Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
danstiucaru
- veteran

ba exista......am auzit eu
chiar si ala...cum i spune...din loch ness(amigo) era intro zi pe colo

-
pikeman
- veteran

-
da, am mai auzit d'astea
mai e si faza cand lansezi peste niste crengi iti da atac scurt, tu ai firu sub apa peste o creanga care are scoici pe ea, si jap, intepi, ramai cu firul moale.
Totusi, in cazul unor populari cu diverse specii, sunt sanse sa se fi strecurat si stiuca printre ele, nu se stie niciodata

-
danstiucaru
- veteran

Mhda
asa as vrea si eu sa fie sa fie si pe hartibaciu stiuci

oa ce
o sa vina ajEGvps si populeaza ,am vb eu cu ei(ajvps din germania)
sarind de la una la alta....ieri sareau avati (timp de aproape 1h)de sa te inhate de picior,chiar ma gandeam cor fi luato razna...i muscau stiucile de fundulet

-
stiuca
- veteran

Daca a rupt ,posibil Clean mare sau pastrav mare .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
liliacul007
- utilizator constant

Salutare........lasand deoparte Gura Raului.........stiati ca saptamana asta se goleste COMPLET barajul de la Gatul Berbecului ? Cica trebuie sa lucreze aia la baraj......nush ce sa ii faca........dar cu pesti aia ce se intampla ??? Ca sunt multi si mari..........a luat cineva asta vara , acolo vis-a-vis de cabana noua la 2 kg .........si multi altii.....
Am trecut zilele trecute pe acolo........si arata jalnic barajul..........mai avea abia un pic de apa in el........cei de la hidroelectrica evitau sa raspunda la vreun fel de intrebare...........nu stim......etc etc..........padurarul la fel.......Din surse neoficiale , se baga plasele la greu in perioada asta.......
Sa vedem cand si cu ce se va repopula.........poate baga cineva stiuk acolo

:):)
-
grey-wolf
- veteran

stai relaxat , barajul sa golit deja ,plasele au fost bagate toata saptamina trecuta si puietul e mort pe maluri de il poti aduna cu lopata in unele locuri .
de repopulat poate il repopuleaza mama natura ca daca il populeaza omul .....mai degraba baga Pu-la decit peste

-
liliacul007
- utilizator constant

Ma relaxez asa de bine......incat in urmatorii 4 - 5 ani o sa merg in alte parti sa prind pastrav.....L.Oasa sau Vidra-Bradisor........numai ca e pacat ......pe aia de la Avrig ii amendeaza ca baga plasele.......sau nah.....cat de cat.......pe cei de la baraj si pe padurari nu ii vede nimeni........
-
danstiucaru
- veteran

Frate asa sa intamplat acuma cativa ani si cu barajul TAU ala de la capalna in sus cand mergi la OASA...tot asa lau golit ca avea defectiune si desigur ca au adunat pestele cu tot ceau avut la indemana...ba chiar puneau "BLANE"scanduri de alea lungi si late care le asigurau plutirea pe namol si cand ajungeau la apa aveau gonflabile si adunau pestravi...si acolo sau facut populari doar pe vremea raposatului,dupa aceea...ciuciubanana...iar de populat singur cum crezi ,cam cat va dura doar cu pesti de pe raurile afluente?
eu nu am mai auzit de populari in ape de munte din partea celor care ar trebui so faca
mergi la OASA la pastrav?tare curios sunt ce mai poti prinde si acolo ...ca se braconeaza cu plase dealea profi ,se onchide cate un brat de ala cu 3 plase in paralel
acuma 7-9 ani cand mergeam eu acolo intradevar erau partide de neuitat...pastrav de pastrav,mult si mare...dar alea sunt amintiri .....
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 04 Oct 2011, 20:39
M-ati intristat tare de tot
Nu glumesc...
Atat de mult mi-a placut la gatul berbecului, iar acum sa aud ca au golit lacul si nu mai e peste deloc...
hai ca daca se braconeaza tot mai scapa ceva sa putem prinde si noi, dar daca s-a golit barajul e dezastru
inca un loc superb de pescuit care a disparut
pacat, mare pacat, mai ales ca existau exemplare superbe
Nihil Sine Deo
-
danstiucaru
- veteran

Mult mai bine era in perioada cand inca nu se asfaltase drumul din TAU pana la OASA,putini se incumetau sa bata drumul acela rau....acuma de cand sa asfaltat....

i fuuul pe sus si de pescari (care dau 1 2h si nu isi mai iau autorizatie ca nui controleaza nimenea in asa scurt timp si oricum...bani aceia din autorizatia pe zi nu se duc in populari....ci probabil pe salariile silvicultorilor sau mai rau)
imi povestea un roman plecat in jermania de vo 15 ani ca prin localitatea lui trece un rau si aia populeaza de 3 ani raul respectiv ca sa poata pescui localnici in zona ,sa nu trebuiasca sa mai mearga km multi pana nu stiu pe unde....

CE PROSTIE IN GERMANIA sa populezi apele naturale....doamne fereste...