suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ska.in afara de mrene,se mai prind si pesti cu zolzi,care dau din coada de numa
sper ca sti de gluma
acolo de cand stiu eu sa prins mai toate specile de pesti,find aceea bariera,cascada de care nu se poate trece in sus se localizeaza muti pesti in zona.stiuca,salau,avat,clean,somn,biban,caras,crap ,scobar,mreana grunder si obleti
fir intins la taoat lumea
sper ca sti de gluma
acolo de cand stiu eu sa prins mai toate specile de pesti,find aceea bariera,cascada de care nu se poate trece in sus se localizeaza muti pesti in zona.stiuca,salau,avat,clean,somn,biban,caras,crap ,scobar,mreana grunder si obleti
fir intins la taoat lumea
-
- veteran
eu nu mas lasa de pescuit,nici amenintat cu divortu.prea frumos este pescuitu si natura ca sa renunt la ele chiar daca de ceva vreme mam ales doar cu stiuculite pana la 2kg.ba mai rau ma ambitionez si abia astept diminetiile reci si cetoase cand o sa fie mai putini pescari si grataristi pe malul apelor
si cum te hatarasti dintro data sa te lasi la pesti,la fel de REPEDEte poti apuca din nou,nu?nu e interzis
oricum,traiasca stiuca
si cum te hatarasti dintro data sa te lasi la pesti,la fel de REPEDEte poti apuca din nou,nu?nu e interzis
oricum,traiasca stiuca
Dane,eu m-am lasat ca sunt scarbit de ce vad pe apa in ultima vreme.Cel putzin in ultimul an, de cand ANPA-ul" gestioneaza"apele, situatzia e tragica.La ultima iesire am agatzat iar o plasa,intr-un loc unde era imposibil sa nu vada cineva acest lucru.Nu se mai fereste nimeni de nimic,plase,hatzari peste tot.Am ajuns sa plang(em)dupa controalele Ajvps-ului,asa putzine cate au fost,pentru ca sezonul asta nr.celor in afara legii s-a dublat zic eu.Apoi mai sunt cei care mai pe nimic isi cumpara betze din targ dar nu ar da aia 30 ron sa fie ok.sa aibe si ei un permis,sa fie legali din punct de vedere sportiv.Si atunci pentru ce sa-mi fac nervi de fiecare data cand incerc sa ies cateva ore si sa ma recreez?Sau vrei sa pun cateva poze cu mizeria de pe Olt?Cu mormanele de gunoaie lasate de noi totzi?De acord,asta nu-i doar de acum, a fost de cand romanul a descoperit natura si a vazut ca-si poate etala "educatzia"in ea.Pana cand nu se va schimba ceva in bine(nu cred ca se va intampla curand)prefer sa-mi petrec timpul liber alaturi de cei dragi in locuri(tot mai putzine) ferite pe cat posibil de furia civilizatziei.
De aia isi ia romanul SUV, sa-i cante maneaua in prin putinele locuri ramase odinioara virgine. Ia 10 undite, ca deh, e la moda, familionu, plasa de pescuit, carbit, baterii auto (ca poate nu trage la bete), distruge locul, o pune de o paranghelie tipic romaneasca, manca, bea, se scarpina pe burta, da 2-3 beshini, apoi pleaca acasa. Ceea ce lasa in urma este ceea ce gasiti voi cand mergeti sa va relaxati. Daca SUV-ul nu face fata, nu e problema, putem cara ATV-uri in remorca. Ideea e sa distrugem. Nu mai conteaza ca e ANPA, AJVPS, ocolul silvic, proprietati ale HIDRO, etc. Traim in romania printre romani. Eu cum pot sa ma simt bine la pescuit, sa fac gratar intr-o oala speciala de facut gratar, sa strang dupa mine, si sa-mi car mizeria intr-un sac in portbagajul masini pana la primul tomberon din oras si altii nu pot?
Aici totul tine de bun simt si de educatie. De aici e rasismul si antiromanismul, cat despre pescari, sunt pescari sportivi si pescari muritori de foame. Noroc cu pescarii de rapitori ca mai drillesc cate un bocanc, o plasa, de se mai curata raurile.
Aici totul tine de bun simt si de educatie. De aici e rasismul si antiromanismul, cat despre pescari, sunt pescari sportivi si pescari muritori de foame. Noroc cu pescarii de rapitori ca mai drillesc cate un bocanc, o plasa, de se mai curata raurile.