suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 01 Apr 2011, 14:45

teddz scrie:Nu stiu cine a acest Alex care aparent chiar se implica in diverse activitati... ...
noi da !!!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Apr 2011, 14:57

nu ie greu sa dibuiesti plasele/pripoanele de la scoreiu

sa dau si eu privat? King, sti unde sunt? nu dau pe post ca poate citeste aia :lol: daca citeste le transmit multe ****

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 01 Apr 2011, 15:07

oricine are o informatie concreta e bine venita.nu din ce a vazut in toamna sau anii trecuti.
da stiu ca pun greutati dar asta inseamna ca trebuie sa iau tot barajul la greblat.eu am alta metoda dar nu divulg secrete. :D :D :D
fir intins

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Apr 2011, 20:53

:lol:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 01 Apr 2011, 22:02

Fale felu Alex , ca prea mult prapad sa facut in ultimii ani .Fara mila . Nu am iesit pe apa pana acum ca nu am fost in regula dar de astazi pot si eu .......deci lege e pentru toti si nu vreau altceva decit sa fie respectata in mod egal .Succes !
fir intins !

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 02 Apr 2011, 10:45

danstiucaru scrie:ma nickyyyy
eu dau crezazre ca daca suni vine alex sau vreunu din colegi,dar asa sa fie 5 ani de acuma in colo
imi fac permis ,astai sigur
si inghetata am zis numa asa ...ca de manc iooo o inghetata...puff fac streptococi mei
te salut si eu mai nene...poate ne si vedem :D
sigur ca ne mai vedem. sper ca anu' asta sa merg si eu la un pescuit ca nici nu mai stiu cum arata Oltul si daca nu cumva in urma incalzirii globale , nu a secat. :?: :?: :?: iti dai seama ca daca a secat nu mai pot "marlanii" astia sa bage plasele :lol: :lol: :lol: :lol1:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

teddz
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de teddz » 03 Apr 2011, 12:44

In primul rand, toti pescarii ar trebui sa ia masuri atunci cand merg la pescuit si vad nereguli in jurul lor. Sa anunte autoritatile (chiar si anonim) dar macar sa faca ceva. Daca toti vor sta si vor admira km de plase din jurul lor sau hatzarii sau alti "magicieni" ai pescuitului, normal ca nu se va schimba nimic niciodata.

In al doilea rand, e vina INUTILILOR de la AJVPS care au o durere in c.r de numa ... ai prins pe cineva fara permis, confisca-i dracu toate unditele si ce mai are pe langa el. Si atunci SIGUR se va duce direct la AJVPS sa-si faca permis. Daca dati avertismente ... frectie la picior de lemn. Aduce-ti-va aminte prin anii '90 ca FILIALA era spaima pescarilor ... oamenii erau in stare sa-si arunce singuri unditele in apa numa sa nu-i prinda in flagrant. Acum, vezi ca vine un pipernicit pe Sopa care intreaba de permis si indiferent ce-i zici te lasa in pace. Ca sa nu mai zic ca sunt 100% SIGUR ca nu va fi populat cu nici un gram de peste Sopa anul asta.

Daca nici anul asta nu vad nici o schimbare in bine ... de la anu DRACU isi mai face permis ... ca vorba aia ... daca nimeni nu pateste nimic, ce pot sa patesc eu nu? Hai sa ne doara pe toti in c.r si sa aratam ce faini is romanii ca neam !!!

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 03 Apr 2011, 18:52

:D Florine sa nu iuti sa-mi trimiti un meeil ok . :oops: despre............ma aptin .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 03 Apr 2011, 19:09

n-am uitat :wink:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 04 Apr 2011, 07:09

:lol: OK
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Scrie răspuns