suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Dec 2009, 11:14

danstiucaru scrie:am cam sarit calu cu stiucile mele,sper sa nu supar dar daca nu am altceva?va mai necajesc si ma mai bag si eu in seama.
sper sa merg peste vreo 2 vichenduri ca pana atuncea nam cum,dar ....am fost destul pana acuma,cu rezultate foarte modeste anu acesta cei drept
dar de...le vin eu de hach la anu,ca oi merge si eu cu barca si poate ce sti?
dane, putina destindere nu strica mai ales ca vine iarna , asa ca orice gluma e binevenita chiar si de la 21+ in sus :D
sa intelegem ca o sa treci sa vezi daca ti-o lasat mosu ceva pe "balta" peste 2 weeckend-uri? :idea: :D

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Dec 2009, 11:22

grey-wolf scrie:sunt micut si barca mea e mica si ne scufundam :lol: nu am nici tigaie asa mare ...
tare's mic si necajit :wink:
buna asta , buna :lol1: :lol: :lol: :lol:
pe "barcuta" aia pana si base s-ar simti eclipsat :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Dec 2009, 11:38

danstiucaru scrie:am cam sarit calu cu stiucile mele,sper sa nu supar dar daca nu am altceva?va mai necajesc si ma mai bag si eu in seama.
sper sa merg peste vreo 2 vichenduri ca pana atuncea nam cum,dar ....am fost destul pana acuma,cu rezultate foarte modeste anu acesta cei drept
dar de...le vin eu de hach la anu,ca oi merge si eu cu barca si poate ce sti?
ce maaaa??
tu ai glumit pana acum cu stiucile alea?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Dec 2009, 12:22

Nuuu,doar ca a pescuit fara ancore :lol:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 09 Dec 2009, 16:01

:D :D :D
fir intins !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 09 Dec 2009, 16:52

kingofbeasts scrie:

pe "barcuta" aia pana si base s-ar simti eclipsat :lol: :lol: :lol:
ce legatura am eu cu base? eu am rasturnat o barca ala o scufundat o tara intreaga ! nu singur ,da o reusit

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Dec 2009, 19:49

Ai mahh. :twisted:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Dec 2009, 19:53

tavi,mino,king,grey,ilie....
tavi
nu am mintit in viata mea nici macar o data....daca nu creti pun si poze :P :D am prins multe anu acesta si tigaie nu mia trebuit,leam facut intrun cazan mare :D (doamne iartama si ma pazeste)
da cum sa dau fara ancore?ilie,cum sa dau ma fara ancore.pai cum as mai trage eu o injuratura de se cutremura carpatiiiiii....ca am perdut destule si anu acesta...nu frate,dau cu ancore sa ma mai descarc si eu
cat despre pomenirea li base sau joanta (geoanga)ala dai in colo ca si asa tara este praf indiferent care e martafoiu de la conducere,dar la alegerile acestea au demonstrat inca o data ca sunt doar in interesul lor,indiferent de mijloace
cat despre pescuit deabia de sambata intr-o saptamana sper sa nu inghetam nici noi nici forumu

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 09 Dec 2009, 19:56

super frumos l-am vazut. cu barca vb serios nu bat cimpii. bat dealuri si riuri si lacuri :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 09 Dec 2009, 20:11

din gripa stiuci [aia de simbata in care am luat nimic]combinata cu gripa porcina ce fel de animal iasa? ca cu mutatiile astea mai stii ? :shock: stiuca cu soric aproximativ 100kg? si trage la oscilanta? sau porc cu solzi ? aprox 10 kg icre in perioada asta? daca musca la loboda de unde? :lol: :lol: :lol: doamne fereste !!! chear ca bat cimpii...
dane cai cazanu inprumut?

Scrie răspuns