Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
-
edâ„¢
- veteran

-
...............eu ptr placerea de prinde un somn(c&r) si o afinata buna in compania unui prieten venit de la 2500km, si a fost a 6 oara pe anu asta nu duminica de duminica cum stiu eu pe altzii flamanzi pe care ii mai cauta si ursu
problema e ca dimensiunea nu prea conteaza ptr majoritatea pescarilor,sa fie cu ce sa ne laudam acasa

-
Paul Adrian
- veteran

-
de ceva vreme tot spuneam prietenilor ca sambata si dumnica nu mai calc pe olt, prea mare galagia, prea multe scule, prea mare nesimtirea...motiv pentru care preferam iesirile in timpul saptamanii, cateva ore dupa-amiaza.acu` vo` luna am ramas in concediu si printre altele am facut 3-4 iesiri pe locuri confirmate la avat si stiuca.ghici ce? n-am gasit loc de udat nalucile...m-am reorientat spre liniste si aer tare in speranta ca vine toamna si iarna, cu hatarii ei si poate asa mai gasesti un loc pe balta..trist dar adevarat. la cum vad acum treburile, in catva ani se cam gata cu oltul in zona noastra..
-
adiwolf
- veteran

Paul Adrian scrie:....... in catva ani se cam gata cu oltul in zona noastra..
esti optimist.
si nu e vorba numai de zona voastra,e vorba de tot cursul Oltului si nu numai.

-
Florin M
- senior

Pt toti cei care sunt nemultumiti de cum arata situatia apelor si pescuitului sportiv, singura solutie de a misca ceva inspre bine e organizarea in asociatii si promovarea valorilor in care credeti. Poate ca suna ca o aberatie dar aceasta e singura solutie.
Daca credeti in anumite valori si intr-un anumit comportament e cazul sa il promovati altfel manelistii si hatarii or sa aibe grija sa isi faca din ce in ce mai multi "adepti" .
Lucrurile nu sunt pierdute, si Victor Tarus a inceput sa practice C&R

-
mino
- senior

Eu zic ca am pierdut de data asta batalia din moment ce uni dintre noi aleg sa mearga din ce in ce mai rar iar altii chiar apeleaza la situatii extreme si se lasa de pescuit .Cred ca de asociatii si alte chestii de astea nici nu mai poate fi vorba intr-o tara prea corupta , mori cu legea-n mana .
fir intins !
-
danstiucaru
- veteran

si eu sunt de parere ca permisu ca valuare financiara e 0,dar siar face ei permis si cu 200 de lei noi dear costa,ar fi tari ca au bani
azi un om in varsta prindea mai jos de mine ditamai carasoi si culmea dadea drumul celor micuti,mai rar la oameni de varsta luistateam unu langa altu si ne intelegeam din priviri cand lua cate unu mai zdravan era tare zambitor.daca ar fi toti ca dumnelui ar fi ok,sa faci liniste si sa mai si dai drumu la pesti........e ceva
cat despre faptu ca este plin de pescari si eu astept frigu,poate se mai raresc daR...............si daca sunt locurile mele preferate sunt ocupate,mi sa intamplat anu asta de era sa mor nu alta(odtat era o tanti la pluta in locul cel mai ravnit de mine ca acolo nu prea sunt pescari,plante si apa mica,nu poti da cu plumbi la fund si ea era acolo cu noapte in cap cred ca o trimiso barbatuso sa se scape de ea si io zis dute acolo,ite ce loc bun)
dar cum ziceam,de multe ori plecam de acolo si cautam plimbanduma zeci de km,poate gasesc vreun loc....asta e,de multe ori anu asta am fost doar in cercetare in loc de pescuit si inca mai sunt locuri care vreau sa le revad.ca de prins ,din pacate mai nimic,asta e partea a doua...mam ales cu plimbari frumoase
-
danstiucaru
- veteran

tulai ce de am mai scris
apropo,azi am mai luat una tot de 15kg
-
ska_vice
- junior

sigur nu erau ghiborti aia la care le-a dat drumu'?
acum serios vorbind, mai rar un asa om.
-
danstiucaru
- veteran

zau ca alti tineau carasei sa faca conserva,auzi,sa faca conserva
mai adevaru este ca si eu am trecut prin etape de astea,pescuiesc de la 7 ani si mergeam si eu la pluta cu 2 ace,ma chinuiam sa faca mamaliga in x feluri
dar acuma mi se pare o prostioara ca sa nu vorbesc urat...cu toate ca am in masina tot felu de undite si ptr pluta si la"fund"pe care le folosesc rar doar ce am fost la somn de cateva ori anu asta
oricum am ceva amici care merg si acuma la clean si mrene,pescuiesc frumos,retin pesti mai rasariti si nu sunt galagiosi pe apa,oameni mai varstnici care asa au invatat ca sta treaba la pescuit"vrei peste in undita,umbla incet pe malurile apei"
oricand am o usa deschisa la masina lor si pot face o astfel de partida dar deocamdata nu,astept toamna sa culeg st...rugurii