suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stii ca ma batea si pe mine gandul sa-mi iau o ratusca,dar una adevarataAdrian SB scrie:Am un jaf de huminibird cu ratusca si arata total aiurea adancimea. Plus ca dupa doar 3 ore de stat pe apa i-a murit bateria la ratusca.

ilie scrie: Stii ca ma batea si pe mine gandul sa-mi iau o ratusca,dar una adevaratadresata sa macane o data la avat,de doo ori la stiuca,trei la salau,iar la somn sa fuga repede in buzunarul de la rucsac
![]()

Ce-ai putut sa scoti din tastatura...

- liliacul007
- utilizator constant
Regulamentul e ok.......chiar daca cei din barca au un pic de avantaj...
:P:P........apropo;....mai are cineva un loc in barca
Eu spun sa organizam si plecarea de la sibiu ( pentru cei din sibiu ) ...... o ora si un loc de intalnire.......astept rasruns
P.S. Paste fericit la toata lumea.........si...........fir intins

Eu spun sa organizam si plecarea de la sibiu ( pentru cei din sibiu ) ...... o ora si un loc de intalnire.......astept rasruns

P.S. Paste fericit la toata lumea.........si...........fir intins

-
- veteran
deocamdata eu sunt singur in masina. mai pot lua dar sa vedem cum facem cu barca sau daca sunt de luat doua cum ne descurcam.ca nu leot duce pe amandoua in remorca.
mai stabilim pana atunci.
eu cu cine ziceati ca sunt in echipa?
ca sa iau legatura sa facem strategia sa va luam banii. ca sa avem motiv sa dam gratarul

mai stabilim pana atunci.
eu cu cine ziceati ca sunt in echipa?

ca sa iau legatura sa facem strategia sa va luam banii. ca sa avem motiv sa dam gratarul