suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 24 Mar 2008, 18:35

logica mea a fost urmatoarea:
decat bani la filiala si fara sa vad nimic de pe urma lor mai bine de baii aia cumpar eu peste si bag sau bag benzina si aduc ce prind in alte parti si e de eliberat.ma refer la speciile de pesti de laie mare si in functie de specificul locului in care urmeaza sa eliberez.
ideea este ca decat sa merg de 2-3 ori la dunare ca sa prind somn ,de exmplu, mai bine merg de 6-7 ori pe mures si bag pe olt urmand ca in cativa ani sa nu mai trebuiasca sa merg pana la dunare.
Exceptie face Delta care e batuta in cuie odata pe an :wink:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 24 Mar 2008, 18:39

pe pastravul curcubeu arunci banii degeaba,... are putine sanse de aclimatizare si mai ales de inmultire, pe apele din judet...
s-a mai incercat asta in mod controlat si tot n-a tinut... de altfel poti numara pe degete, apele de munte in tara in care pastravul curcubeu sa fi gasit mediu prielnic de dezvoltare si sa se mentina...
in judet, daca tot vrei sa faci ceva axeaza-te pe pastrav indigen,...
curcubeul nu-i de-al locului,... mai mult, e un concurent pentru indigen, de pana la urma nici unul nici altul nu o duce bine....
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 24 Mar 2008, 18:47

scuze pentru erorile de dactilografie, era vorba de speciile de pesti de TALIE mare.
P.S. anul asta o sa incep sa dau bani si la filiala(pe viza)dat fiind faptul ca au inceput sa se miste lucrurile.
respecte

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 24 Mar 2008, 21:39

kingofbeasts trebuie sa iti spun de la bun inceput ca ceea ce iti spun nu inseamna ca tin partea cuiva ci o parere personala sau din experienta practica.se poate ca din cauza faptului ca lucrez in sistem sa ma condamni ptr o anumita gandire.
referitor la populari trebuie sa -ti spun ca eu personal de timp de 6 ani am populat cu cate cel putin 5 mii alevini in fiecare rau gestionat de ajv in fiecare an.
referitor la plase stiu totul cum se procedeaza si orele.in primul an de activitate am facut 14 dosare penale.inclusiv la ora 15 erau cu barca pe apa si le scoteau fara sa se fereasca .dar sa stii ca daca ani la rand muncesti singur si vezi ca nu se simte nimic, cred ca oricine s-ar desumfla.si ce inseamna asta : sa pierzi nopti,sa pierzi timpul tau liber(deci nu eram platit ), sa iti faci dusmani ,sa-ti pui viata in pericol si dupa un an sa il prinzi iar sa iti rada in fata ca a scapat cu 600 mii amenda (si nu un singur caz) la un moment dat o sa -ti fie lehamite de anumite institutii si de situatie.iar financiar iti spun din start ca nu esti motivat.
1,2.,3,4 ani o faci din elan din dorinta de a face ceva dar vei obosii sa inoti impotriva curentului si mai ales sa te vezi singur intr-un ocean plin de sacali.si o precizare : din ocean nu fac parte oameni din ajvps sibiu te asigur.
si ca final ptr toti din sibiu care merg pe balta si sunt martori la astfel de acte: putem impreuna sa facem ceva .cine e dispus sa faca un mic efort astept mesaje pe privat si chiar ne putem intalnii cu totii sa vorbim.

sper sa ma fi facut inteles.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 24 Mar 2008, 21:41

in mesajul de sus e vorba de alevini de pastrav indigen. pe raurile de munte.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 24 Mar 2008, 21:45

kingofbeasts permisul il poti viza unde doresti numai sa fii in regula in locul unde pescuiesti.

poate se introduce neobligativitatea asocierii si atunci scapi de permis vizat la.......

miky iti poate explica treaba cu neobligativitatea asocierii :D :D :D

ps: miky, era o gluma :!:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 25 Mar 2008, 06:42

:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Mar 2008, 08:58

Cum kingofbeast,nu ai vazut pana acum controale,populari,nu se poate. :lol: nici eu :lol: :lol: in afara de anul trecut cum am povestit deja :evil: si atunci am aratat permisul pentru ca era sotia cu mine pentru prima oara la pescuit ,si nu aveam chef de vreo scena,dar data viitoare cand mai vine cineva ar fii bine sa o faca in prezenta jandarmeriei,care are drept de control :!: Despre faptul ca au fost lasati sa pescuiasca aia la pasnic in prohibitie nu ai spus nici un cuvant,pescuitorule,m-a deranjat,cumva ai ocolit activitatea celor care m-au controlat.(dar poate erau cu legit.false :lol: ).Sa-ti spun cine erau aia,habar n-am,nu asta era problema,ci faptul ca nu-si fac treaba corect cei care poseda o legitimatie de genul.Poate ca acum e altfel si te-ai inconjurat de oameni sinceri,dornici sa faca ceva.Accept si ma bucur de lucrul acesta,dar vezi ca vine prohibitia si atunci incepe adevarata lupta,cand tot localnicul baga o plasa,nu ca acum ,doar astia cu baltile.Si daca atunci veti gafa,nu cred ca cineva va va mai crede,doar nu vreti sa va ia fata aia de la Eco. :wink: Ce sa fac,asa sunt eu mai sceptic,sper ca nu te deranjeaza ,oricum nu te-am criticat pe tine cu nimic,doar sistemul asta de cacao care a fost sper pana anul asta.Ideea e ca tu va trebui sa muncesti mult ca sa stergi o anumita impresie... :wink:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 25 Mar 2008, 09:26

Hai sa fim seriosi, de unul singur nu poti face nimic, asta e clar. Daca nu te sprijina nimeni o sa ajunga lumea sa rada de tine pt ca iti faci treaba. Stiu caz in care a fost prins cu triunghiul, luat pe sus, dus la sediu, si a scapat cu amenda de 1 milion. Treaba buna e ca respectivu si-a vizat permisu si acum venise cu batul de pescuit... dar ma gandesc, cat mai dureaza pana baga iar triunghiul sau da la hat?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Mar 2008, 09:30

O face in continuare,e reflex deja. :lol: :lol:

Scrie răspuns