suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pai tia scris mai sus shirkan,mai adauga si cleanu,daca esti bun si sti,poate pacalesti ceva,depinde de ape si vreme.in perioada de decembrie eu tin minte ca cel mai bine prindeam cand era apa nu prea limpede,inorat si daca mai si fulguia....
mergea cleanu ,mai ales pe undeva pe la mihaileni,un paraias superb,in zona unde iesea raul din sat am prins si cu mat de gaina,asta in ianuarie.eeeeeeee,asa am prins..o sinuzita de care abia am scapat,oricum,tare ma gadila buricele degetelor,dar tre sa fie mai fiane apele

Cu barca?
Poate nu e chiar in spiritul discutiei, dar cred ca e cel mai potrivit loc in care sa intreb.
Ma cam bate un gand sa imi iau un caiac. (si pentru plimbari si pentru pescuit).
Dar, inainte sa dau caruta de parale pe asa ceva, as vrea sa stiu daca pot sa ma dau cu el pe barajele de pe langa Sibiu (Avrig, Scorei...).
Stiti cumva daca e vre-o restrictie de asa ceva pe Olt?
Imi trebe vre-o autorizatie sau vreo alta chestie din asta?
Gracias.
Ma cam bate un gand sa imi iau un caiac. (si pentru plimbari si pentru pescuit).
Dar, inainte sa dau caruta de parale pe asa ceva, as vrea sa stiu daca pot sa ma dau cu el pe barajele de pe langa Sibiu (Avrig, Scorei...).
Gracias.
Re: Cu barca?
Bunamiahi scrie:Poate nu e chiar in spiritul discutiei, dar cred ca e cel mai potrivit loc in care sa intreb.
Gracias.
Nu cunosc zona, dar restrictie pentru "ambarcatiuni cu vasle" sunt aproape sigur ca nu exista, exista o limita de protectie de 100 m in zona barajelor si a punctelor de captare cu apa potabila in rest ... Daca vrei sa fii sigur adreseazate celor de la Apele Romane si iti dau raspuns 100 % in 30 zile. O cere scrisa si primesti raspuns prin posta acasa.
Eu asa am primit de la DAM pentru info si contact vezi la :
http://www.rowater.ro/default.aspx
Ei au precizat ca sunt restrictii doar pentru ambarcatiuni cu motor, iar cu barca ,fara motor pot sa ma plimb pe unde vreau .... am si un caiac dar e destul de instabil si baia nu e oricand binevenita

pentru pescuit iti recomand o gomflabila . daca vrei doar pentru plimbari poti sa iti iei linistit un caiac. nu iti trebuie nici un fel de autorizatie pt nici una din ele . nu iti recomand caiacul pentru pescuit pentru ca e instabil si nu cred ca iti doresti o baie care sa te lase si fara sculele de pescuit !
In primul rand:
Merci frumos de raspunsuri prompte.
In al doilea rand....
Vreau caiac, in primul rand pentru plimbare si apoi pentru pescuit.
Caiacul pe care o sa il iau o sa fie unul de tura, sau special pentru pescuit (mai lat, mai stabil).
De gonflabile... mi-e un pic frica. Adica, cand le dai la apa sau cand iesi din Olt, nu le tai pe pietre sau alte ... sticle?
Merci frumos de raspunsuri prompte.
In al doilea rand....
Vreau caiac, in primul rand pentru plimbare si apoi pentru pescuit.
Caiacul pe care o sa il iau o sa fie unul de tura, sau special pentru pescuit (mai lat, mai stabil).
De gonflabile... mi-e un pic frica. Adica, cand le dai la apa sau cand iesi din Olt, nu le tai pe pietre sau alte ... sticle?
- kingofbeasts
- veteran
incerc sa ajung si eu (am ceva activitati lucrative programate pana pe la 19:00), desi e cam matinal la ora aia.Tavi scrie:Asadar va asteptam cu drag sambata la 17:30 la Adi & Nicole, pe str. Dimitrie Anghel. V-am fi recunoscatori daca ne-ati confirma participarea pentru a sti cate tiruri de bere sa ar
vunim.

mie imi e frica de caiac ca se rastoarna si pierd tot . gonflabila e cea mai stabila . daca ai un pic de grija nu se taie iar daca o intepi poti sa pui repede un petec .miahi scrie: Vreau caiac, in primul rand pentru plimbare si apoi pentru pescuit.