Cum kingofbeast,nu ai vazut pana acum controale,populari,nu se poate.

nici eu

in afara de anul trecut cum am povestit deja

si atunci am aratat permisul pentru ca era sotia cu mine pentru prima oara la pescuit ,si nu aveam chef de vreo scena,dar data viitoare cand mai vine cineva ar fii bine sa o faca in prezenta jandarmeriei,care are drept de control

Despre faptul ca au fost lasati sa pescuiasca aia la pasnic in prohibitie nu ai spus nici un cuvant,pescuitorule,m-a deranjat,cumva ai ocolit activitatea celor care m-au controlat.(dar poate erau cu legit.false

).Sa-ti spun cine erau aia,habar n-am,nu asta era problema,ci faptul ca nu-si fac treaba corect cei care poseda o legitimatie de genul.Poate ca acum e altfel si te-ai inconjurat de oameni sinceri,dornici sa faca ceva.Accept si ma bucur de lucrul acesta,dar vezi ca vine prohibitia si atunci incepe adevarata lupta,cand tot localnicul baga o plasa,nu ca acum ,doar astia cu baltile.Si daca atunci veti gafa,nu cred ca cineva va va mai crede,doar nu vreti sa va ia fata aia de la Eco.

Ce sa fac,asa sunt eu mai sceptic,sper ca nu te deranjeaza ,oricum nu te-am criticat pe tine cu nimic,doar sistemul asta de cacao care a fost sper pana anul asta.Ideea e ca tu va trebui sa muncesti mult ca sa stergi o anumita impresie...