fishi scrie:Twin Power-ul este mult peste si la pret(aproape dublu) fata de Stradic.Stradicul la fiabilitate, rezistenta in timp,rezistenta la socuri mecanice nu prea are rival(un fel deWW-Golf)iar Twin Power-ul e mai cu fitze(grija mare la scapat pe jos),necesita ungere cel putin o data pe an(un fel de BMW CABRIO)
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- nickydarnico
- senior

sal
daca mergeti careva maine la Bradu , sa ne anuntati si pe noi cum o fost ca eu nu mai pot venii ca mi-o facut nevasta-mea program.
vrea sa mergem cu faimlile la shopa la un gratar .(cica ar fi populat, filiala lacul 2 .stie careva ceva sigur ?
va anunt duminica ce rezultate o sa am maine la shopa .
va salut si fir intins la toti !

daca mergeti careva maine la Bradu , sa ne anuntati si pe noi cum o fost ca eu nu mai pot venii ca mi-o facut nevasta-mea program.
vrea sa mergem cu faimlile la shopa la un gratar .(cica ar fi populat, filiala lacul 2 .stie careva ceva sigur ?
va anunt duminica ce rezultate o sa am maine la shopa .
va salut si fir intins la toti !
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior

HRISTOS A INVIAT !!
ba, fratilor am si eu o intrebare !
pe lacul din localitatea in care stau , s-a dat drumul la apa (il seaca ,HOTII
)si vreau sa stiu cum pot prinde in acest caz pestii care, sunt tot mai inghesuiti in plauri . pesti existenti : stiuca mare; crap mare; caras ; biban ; rosioara ; albitura ; regine si s-au bagat si cateva exemplare de somn , in urma cu 3-4 ani.
daca stie careva ceva dati-mi de stire.
apropo: bate pestele in plauri ..., parca in ciuda celor care stau pe mal

ba, fratilor am si eu o intrebare !
pe lacul din localitatea in care stau , s-a dat drumul la apa (il seaca ,HOTII
daca stie careva ceva dati-mi de stire.
apropo: bate pestele in plauri ..., parca in ciuda celor care stau pe mal
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
am fost la Bradu sambata.
Am ajuns tarziu , undeva pe la 9 jumate
am pescuit doar pe lacul mare (cred ca e cel mai mare ) ca sunt multe ochiuri de apa pe acolo .
rezultat : 2 salai cam la 1,5 kg . Am mai scapat o stuka pe la 2chile care cand a scos capu din apa mi-a scuipat ''slapul'' , si inca ceva pe care nu am reusit sa-mi dau seama ce a fost si a rupt firul dar nu pt ca era cine stie ce monstru ci din cauza unui nod prost facut de mine .
parerea mea e ca balta are rapitor dar ...putin si cere tribut greu cutiei cu naluci .
Am ajuns tarziu , undeva pe la 9 jumate
am pescuit doar pe lacul mare (cred ca e cel mai mare ) ca sunt multe ochiuri de apa pe acolo .
rezultat : 2 salai cam la 1,5 kg . Am mai scapat o stuka pe la 2chile care cand a scos capu din apa mi-a scuipat ''slapul'' , si inca ceva pe care nu am reusit sa-mi dau seama ce a fost si a rupt firul dar nu pt ca era cine stie ce monstru ci din cauza unui nod prost facut de mine .
parerea mea e ca balta are rapitor dar ...putin si cere tribut greu cutiei cu naluci .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.