suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Dupa aprobarea de rigoare, am fost sambata 3 ore pe balta Bradu sa vad ce e pe acolo, paznicul zice ca au murit cam 2000 kg de peste, in aprilie, si ca s-a mai incercat in toamna sa se pescuiasca, dar fara succes. Din cate stia, au murit multi fitofagi, de stiuca si salau nu stia nimic. Ghiata fiind foarte buna am facut si cateva copci, am incercat la kenti si la carasei, fara rezultat.Kingfischer scrie:@adrian sb nu cumva e a celor de la sinecon? daca da in primavara 2008 un paznic de-al lor posesor de oi dar cu minte foarte putina si-a spalat butoaiele cu nustiuce dracu de solutii de dat pe oi, direct in acel lac. au salvat oamenii ce-au putut si au transferat intr-altul iar ce s-a intors cu burta la deal a ajuns direct din lac pe masa multora din Marsa. cam asta-i povestea respectivei balti.
Daca credeti ca merita, sau mai auziti ceva ca ar fi scapat rapitorii, putem merge si impreuna, cand doriti. (mai ales ca, plecand pe nepregatite, nu am avut nici termosul cu vin fiert la noi

Nu va suparati, nu a fost nimic programat. Sambata am vorbit cu patronul baltii, pentru ca mi s-a schimbat programul, si am mers mai mult sa vedem ce mai e pe la Bradu. Din zbor am luat cativa pescuti de pe Mihai Viteazu. Invitatia ramane valabila, dar am rezerve referitor la populatia baltii. As fi vrut sa gasesc pe cineva care stie sigur ce s-a intamplat in primavara si ce pesti or mai fi ramas.