Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
pescuitorul scrie:danstiucaru scrie:ma nickyyyy
eu dau crezazre ca daca suni vine alex sau vreunu din colegi,dar asa sa fie 5 ani de acuma in colo

dane asta cu conditia sa ma mai tina astia atat pe aici
poi na, daca pui betze in roate braconajului e posibil sa incurci niste mahari aflati mai sus

-
danstiucaru
- veteran

vati prapadi de ras daca ati auzi ce spun pescari sibieni referitor la asi face permisul anul acesta si eu i tot amenint ca vine controlu ....sa vedeti cum reactioneaza
alex taiele elanu si fale amenzi frate
ca astia cand aud de vizat permisu"ptr cine ptr ce?"
trebuie sa fiti pe apa si sa amendati inclusiv pescari simpli care nu sunt la zi
altfel de ce 100 sa vizam si 1500 nu?
dati amenzi la greu
-
pescuitorul
- veteran

dane inspectorul ANPA a dat deja amenzi ptr pescuit fara permis pe 2011 saptamana trecuta.
acum nu putem sta la coltul orasului cand ies sa le taiem permise
o sa fim.
azi noapte la 1 ma plimbam pe scorei cu barca.
spre mirarea mea niciun m de plasa

-
kingofbeasts
- veteran

-
pescuitorul scrie:dane inspectorul ANPA a dat deja amenzi ptr pescuit fara permis pe 2011 saptamana trecuta.
o sa fim.

incearca la trena cu voblere de adancime si s-ar putea sa fi surprins la capitolul metrii de plasa.

-
danstiucaru
- veteran

kingofbeasts scrie:pescuitorul scrie:dane inspectorul ANPA a dat deja amenzi ptr pescuit fara permis pe 2011 saptamana trecuta.
o sa fim.

incearca la trena cu voblere de adancime si s-ar putea sa fi surprins la capitolul metrii de plasa.

ia auzi!?
ma eu nu zic dar mergi la control si la pescari la stationar....ca sa ii convingeti sasi faca la zi
-
pescuitorul
- veteran

kingofbeasts scrie:pescuitorul scrie:dane inspectorul ANPA a dat deja amenzi ptr pescuit fara permis pe 2011 saptamana trecuta.
o sa fim.

eu iti ofer excursia cu masina si barca .tu doar sa dai le peste cu vobler unde stii concret.pestii sunt ai dvs plasa ma ocup eu.
orice apa pe care avem autorizatie si la orice ora.
va astept
aveti telefonul meu sau daca nu astept un mesaj pe privat
fir intins
-
kingofbeasts
- veteran

-
pestii vor fi toti liberi si poate vor transmite genetic informatia conform careia pentru ei plasa=pericol. de restul vorbim pe mail si la telefon.
o sa aveti un mail in aproximativ 5 minute.
-
MuskMd
- veteran

pescuitorul scrie: eu iti ofer excursia cu masina si barca .tu doar sa dai le peste cu vobler unde stii concret.pestii sunt ai dvs plasa ma ocup eu.

asteptam "capturile" la rubrica "ce am prins azi " ...sa fie bipede si sa nu practicati C&R ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
teddz
- utilizator nou

Nu stiu cine a acest Alex care aparent chiar se implica in diverse activitati, dar as vrea si eu numarul lui de telefon daca se poate, pentru ca eu vad tot timpul nereguli oriunde ma duc. Si mi-ar face mare placere sa vad amenzi si pedepse pentru braconieri ... poate sunt eu mai sadic de fel ...
-
shirkan
- veteran

-
Ieri pe la ora 12 si ceva am vazut 2 hatzari la avrig in zona confluentei cu bratul Sacadate, se fofilau printre cativa stationaristi.
Treaba cu greutatile agatate de setca pt a nu putea fi vizibila e veche si e destul de eficienta si mortala pt pesti, setca se duce pana pe fundul apei si aduna tot de acolo plus ca nu o vede nimeni. Vorba lui king, doar la trena se poate depista.