebari (sau propuneri mai bine zis) puse de un pescar,suna cam asa
" O petitie poate fi semnata si la locul faptei. Adica nu trebuie sa vina nimeni la adunare,mergem noi la ei cu petitia pe malul apei. Acolo gasesti pescarii adevarati si dispusi la binele aps."
-
- veteran
voi chiar credeti ca se va face ceva in pescuitul romanesc?.......acolo se invart dovlecei mai fratilor...vezi filmul cu sturionii etc ,etc,vanatoarea ........ce sa mai zic