suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Crede-ma Pony...eu regret si mai mult...este apa adolescentei mele..este un vis pierdut...cu pastravi, lostrite...care atacau la margine (erau cat un bustean,pestisorii ropoteau pe marginea barcii, cum sareau din drumul lor) la apa mica, dis de dimineata , oriunde te uitai..acum?...nu mai vezi asaceva, deloc....a fost golit lacul..nu demult 

-
- utilizator constant
http://www.oradesibiu.ro/2010/03/30/pat ... -raul-olt/
Tot inainte, astfel de actiuni nu pot decat sa ma bucure. As avea o sugestie unde sa mearga cei de la AJVPS in control, barajul de la Avrig catre Porumbacu in zona stalpilor aia mari de curent unde poti cobori de pe dale
Tot inainte, astfel de actiuni nu pot decat sa ma bucure. As avea o sugestie unde sa mearga cei de la AJVPS in control, barajul de la Avrig catre Porumbacu in zona stalpilor aia mari de curent unde poti cobori de pe dale

- kingofbeasts
- veteran
la stiuca de sambata , la restul din 3 iunie incolo.ska_vice scrie:daca imi "fac permis" vineri pe cand as putea pescui?
teoretic, pescuitul e legat de permis , practic daca nu te controleaza nimeni, n-are nici o legatura pescuitul cu permisul.
in ultimul caz conteaza doar bunul simt civic (adica numai constiinta iti dicteaza sa respecti sau nu legea.)
daca vrei sa dai un vot de incredere facandu-ti permis un motiv in plus ti-l da mihaita84 cu linkul postat.

-
- utilizator constant
Pana acum ceva vreme nu prea aveam treaba cu pescuitul la rapitor, preferam sa stau pe malul apei cu 2,3 bete la fund si sa astept. Insa zi de zi am citit pe acest forum tot mai multe lucruri interesante care m-au facut curios
. Acum ca se deschide pescuitul la stiuca imi poate da cineva cateva sfaturi cu zonele unde mergeti la stiuca? Nu vreau locul exact, conteaza mai mult sa ies si sa iau aer, dar m-ar interesa zona sa stiu unde sa merg. Srata, Avrig (bratul mort), Turnu Rosu?....
P.S. Acum e deschis doar la stiuca fara alti rapitori?

P.S. Acum e deschis doar la stiuca fara alti rapitori?
- Paul Adrian
- veteran
astazi la ora 16.30 am trecut pe langa avrig.
oltul super mare si tulbure.
bratul mort pana in zare cafea
oltul super mare si tulbure.
bratul mort pana in zare cafea
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/
azi la 16:37 oltul era limpede ca cristalul
pe bratul mort muscareau niste salmonide mari, probabil lostrite urcate din defileu
niciun braconier, am vazut doar doi muscari care dadeau cu carlige fara spin si eliberau numeroasele capturi
localnicii din Avrig faceau o actiune de ecologizare
am vazut si o echipa de la o asociatie de pescari care popula cu stiuca
pe bratul mort muscareau niste salmonide mari, probabil lostrite urcate din defileu
niciun braconier, am vazut doar doi muscari care dadeau cu carlige fara spin si eliberau numeroasele capturi
localnicii din Avrig faceau o actiune de ecologizare
am vazut si o echipa de la o asociatie de pescari care popula cu stiuca
Ultima oară modificat 30 Mar 2010, 20:13 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13