Cel mai mare de care stiu 8kg - in rest am auzit-confirmate ratari mai mari 15-20kg la voblerComyB scrie:liviu scrie:somn sau somotei....?cea mai mare captura pe olt la somn(zona jud sibiu) pe care o stiti de cat este?
![]()
![]()
somotei (2-3 kile)am mai vazut la vobler si rama groasa de pamant, in special in imediata apropiere a centralelor...desi am auzit atatea povesti fascinante care sunau atat de frumos...despre monstrii din adancuri...
asa aproape de Olt,toata ziua la peste,si tu nu ai vazut somn prins la artificiale mai mare de 2-3kile in zona ta???
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Paul Adrian
- veteran
S-a prins ceva stiuca pe Olt, Avrig - Arpas la sfirsitul saptamanii ?
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/
@Indianu sunt din Bv ... am remarcat si eu zona aceea la Arpasu...dar am inteles ca este mica apa la padure (parca)...oricum arata interesant...nici mie numi place partea cu soseaua fiindca e extrapopulata.Paul Adrian scrie:S-a prins ceva stiuca pe Olt, Avrig - Arpas la sfirsitul saptamanii ?
Stiuca eu am luat pe la Ucea sambata...zona Avrig - Arpas nu stiu dar oricum se termina prohi si merge si la avat - salau...totusi vreau sa ajung la Porumbacu sa vad cum sta treaba...doar ca Oltul sar putea sa ne tradeze cu ploile astea. P.S. la Arpasu curgea tare si ii daduse drumu ff tare si la Oltet deci....

deci ne vom apuca de lecturapikeman scrie:@Indianu sunt din Bv ... am remarcat si eu zona aceea la Arpasu...dar am inteles ca este mica apa la padure (parca)...oricum arata interesant...nici mie numi place partea cu soseaua fiindca e extrapopulata.Paul Adrian scrie:S-a prins ceva stiuca pe Olt, Avrig - Arpas la sfirsitul saptamanii ?
Stiuca eu am luat pe la Ucea sambata...zona Avrig - Arpas nu stiu dar oricum se termina prohi si merge si la avat - salau...totusi vreau sa ajung la Porumbacu sa vad cum sta treaba...doar ca Oltul sar putea sa ne tradeze cu ploile astea. P.S. la Arpasu curgea tare si ii daduse drumu ff tare si la Oltet deci....![]()

........despre avrig pot sa spun ca nu am auzit de stiuk "uichendu'" asta...s-a prins clean, salau...azi am observat ca daca s-au umflat apele.......au "disparut" avatii din zona hidrocentralei...am luat o marlita la bradu la rotativa...printre atacurile furibunde si lipsite de succes ale unor "pixuri".../deh numai maine nu-i poimaine..........dar daca nu se schimba vremea........ramanem tot pe stiuca(la friguletele astea)...
MARlACHI
-
- veteran
ptr indianu
am fost eu.ai ceva de mers si sincer nu stiu daca se merita.in multele actiuni pe care le-am facut pe acolo nu am prea gasit pescari.ce mai erau la podu vechi de la arpas , in rest liniste, pardon, doar braco pe care i-am prin in toata splendoarea in pielea goala.
fir intins.
fir intins.
se pare ca Oltul isi lungeste singur prohibitia...(la cum sunt apele)...iar odata cu deschiderea cred ca nu o sa mai fie prea multe locuri de aruncat un ac....
....oricum fir intins si sa ne vedem cu bine pe balta(...si cu ceva capturi eventual)
p.s. cat de secrete o sa fie locurile bune...?...

p.s. cat de secrete o sa fie locurile bune...?...

MARlACHI
apropo(s) de braco astia ....parca nu se mai satura...si n-ar pune mana in schimb mana pe munca...(ce visator....
)...dar parca si legea le-o da in buna cand mergi prin pietotargurile de la marginea bucurestilor si la fiecare pas dai de plase, setci, prostovoale sau mai stiu si eu ce ustensile expuse fara nici un pic de jena...de fratii nostri mai galbui si nu numai.....si la ritmul in care am vazut ca se cumpara si in ce cantitati ....chiar ca-mi fac griji de 'viitorii" pesti...sau poate nu reusesc sa supravietuiasca nici icrele
cu ganduri de mai bine...ape limpezi in scadere si fir intins!!!

MARlACHI
liviu scrie:apropo(s) de braco astia ....parca nu se mai satura...si n-ar pune mana in schimb mana pe munca...(ce visator....![]()
![]()
)...dar parca si legea le-o da in buna cand mergi prin pietotargurile de la marginea bucurestilor si la fiecare pas dai de plase, setci, prostovoale sau mai stiu si eu ce ustensile expuse fara nici un pic de jena...de fratii nostri mai galbui si nu numai.....si la ritmul in care am vazut ca se cumpara si in ce cantitati ....chiar ca-mi fac griji de 'viitorii" pesti...sau poate nu reusesc sa supravietuiasca nici icrele
![]()
nu te mai gindi, si nu-ti mai fa probleme, ca de la voi din orase"se da tonul la braconaj!!!

plus hitari sau jepcari tot la voi sunt!
cind mergi sa faci cite un peste, vin se baga peste tine si sunt in stare sa te si bata!!!!!!!!

bete tensionate si fire incordate!