suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 02 Iun 2006, 04:21

Indianu scrie:La orice peste fishi :D :D. Yo fiind amator si pescuid din placere cand am timp si cand merg la tara, dau la pluta sau la fund, ca atata stiu. Dar banuiesc ca sunt locuri frumoase in portiunea asta de 30 km, unde sa pot prinde peste. Orice peste. Din'ala care trage mai des. :lol: :lol: Deci fishi, zi-mi in afara de locuri si ce momeli cer pestii mai des, ca sigur esti mult mai meseriash in ale unditei ca mine.
Daca vrei sa dai dupa peste pashnic grija mare ca este prohibitie(si daca treci de Arpas se poate sa ai probleme).In mare merg canalele de fuga si potzi prinde orice peste acolo.Pt a nu avea probleme incearca la Ucea baltile ,acolo este permis pescuitul(mai putin la Cioate).Baltile care nu au legatura cu Oltul sunt deschise! :idea:

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 02 Iun 2006, 06:17

nu poti spune ca e limpede...dar e ok...(nu cred ca o sa-l vedem prea repede cu mult mai limpede)
parerea mea e ca e suficient de limpede sa pape SI stiuk...ca salaul si avatul am observat ca papa :) :!: -vorbesc de avrig(aici chiar daca nu pescu' cate o fuga mai dau sa arunc cu privirea
MARlACHI

Indianu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Indianu » 02 Iun 2006, 10:07

fishi stiu ca e prohibitie acu. de pe 8 cand se ridica, atunci ma duc. si cu tot cu permis. :D Asa ca zi-mi pe olt direct de locuri frumoase....si bune....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Iun 2006, 11:23

Indianu scrie:fishi stiu ca e prohibitie acu. de pe 8 cand se ridica, atunci ma duc. si cu tot cu permis. :D Asa ca zi-mi pe olt direct de locuri frumoase....si bune....
Daca vrei salbaticie adica "nu dale" iti sugerez clar Ucea si Voila...si in aceste locatii daca vrei sa fi singur trebuie sa dai la talpa mai mult ca sa mergi undeva mai departe(la Ucea e full contact oriunde - dar sunt locuri bune)...in orice caz o zona buna ...unde s-a mai luat si crap-somn este Voila in aval de balta...dar trebuie sa mergi cu pingeaua :P :P :P deh...vrei peste...munceste

Indianu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Indianu » 02 Iun 2006, 11:42

thanks fishi...

auzi...la ucea...unde... pe parte cu soseaua? sau dincolo.... peste olt....?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 02 Iun 2006, 14:57

Indianu scrie:thanks fishi...

Pe partea cu soseaua dupa balta cu cioate ,din dreptul baltii adanci depeste dig si pana la intrarea Oltului in baraj la Arpash.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Iun 2006, 15:05

Indianu scrie:thanks fishi...

it's pikeman :wink: :wink: , visavis de balta adanca de peste dig este o limba de pamant unde se strange multa lume, depinde cum prinzi momentul...dar foarte frumos este si pe malul celalalt numai ca e muuuult de mers.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 02 Iun 2006, 15:56

Mergi cu barca

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 02 Iun 2006, 22:27

somn sau somotei....?cea mai mare captura pe olt la somn(zona jud sibiu) pe care o stiti de cat este?
:?: :?:
somotei (2-3 kile)am mai vazut la vobler si rama groasa de pamant, in special in imediata apropiere a centralelor...desi am auzit atatea povesti fascinante care sunau atat de frumos...despre monstrii din adancuri... :)
MARlACHI

ComyB
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ComyB » 03 Iun 2006, 16:24

liviu scrie:somn sau somotei....?cea mai mare captura pe olt la somn(zona jud sibiu) pe care o stiti de cat este?
:?: :?:
somotei (2-3 kile)am mai vazut la vobler si rama groasa de pamant, in special in imediata apropiere a centralelor...desi am auzit atatea povesti fascinante care sunau atat de frumos...despre monstrii din adancuri... :)

asa aproape de Olt,toata ziua la peste,si tu nu ai vazut somn prins la artificiale mai mare de 2-3kile in zona ta???

Scrie răspuns