suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 06 Iul 2009, 12:24

mersi mult, pai asa voi si face, alaltaieri am mers la sigur, un prieten pescar m-a indrumat si m-a asteptat pe balta, a fost de vis, in ciuda gunoaielor si a supraaglomerarii, singura problema fiind drumul extrem de dificil.
Culmea e ca eu stiu zonele unde vreau s-ajung dar nu stiu pe ce drum s-o iau si daca e practicabil :)
Berea ramane valabila :)
Fire-ntinse!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Iul 2009, 13:55

pai practicabil.ce drum practicabil?te bagi pana ramai suspendat.e ,glumesc.pe ce balta ai fost de zici ca a fost asa de vis
poate ne dai tu ideii.depinde si ce vrei sa prinzi .am amic carte perge pe privata(ia iancu) si prinde cu pescuti multi bibani de 3-400 g si sunt si pasnici acolo.la ce dai de obicei?

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 06 Iul 2009, 15:05

:lol: io sunt foarte incepator in ale pescuitului, ma multumesc cu carasi si cate un biban sau avat ratacit :lol:
Am fost la Avrig la baraj, in zona aia verde (la intrare in Porumbacu, prima ulita la stanga, apoi de-alungul barajului, ca deh, au pus domnii bariere).
Am vazut pe G.E. locuri asemanatoare la Porumbacu si la Scorei. Stii cumva daca e rau tare drumul?

La balta privata am fost numai la Sacel Lacul 6, de vreo 4 ori vara asta. Pierdere de timp si de bani atat pt mine, cat si pentru pescarii de-acolo :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 06 Iul 2009, 15:15

ska_vice scrie::lol: io sunt foarte incepator in ale pescuitului, ma multumesc cu carasi si cate un biban sau avat ratacit :lol:
Am fost la Avrig la baraj, in zona aia verde (la intrare in Porumbacu, prima ulita la stanga, apoi de-alungul barajului, ca deh, au pus domnii bariere).

La balta privata am fost numai la Sacel Lacul 6, de vreo 4 ori vara asta. Pierdere de timp si de bani atat pt mine, cat si pentru pescarii de-acolo :lol:
asa e cu sacelul si mandra pierdere de bani,mama lor de hotzi (made in romania) :evil: :evil:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Iul 2009, 15:48

la scorei eu nu consider drumurile rele,intri sunt locuri faine pe colo.daca dai la stationar cu plumb iti zic unde se ia mari si faini carasi(nu numai)dar sa gasesti loc.cand te duci la scorei inainte de sat faci la stg catre colun si inainte de baraj faci stg si merci in jos dea lungu dalelor pana ajungi unde se gata dalele,este ca un golf si merge bine acolo

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 06 Iul 2009, 16:18

Oki, multumesc mult, o sa merg intr-acolo, sa studiez terenu si s-arunc de 2-3 ori batul, revin cu detalii :)

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 06 Iul 2009, 18:34

:lol: Ok Ce se discuta sunt intrutotul deacord cu domniile voastre ,dar voi in ce TARA locuiti ,nu stiti ca locuim in tara TUTUROR POSIBILITATILOR :twisted:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Iul 2009, 19:33

tara asta nu are nici un cusur!inafara de faptu ca e prea buna cu si pentru locuitorii ei! :wink:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Iul 2009, 20:09

Mare dreptate ai Adrian, oare de ce toti se iau de tara cand cei ce o populeaza au toata vina :roll:
Numa' bine.

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 06 Iul 2009, 20:11

Avem o tara frumoasa... pacat ca-i locuita...

Scrie răspuns