suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 28 Mar 2010, 20:47

esti dus cu capul ??? :)
pai mai sunt citeva zile si incepe stiuca si tu te dai la bibi???vai vai vai :oops:

hai 1 aprilie sa pacalim si noi ceva

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Mar 2010, 22:23

grey-wolf scrie:esti dus cu capul ??? :)
pai mai sunt citeva zile si incepe stiuca si tu te dai la bibi???vai vai vai :oops:

hai 1 aprilie sa pacalim si noi ceva
partida de azi a fost ca un fum de tigare dupa o pauza de fumat de doua zile :)
partea naspa e ca de 1 aprilie se anunta ploi :cry:
sa speram ca se insala meteorologii :roll:

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 29 Mar 2010, 09:08

Am fost sambata pe lacul Tarnita - Jud. CJ. F misto locul... un fel de Gura Raului mult mai mare, mai salbatic si mai promitator. Am auzit ca sunt rezerve generoase de biban, clean, scobar si ceva pastrav. Din pacate n-am avut parte de niciun atac. Apa era f rece... activitate cel mult egala cu zero, dar am notat locul in carnetel si voi reveni cu proxima ocazie pe vremuri ceva mai calde. Asadar, daca mergeti in zona, merita sa montati betele pe Tarnita. Ceva noutati de pe meleagurile noastre?
Pestele care nu latra musca

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 30 Mar 2010, 00:13

Am si eu o intrebare.
La Sibiu cine stie care e mersul cu distribuirea permiselor de pescuit de catre AJVPS, pentru ca sunt aceleasi liste ca si acum 2 saptamani, adica de atunci nu au mai venit permise noi.
Am platit acum mai bine de o luna si inca nu am permis.Sa inteleg ca nu a fost timp nu?
Anul acesta m-am grabit si am vrut sa fiu in regula la pescuit de la inceputul anului.Mare greseala si nu mai am ce face ca banii sunt dati.Oricum la anul voi avea mare grija unde platesc si cand.
Voi plati in iunie sau cand voi fi sigur ca voi avea permisul pe loc.

Rusine, Rusine, Rusine.

Oare de ce doamna foarte "amabila" de la ghiseu nu se adreseaza pescarului in acest fel:

"Stimate domn, nu va putem lua acum banii deoarece nu avem sa va dam permis. Veniti prin iunie poate pana atunci ne facem timp sa mergem dupa ele si platiti atunci"..

Visez nu?

Oricum nu imi mai trebuie permis. Cum am pescuit pana acum voi pescui si de acum inainte.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 30 Mar 2010, 00:24

azi nu erau venite permisele. sunt tot listele de acum 2 saptamani.
celor care au beneficiat de subventie de la AJVPS le recomand sa pastreze si chitantele de anul trecut langa cea de anul asta(macar pana au cartonul ANPA in mana)

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 30 Mar 2010, 07:19

Ma intreb oare ce au de lucru de nu au avut timp sa mearga dupa ele.
Ce ar fi sa platim si noi toti in iulie. Sa mergem atunci dupa permise.
Oare cum ar fi?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Mar 2010, 07:56

Pony scrie:Am fost sambata pe lacul Tarnita - Jud. CJ. F misto locul... un fel de Gura Raului mult mai mare, mai salbatic si mai promitator. Am auzit ca sunt rezerve generoase de biban, clean, scobar si ceva pastrav. Din pacate n-am avut parte de niciun atac. Apa era f rece... activitate cel mult egala cu zero, dar am notat locul in carnetel si voi reveni cu proxima ocazie pe vremuri ceva mai calde. Asadar, daca mergeti in zona, merita sa montati betele pe Tarnita. Ceva noutati de pe meleagurile noastre?
Tarnita este o umbra palida , a ceeace a fost odata...Salbatic?..Da, e plin de salbatici cu vile si multi cai putere. Promitator? Pentru cine? ..pentru cine nu cunoaste lacul ..poate...si nu stie ce a fost si ce e acum :( ..Rezerve generoase?..Peste mai are, nu zic....dar foarte putin....Eu te cred ca peisajul mirific te ajuta sa crezi, ca si sub apa e tot asa de roz...dar .....nu e.
Eu nu il mai am in "carnetel" de multa vreme...:(

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 30 Mar 2010, 08:46

ULK...imi pare rau sa aud lucrurilea astea, dar probabil tu stii mai bine daca esti din zona. Oricum...eu o sa imi mai incerc norocul pe Tarnita, macar sa admir peisajul.

In alta ordine de idei... serveste careva in dupa-masa asta 2 ore de pescuit? Voi merge in jur de ora 16.30-17 in zona Avrig. Daca sunt amatori, nu asteptati invitatii speciale si spuneti-mi :lol:
Pestele care nu latra musca

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 30 Mar 2010, 10:07

nu prea ai ce face la pesti pt ca e mare si tulbure si oltu si canalu....

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Mar 2010, 10:08

@ pony
am fost ieri la porumbacu. apa foarte tulbure mare si rece. nici un atac si nici nu ma asteptam dupa ce am vazut culoarea apei. am vazut citeva atacuri de avatei. cam atit a fost pe ziua de ieri.
fir intins

Scrie răspuns