suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 31 Dec 2008, 17:58

de indata ce "maselutza" o sa isi revina iesim :wink: sa ma tine-ti si pe mine la curent. pana pe 2 sa nu ma sunati ca nu stiu daca o sa pot raspunde :lol: , de pe 2 in colo is apt.
LA MULTI ANI :bere: !!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Dec 2008, 18:08

La multi ani p5iho,tie si la la gasca din Bv. :bere:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 31 Dec 2008, 20:02

sanatate,fericire si la multi ani,sa auzim numai de bine in noul an :respekt:

traiasca pescariiii !!!!!! :cooler:

inchin un pahar in cinstea noastra, a pescarilor din toata tzara.HAI NOROC :bere:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Ian 2009, 01:08

La Multi Anii!!!! si tot ce va doriti sibieni dragi :cooler: :respekt:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 03 Ian 2009, 22:47

La multi ani la toata lumea !!! :) :) :)

Imi pare rau, ca prima mea interventie aici, pe 2009, e datorita unei intamplari mai putin fericite,datorita unor exemplare de stiuca deosebite (n 200 - 400 grame ) pe care le-am intalnit la vanzare in supermarket-urile din Sibiu..... :idea: :idea: :idea:
Imi faceam si eu cumparaturile de sarbatori, ca tot romanu', cand ajuns in Corfur....la raionul de peste ( va dati seama ca nu cumparam peste, ca doar de-aia's pescar :D , ..... ci vroiam sa admir ceva exeplare deosebite de pe acolo ) ....... vad stiuca la vanzare..........Loc de provenienta : Romania, mai bine spus marlite de 200-400 grame, puse la vanzare............de mie imi erea si rusine sa vin cu ele acasa de la pescuit !!!!!!! Va dati seama ca fierbea sangele deja in mine....l-am intrebat pe un pusti de acolo, care erea la vanzare despre ele, ca sunt sub dimensiunea minima admisa......dar va dati seama ca nu am avut cu cine povesti.......Oare de unde ereau stiuculitele alea??? Si cum au ajuns ele acolo???....... Nu vreau sa ma gandesc la lucruri necurate..... :shock: :shock: :shock:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 03 Ian 2009, 23:18

liliacul007 scrie: Imi pare rau, ca prima mea interventie aici, pe 2009, e datorita unei intamplari mai putin fericite,datorita unor exemplare de stiuca deosebite (n 200 - 400 grame ) pe care le-am intalnit la vanzare in supermarket-urile din Sibiu...
Confirm ! in data de 30.12. si eu le-am vazut expuse, alaturi de niste strapi cam de aceeasi marime ! absolut jenant !
de altfel le-am facut si poze cu telefonul si singurul motiv pentru care nu vi le-am aratat inca este ceva legat de un bluetooth, adica o chestie pe care n-o am... chiar am facut un prim plan si asupra etichetei cu pretul unde scria la sursa de provenienta : pescuit, iar la locul de provenienta, asa cum ai zis si tu: Romania
din pacate e foarte jenant, dar io zic ca in acelasi timp... nu e de mirare... !!!
nu stiu cum suna legea dar cred ca ar fi bine ca ea sa interzica comercializarea pestilor sub dimensiunile legale, cel putin a acelora proveniti din pescuit ca sursa... in acest caz marketurile respective ar trebui sa poarte si ele o culpa pentru ce pun pe raft... presupun insa ca nu intereseza pe nimeni.. bani sa iasa !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Ian 2009, 03:27

Confirm si eu faptul acesta....mereu cand trec pe acolo imi place sa ma uit la pistruiatzi din acvariu(cu toate k era mai bine si mai frumos sa i vad pe un rau) dar de data asta marlele alea...si strapi....au stricat chefu de cumpraturi :cry:

Ar trebui sa se sesizeze sau sa sesizam pe cineva...dar pe cine :roll:

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Ian 2009, 03:54

HellRAISER scrie:Confirm si eu faptul acesta....mereu cand trec pe acolo imi place sa ma uit la pistruiatzi din acvariu(cu toate k era mai bine si mai frumos sa i vad pe un rau) dar de data asta marlele alea...si strapi....au stricat chefu de cumpraturi :cry:

Ar trebui sa se sesizeze sau sa sesizam pe cineva...dar pe cine :roll:
cand mai depistati asemenea lucruri sunati urgent la un inspector anpa,noi am facut-o si au avut probleme

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Ian 2009, 11:07

miky scrie:nu stiu cum suna legea dar cred ca ar fi bine ca ea sa interzica comercializarea pestilor sub dimensiunile legale,
OUG 23/2008:

Art 49:
Este interzisa comercializarea produselor obtinute din pescuit si acvacultura , de orice origine sau provenienta, a caror marime sau greutate este mai mica decat cea prevazuta in reglementarile in vigoare ...

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 04 Ian 2009, 11:34

Oare pescuitorul nu poate face nimic??? :shock: :shock: :shock:

Scrie răspuns