suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 04 Iul 2009, 16:21

:lol: Te salut .ILIE .Merge fiecare cind poate .Eventual poate schimba locul ,ca de NESIMTITI sunt peste tot. :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 04 Iul 2009, 20:38

Plin de submarine azi dimineata la Avrig...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Iul 2009, 21:01

no ce sumarine.rusi?

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 04 Iul 2009, 21:21

danstiucaru scrie:no ce sumarine.rusi?

cred ca de la porcarie plutea ceva care semana cu submarinele rusesti 8) :lol: :lol: :lol: 8)

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 04 Iul 2009, 21:44

edâ„¢ scrie:
danstiucaru scrie:no ce sumarine.rusi?

cred ca de la porcarie plutea ceva care semana cu submarinele rusesti 8) :lol: :lol: :lol: 8)
cred ca erau japoneze, atacau foarte des si chiar la mal, kamikaze :lol:

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 05 Iul 2009, 08:16

ska_vice scrie: Anul trecut am fost la Gura Raului, in coada barajulu, la un gratar pe rau. M-am simtit bine, priveam un pescar care dadea la cleni...cand la un moment dat apar cativa "pescari" cu o plasa si o bata, au zdruncinat radacinile unui copac (acolo unde stau clenii), dar n-au prins nimic. Au tot incercat pana s-au plictisti si au plecat. Dupa 30 min, apar alti oameni care au facut la fel, numai ca ei au fost mai "inteligenti": Au luat un topor si au distrut toata frumusetea de copac sa bage mana la cleni, ...ce pot sa spun, au distrus totul...apoi au baut, au aruncat gunoaiele in rau si au plecat.
Pe Raul Mare/mic sau pe lacul de acumulare s-a intamplat porcaria asta?
Nu de altceva dar vara asta am sa fiu p-acolo.
Si 'am acces' la autoritatile locale...

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 05 Iul 2009, 08:26

Pe Raul Mare/mic sau pe lacul de acumulare s-a intamplat porcaria asta?
Nu de altceva dar vara asta am sa fiu p-acolo.
Si 'am acces' la autoritatile locale...[/quote]

la vreo 100-200 mai sus de confluenta celor 2 rauri (e o cabana acolo), in dreapta pe malurile raului... e o zona in care toti localnicii vin cu plasele... :(

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 05 Iul 2009, 08:59

ska_vice scrie:la vreo 100-200 mai sus de confluenta celor 2 rauri (e o cabana acolo), in dreapta pe malurile raului... e o zona in care toti localnicii vin cu plasele... :(
Aha.
Aceea e cabana celor de la "Ape Sibiu".Acolo se fac si se remit via statie emisie receptie cotele apelor.
Am sa vorbesc cu cei de la Romsilva si Primarie.
In mod normal,nu ar trebui sa intre nimeni in apa potabila care alimenteza Sibiul si localitatile adiacente.
Mai e ceva.
Pe drumul care leaga Paltinisul de Gura Raului e un parau numit "Marajdie".
Acum 15 ani cica era plin de pastravi.
Insa 'persoane importante' si-au facut cabane pe valea aia si deverseaza "mizeriile" in apa.
Totusi,in ciuda poluarii,localnicii mai prind pastraviori printre stancile din apa.Am vorbit deja ca intr-o zona mai curata,in amonte,sa adancesc albia si sa fac cateva toplite...pe terenul meu...poate mai salvam ceva.
Va tin la curent..

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 06 Iul 2009, 11:18

Mare rugaminte mare :)
Cine ma poate ajuta cu o zona frumoasa pentru pescuit stationar si cort in zona Avrig-Porumbacu-Scoreiu cu acces auto decent?
Locurile pe care le stiu eu sunt frumosae...asta daca nu raman cu masina suspendata pe calea ferata.
Rog PM.
Raman dator cu o bere, doua, trei .... :lol:
Fir intins.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Iul 2009, 11:33

ska_vice
eu pot sa-ti dau sugesti,dar locuri frumoase numai tu le poti alege.iti zic eu unu si cand ajungi poate este ocupat sa poate nu iti convine.mai bine cauti singur pana dai de un loc sa-ti placa tie,chiar daca pana atuncea te plimbi si consumi motorina in plus,ai satisfactie mai mare asa

Scrie răspuns