suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
faci si tu ca mine,pana prinzi gustul si nu mai vrei farasoriniusc scrie:Paste fericit! Hristos a-nviat!
Faceti ceva cu regulamentul ala ca eu in barca nu ma sui...![]()

dac dai de niste locuri faine sa vezi ce bine e dar e mai greu cu pipi si balansul dac esti greu,dar te invetzi

parca imi aduc aminte ce distractie am tras cu nicky cand a luat tzigarea invers, a cazut in barca, era sa se gaureasca si era sa se arunce in apa dupa vasle dupa ce le-a dat drumul ca sa ridice tzigarea

Stiu de treabaedâ„¢ scrie:faci si tu ca mine,pana prinzi gustul si nu mai vrei farasoriniusc scrie:Paste fericit! Hristos a-nviat!
Faceti ceva cu regulamentul ala ca eu in barca nu ma sui...![]()
![]()
![]()
dac dai de niste locuri faine sa vezi ce bine e dar e mai greu cu pipi si balansul dac esti greu,dar te invetzi![]()
![]()
![]()
parca imi aduc aminte ce distractie am tras cu nicky cand a luat tzigarea invers, a cazut in barca, era sa se gaureasca si era sa se arunce in apa dupa vasle dupa ce le-a dat drumul ca sa ridice tzigarea![]()
![]()

Lucrez,doar nu credeai ca lipsesc fara motiv.soriniusc scrie:Hai ma Ilie draga, ca noi nu furaam...ilie scrie:Nu ma inscriu Adi,poate data viitoare.![]()
Esti plecat sau ai treaba?

@Adi,eu zic (desi nu-i treaba mea)ca regulamentul sa-l faca incepatorii,astia mai vechi is banditi,trag repede focul la oala lor

PS:M-am uitat la vreme,se pare ca in 25.04.09la Sibiu ploua.Sper pentru voi sa greseasca astia..

eu n-am cu ce regulament sa vin ! voi sunteti cu spinul, deci faceti-va regulile cum vreti,... eu vin asa de amorul artei, pentru anturajAdrian SB scrie:Haideti cu regulamentul. Sorin, Tavi, Miky, Hell,...cei mai vechi. ziceti:

si sa-i fac galerie lu' Tavi

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
OK Ilie Iata propunerea: Prelucrare din regulamentul Campionatului National de Spinning 2009, afisat pe www.lrs.ro
NOTA: Acesta nu este concurs oficial ci o intrecere amicala de pescuit. Nu exista organizatori oficiali, participarea se face pe proprie raspundere.
* Pescuitul se face doar la stiuca strict in regim prinde si elibereaza.
* Se accepta pescuitul din barca si de pe mal. Se accepta si 2 sau mai multi pescari intr-o barca. (In acest caz capturile totale/barca se impart la numarul de pescari din acea barca)
* programul şi detaliile tehnice de desfăşurare : O singura mansa de la 7,00 la 12,00, in 25.04.09, in coada lacului Scorei
* taxa de înscriere în concurs: 5 Ron
* conditiile de antrenament: Liber
* Înscrierile se închid cu 10 minute înainte de ora 7,00.
Fiecare concurent din barca trebuie sa fie dotat cu vesta de salvare proprie. Oricum participa pe proprie raspundere.
Reguli de organizare
Desfăşurarea concursului va fi condusă de un Comitet de organizare format din:
1. Adrian SB
2.____________ (propun pe pescuitorul)
3.____________
Comitetul de organizare are drept de a participa la concurs
Reguli generale
Art 1. Este permisă doar folosirea momelilor artificiale - voblere, năluci suple, momeli metalice etc.
Art 2. Concursul se va desfăşura din barcă sau de pe mal.
Art 3. Barca poate fi echipată cu motor .
Art 4. În timpul manşei, concurenţii nu pot pescui la mai puţin de 10 de metri distanta unul de celalalt.
Art 5. Ieşirea unui concurent pe mal în timpul manşei este permisa.
Art 6. Este permis pescuitul de pe mal.
Art 7. Un concurent nu poate pescui decât cu o singură lansetă, în orice moment al concursului, dar poate avea un număr nelimitat de echipamente de rezervă (lansete, mulinete, năluci etc.). Lansetele de rezervă pot fi ţinute montate la îndemână, dar cu năluca fixată de lansetă.
Art 9. Este permis pescuitul la trenă.
Art 10. Nu este permisă folosirea simultană pe acelaşi forfac a două sau a mai multor năluci.
Art 11. Este permisă folosirea sonarului şi a dispozitivelor de măsurare a adâncimii apei.
Art 12. Folosirea minciogului sau a gripului este permisa
Art 13. a- O captură este considerată validă chiar dacă înţeparea a fost în exteriorul gurii.
b- Înţeparea intenţionată (japcă) din exterior a peştelui este strict interzisă.
Art 14. Peştii morţi nu punctează.
Art 15. Sarcina păstrării capturilor în stare vie, înainte de măsurare, revine în întregime concurentului.
Art 16. Nu este permisă nădirea, cu excepţia substanţelor ce se pot aplica pe suprafaţa nălucilor.
Art 17. Concurenţii pot primi sau schimba între ei echipament de pescuit în timpul desfăşurării manşei.
Art 18. - La semnalul de încheiere a manşei, concurenţii trebuie să înceteze pescuitul.
b- Dacă există peşti în drill, aceştia vor puncta numai în cazul în care sunt scoşi din apă în maximum 10 minute de la semnalul de încheiere a manşei.
Art 21. Pentru a putea participa, concurenţii care nu au împlinit vârsta de 18 ani, au nevoie de acordul părinţilor. Participarea se face pe riscul fiecaruia.
Punctaj si clasament
Art 23. a- Specia care punctează şi dimensiunea minima este: Stiuca - minim 40 cm.
b- Pentru fiecare peşte punctabil prins, concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru, peştii măsurându-se între extremităţi, fără a se rotunji în plus rezultatul măsurării (de exemplu, un peşte de 26,1 cm are 26 puncte, la fel ca unul de 26,9 cm).
Art 25. Punctele totale acordate unui concurent într-o manşă se obţin prin cumularea punctelor fiecărei capturi (de exemplu, dacă un concurent a prins un peşte de 22,5 cm, unul de 31,2cm, altul de 36,9 cm şi încă unul de 52,6 cm, acesta va acumula 22+ 31+ 36+ 52= 141 puncte)
Clasamentul
Cel care va totaliza cele mai multe puncte va avea 1 punct; locul 2 = 2 puncte, locul 3 = 3 puncte ÅŸ.a.m.d. In caz de egalitate este avantajat pescarul cu captura cea mai mare.
Art 28. Dacă un concurent se retrage în cursul manşei, capturile făcute până în acel moment sunt valabile.
Banii stransi din participare se vor acorda primului clasat pe principiul CASTIGATORUL IA TOTUL.
----------------------------------------------------------
Astept corecturi .
NOTA: Acesta nu este concurs oficial ci o intrecere amicala de pescuit. Nu exista organizatori oficiali, participarea se face pe proprie raspundere.
* Pescuitul se face doar la stiuca strict in regim prinde si elibereaza.
* Se accepta pescuitul din barca si de pe mal. Se accepta si 2 sau mai multi pescari intr-o barca. (In acest caz capturile totale/barca se impart la numarul de pescari din acea barca)
* programul şi detaliile tehnice de desfăşurare : O singura mansa de la 7,00 la 12,00, in 25.04.09, in coada lacului Scorei
* taxa de înscriere în concurs: 5 Ron
* conditiile de antrenament: Liber
* Înscrierile se închid cu 10 minute înainte de ora 7,00.
Fiecare concurent din barca trebuie sa fie dotat cu vesta de salvare proprie. Oricum participa pe proprie raspundere.
Reguli de organizare
Desfăşurarea concursului va fi condusă de un Comitet de organizare format din:
1. Adrian SB
2.____________ (propun pe pescuitorul)
3.____________
Comitetul de organizare are drept de a participa la concurs
Reguli generale
Art 1. Este permisă doar folosirea momelilor artificiale - voblere, năluci suple, momeli metalice etc.
Art 2. Concursul se va desfăşura din barcă sau de pe mal.
Art 3. Barca poate fi echipată cu motor .
Art 4. În timpul manşei, concurenţii nu pot pescui la mai puţin de 10 de metri distanta unul de celalalt.
Art 5. Ieşirea unui concurent pe mal în timpul manşei este permisa.
Art 6. Este permis pescuitul de pe mal.
Art 7. Un concurent nu poate pescui decât cu o singură lansetă, în orice moment al concursului, dar poate avea un număr nelimitat de echipamente de rezervă (lansete, mulinete, năluci etc.). Lansetele de rezervă pot fi ţinute montate la îndemână, dar cu năluca fixată de lansetă.
Art 9. Este permis pescuitul la trenă.
Art 10. Nu este permisă folosirea simultană pe acelaşi forfac a două sau a mai multor năluci.
Art 11. Este permisă folosirea sonarului şi a dispozitivelor de măsurare a adâncimii apei.
Art 12. Folosirea minciogului sau a gripului este permisa
Art 13. a- O captură este considerată validă chiar dacă înţeparea a fost în exteriorul gurii.
b- Înţeparea intenţionată (japcă) din exterior a peştelui este strict interzisă.
Art 14. Peştii morţi nu punctează.
Art 15. Sarcina păstrării capturilor în stare vie, înainte de măsurare, revine în întregime concurentului.
Art 16. Nu este permisă nădirea, cu excepţia substanţelor ce se pot aplica pe suprafaţa nălucilor.
Art 17. Concurenţii pot primi sau schimba între ei echipament de pescuit în timpul desfăşurării manşei.
Art 18. - La semnalul de încheiere a manşei, concurenţii trebuie să înceteze pescuitul.
b- Dacă există peşti în drill, aceştia vor puncta numai în cazul în care sunt scoşi din apă în maximum 10 minute de la semnalul de încheiere a manşei.
Art 21. Pentru a putea participa, concurenţii care nu au împlinit vârsta de 18 ani, au nevoie de acordul părinţilor. Participarea se face pe riscul fiecaruia.
Punctaj si clasament
Art 23. a- Specia care punctează şi dimensiunea minima este: Stiuca - minim 40 cm.
b- Pentru fiecare peşte punctabil prins, concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru, peştii măsurându-se între extremităţi, fără a se rotunji în plus rezultatul măsurării (de exemplu, un peşte de 26,1 cm are 26 puncte, la fel ca unul de 26,9 cm).
Art 25. Punctele totale acordate unui concurent într-o manşă se obţin prin cumularea punctelor fiecărei capturi (de exemplu, dacă un concurent a prins un peşte de 22,5 cm, unul de 31,2cm, altul de 36,9 cm şi încă unul de 52,6 cm, acesta va acumula 22+ 31+ 36+ 52= 141 puncte)
Clasamentul
Cel care va totaliza cele mai multe puncte va avea 1 punct; locul 2 = 2 puncte, locul 3 = 3 puncte ÅŸ.a.m.d. In caz de egalitate este avantajat pescarul cu captura cea mai mare.
Art 28. Dacă un concurent se retrage în cursul manşei, capturile făcute până în acel moment sunt valabile.
Banii stransi din participare se vor acorda primului clasat pe principiul CASTIGATORUL IA TOTUL.
----------------------------------------------------------
Astept corecturi .
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!