Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
sorinB
- veteran

kingofbeasts scrie:nici eu. am luat avrigu' la troling din cap in coada duminica si n-am reusit sa gasesc stiuca

Pe bloc vecine, pe bloc!

-
danstiucaru
- veteran

eu mam obisnuit sa ma intorc cu spatele la apa si lansez departe catre mal ,am sanse mult mai mari sa prind ceva

-
Tavi
- veteran

kingofbeasts scrie:nici eu. am luat avrigu' la troling din cap in coada duminica si n-am reusit sa gasesc stiuca

cand spui trolling te referi la lasat pur si simplu lansetele in urma barcii sau ai folosit downrigger sau alte dracii de genu?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
kingofbeasts
- veteran

-
am lasat 2 lansete la wobbler in urma barcii (un vobler cu evolutie pe fund si unul intre ape). downrigger nu folosesc pentru simplu fapt ca an motor electric (nu termic care sa-mi permita viteze mari) iar pe barajele noastre sunt foarte putine si mici portiunile in care sa nu ating fundul cu wobbler-ele pe care le am asa ca respectiva piesa nu-si gaseste aplicabilitate

-
Tavi
- veteran

kingofbeasts scrie:am lasat 2 lansete la wobbler in urma barcii (un vobler cu evolutie pe fund si unul intre ape). downrigger nu folosesc pentru simplu fapt ca an motor electric (nu termic care sa-mi permita viteze mari) iar pe barajele noastre sunt foarte putine si mici portiunile in care sa nu ating fundul cu wobbler-ele pe care le am asa ca respectiva piesa nu-si gaseste aplicabilitate

1. La trena se foloseste de obicei tocmai motorul electric, nu ai nevoie de viteza mare.
2. Downriggerul intr-adevar e util pe ape adanci cand nalucile nu ajung singure suficient de jos altfel dar e util si sa mentina constanta adancimea de evolutie a nalucii, tocmai ca sa nu atingi fundul.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
SVF
- veteran

Portocali sigur nu erau,dar nici macar portocalii?

:lol:De cand n-ai mai prins vrei sa vezi si portocali pe Olt Dane?