suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Feb 2008, 20:10

Cine stie cum sunt barajele?Tot inghetate,total?Hei ,cei din Avrig,ceva detalii despre baraj,locurile fara dale?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Feb 2008, 22:01

ilie sincer oltu arata bine, am trecut azi cu un amic cu masina, cat despre dale...nusthu c sa zic....poate sa topit zapada de pe ele, a fost mai cald azi, care iesitzi pe weekend? :roll:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Feb 2008, 15:46

mersi,poate luni incerc la avat,la Porumbac.Cred ca totusi Avrigul e inghetat la insula in sus.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 24 Feb 2008, 20:30

sal la toti! ma-m intors si vreau sa afle si pestele din olt. 8) abia astept sa fac o iesire :lol: ,dar cu cine ca se pare ca pe timp rece "unii" dintre noi opteza pt sex. lasa ca te dezamortesc eu badie , ca mi' dor de un pescuit , ca la urs de zmeura , primavara. :twisted: :twisted: da un semn de viata si o provocare :twisted:
ma bucur ca ma-m intors ........ ca am ramas si cu capturile in urma si cu stirile legate de apele , care ne descretesc fruntile.( sa le ocroteasca D-zeu!!!!!!!!!)
bine va-m regasit !!! 8)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Feb 2008, 23:50

ptiu, indoitzar avatzi esox-ul ala pe care il ai, vrei provocare??, hai sa reluam pariu ala al nostru, numai sa se intoarca si Ed aksa si sa te ti bine :twisted: :twisted: :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Feb 2008, 19:06

Cum e oltul,care a-ti tras de artificiale in week?

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 25 Feb 2008, 21:49

HellRAISER scrie:ptiu, indoitzar avatzi esox-ul ala pe care il ai, vrei provocare??, hai sa reluam pariu ala al nostru, numai sa se intoarca si Ed aksa si sa te ti bine :twisted: :twisted: :twisted:
tinere cu sau fara Ed duminica ma duc sa i-au si eu woblerele alea pe care le-am comandat acum un an (Germania bat-o vina) si dupa aceea ma ingrijesc si de pariul ala de care am facut numai zarva si nu am apucat sa-l onoram.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 25 Feb 2008, 21:56

ti-am trimis niste mesaje pe mess, dar nu ai dat nici un semn de viata.
sa vezi ce truse inteligente am gasit in Ger. :twisted: :twisted: :twisted: poate ca acuma ma pot si eu apuca de treaba acasa si sa fac cateva probe pt woblere. :shock: :shock: :shock: 8)
cine are planuri pt duminica? :roll:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Feb 2008, 21:58

tincu ilie scrie:Cum e oltul,care a-ti tras de artificiale in week?

Ieri la Avrig, Oltul era foarte limpede si cam scazut. Bratul vechi, foarte scazut. N-am avut nici o prezentare. Silicoane o gramada lasate prin apa, in agataturi. Nu mai merg la Avrig, schimb locul. :twisted:

ps - bine-ai venit mai tinere Nicky!

Pony
junior
junior

Mesaj de Pony » 26 Feb 2008, 23:36

Va salut pe toti. Sunt nou pe forum si asta datorita voua; va citesc de mult timp posturile si am simtit nevoia sa fac si eu parte din grupul select al pescarilor sibieni. sper sa ma primiti printre voi.

Ca si prima idee, intentionez sa-mi cumpar un batz de spinning si mulineta aferenta. Este prima achizitie de acest gen (patrimoniul curent include cateva bete din fibra si mulinete de max 5-600 mii- bune la de toate). Astept sugestii (si daca e cazul oferte) din partea voastra. Ca si date generale: sunt incepator (desi pescuiesc de 15 ani, dar max 10 iesiri p an), frecventez Oltul, iar batul ar trebui sa se preteze, in prima faza, pentru majoritatea rapitorilor din zona noastra (stiu ca suna foarte amatorial, dar pe parcurs voi perfectiona asocierea peste-batz ).
Bugetul este teoretic nelimitat, dar practic, prefer sa nu dau f multi bani in prima faza pe un bat care risca sa "dau cu bata'n balta" sau sa pateasca alte nenorociri datorita nepriceperii mele. Asa ca propun sa discutam de 2-300 ron pt bat si mulineta.

Va multumesc anticipat si numai de bine.

Scrie răspuns