suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
'canalul din spate" il stiu de cand eram de-o schiopa...si ma chinuiam sa pacalesc clenii ce muscareau la suprafata...
ai dreptate...este stiuca ..are posibilitatea sa urce din balti...dar nici acela cat este el de mic nu a scapat "neplasuit"...
...greu cu gunoaiele(raile )sociale...
cat despre 8-10 marlite din iazul respectiv(au deja 2-3 ani)...pot sa zic ca si-au facut mutatia intr-o balta mai recent escavata la vreo 500m distanta...loc PROPICE pentru essox(plina de carasei si albitura)...cat de curand o sa-i fac testul...sa vad daca s-au inmultit...si va anunt
ai dreptate...este stiuca ..are posibilitatea sa urce din balti...dar nici acela cat este el de mic nu a scapat "neplasuit"...

cat despre 8-10 marlite din iazul respectiv(au deja 2-3 ani)...pot sa zic ca si-au facut mutatia intr-o balta mai recent escavata la vreo 500m distanta...loc PROPICE pentru essox(plina de carasei si albitura)...cat de curand o sa-i fac testul...sa vad daca s-au inmultit...si va anunt

MARlACHI
- nickydarnico
- senior
am inteles....au peste doar din intamplarenickydarnico scrie:dragiilor.![]()
vad ca sunteti hotarati pe balti. daca mergeti cred ca vin si eu , doar, doar ca vad pe cineva sa prinda peste pe aceste balti.vreau sa zic stiinta nu intamplare .
![]()
ramane sa vad cum va intelegeti si hop si eu !![]()

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- nickydarnico
- senior
eu nu contest faptul ca au peste, eu ma intreb daca se poate prinde ?Sorin scrie:am inteles....au peste doar din intamplarenickydarnico scrie:dragiilor.![]()
vad ca sunteti hotarati pe balti. daca mergeti cred ca vin si eu , doar, doar ca vad pe cineva sa prinda peste pe aceste balti.vreau sa zic stiinta nu intamplare .
![]()
ramane sa vad cum va intelegeti si hop si eu !![]()
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )