suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Caiacul e foarte bun, poti sa te strecori cam peste tot iar daca apa e mica sau este un obstacol iei pe spate si ocolesti,dar trebuie sa te obisnuiesti cu el altfel esti mai mult in apa decat pe apa
pentru pescuit e ok doar daca stii sa manuiesti perfect altfel poti avea surprize neplacute... pentru a nu pierde echipamentul eu recomand sa legi de caiac echipamentul cu funie sau sunt plase de elastic cu care poti sa fixezi mai usor... Pentru mancare si obiecte personale eventual haine uscate, recomand sa faci rost de un butoi de plastic de 10-15-20 l cu capac, care inchide bine si sa legi de caiac.... chiar daca te rastorni nu ramai fara echipament. Lanseta pentru inceput poti sa asiguri cu un fir mai gros fixand sa nu te incomodeze nici la vaslit nici la pescuit...

hell
pune link cu caiacu sa vada si lupu si sa rida
kzoli
ai pescuit din caiac ? se poate sta in picioare in caiacele pentru pescuit?
mie mi se par prea instabile ca sa te poti relaxa . e doar opinia mea neavizata pentru ca nu am avut ocazia sa folosesc nici unul. mie mi se pare ca daca bubui un peste mai mare si trage pe lateral te cam da in apa . caiacul mi se pare mai bun pentru plimbari .
pune link cu caiacu sa vada si lupu si sa rida

kzoli
mie mi se par prea instabile ca sa te poti relaxa . e doar opinia mea neavizata pentru ca nu am avut ocazia sa folosesc nici unul. mie mi se pare ca daca bubui un peste mai mare si trage pe lateral te cam da in apa . caiacul mi se pare mai bun pentru plimbari .
Am incercat ,bilboa parca se cheama( este similar la hibiscussport, nedotat doar simplu am avut de 4 m parca, era stabil dar numai pentru plimbari)... si foarte instabil pentru pescuit, mai ales cat trebuie miscat la spinning usor ajungi in apa dupa 3 bai am renuntat, am avut si una mica de doar 1 persoana dar eu nu m-am putut obisnui cu elgrey-wolf scrie:hell
pune link cu caiacu sa vada si lupu si sa rida![]()
kzoli

Eu recomand pescuitul din caiac doar vara cand apa e destul de calda pentru o baie neasteptata, sau cu combinezon adecvat cine stie... caiac daca vrei pana la urma poti face si acasa pe un alt forum barcaholic.ro se fac destul de multe, unele persoane cunost personal si am vazut si rezultatul muncii, si parca e alta senzatie cand vaslesti in ceva ce ai facut tu cu mana ta

Nah, ca nu-s siguru cu idei ciudate

Din picioare in caiac nici mie nu mi se pare o idee buna.
In link e modelu care chiar imi face cu ochiu':
http://www.youtube.com/watch?v=E5jS_wahPkE\
Dar, iarna ii lunga... am timp sa ma gandesc, sa ma razgandesc...
http://www.hibiscussport.ro/caiac-Trini ... scuit.html
Din asta aveam eu , dar fara scaun si altele, doar corpul si atat ... merge si motoras cica ,eu nu am incercat ...
Din asta aveam eu , dar fara scaun si altele, doar corpul si atat ... merge si motoras cica ,eu nu am incercat ...
-
- veteran
eh ma gandeam sa imi fac rost de o hidrobicicleta as fi in stare sa merg la paznicu de la dumbrava(zoo)si sai dau o tuica pe ea
eu zic cai mai bine cu motor,asta cand ai de parcurs distante lungi,pe baraje sau chiar in delta .si va mai intreb ceva,daca chiar prinzi o stiuca de 15kg,trebuie sa o urci in caiac si sa o masori,cantaresti?ori?nu ai loc
nu este spatiu si este riscant

Daca te odisnuiesti cu el poate fi foarte okdanstiucaru scrie:eh ma gandeam sa imi fac rost de o hidrobicicleta as fi in stare sa merg la paznicu de la dumbrava(zoo)si sai dau o tuica pe eaeu zic cai mai bine cu motor,asta cand ai de parcurs distante lungi,pe baraje sau chiar in delta .si va mai intreb ceva,daca chiar prinzi o stiuca de 15kg,trebuie sa o urci in caiac si sa o masori,cantaresti?ori?nu ai loc
nu este spatiu si este riscant

Cauta pe youtube si vei gasi o gramada de filme chiar si capturi de somn prinse din caiac

Daca ai posibilitatea sa exersezi manevre in bazin acoperit e ok ,daca nu asteapta pana se incalzesc apele ca o baie nu e tocmai placuta in apa inghetata