Stiuca 18.5 kg

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
george.
junior
junior

Mesaj de george. » 27 Oct 2005, 13:58

Stau si ma gandesc ca daca as fi patronul unei balti si nu as fi chiar un patron corect sa mor de nu as cumpara o asemenea stiuca as face un abonament lu' nea ala mecanicu pe un an doi sau trei si sa apara in revista si sa faca o reclama scurta.

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 27 Oct 2005, 14:05

ca sa stiu ca fac un pescuit corect ma duc pe balti "nereclamate" sau mai bine zis salbatice.Adica pe Dunare sau in delta.Ca daca merg la una cu reclama, daca nu prind nimic stau si ma gandesc prea mult .Si ma doare capul.Si ma las si de pescuit....Eu nu as fi luat stiuca aia acasa,ca nu aveam ce face cu ea.La naiba e cat un om mai mic ce sa fac cu ea.Si mai imi era si mila de ea pe deasupra.Cu ocazia acestei poze chiar daca ma insel sau ba propun un concurs de poze trucate.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Oct 2005, 14:09

corect
merita elbierata
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Oct 2005, 14:09

AndreiZ scrie: Poate ar fi bine ca unii priceputi in d-ale Photoshop-ului sa se gandeasca de doua ori inainte sa arunce vorbe in vant. De data asta, captura este pe bune.
io n-am sustinut k poza e trucata! am spus doar k mi se pare suspecta...
si anume cadrul care lipseste cu desavarsire. :?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 27 Oct 2005, 14:09

Armand scrie:Super OK!
Asteptam poze si emisiune!
pana una-alta uita-te si tu aici:http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... ull/rec/1/
acum intelegi la ce ma refeream cand spuneam trucaje de 2 lei?!!
Am vazut! :):):)

Cat despre acea balta Facau, am inteles ca preturile/abonamentele sunt astronomice... sau ceva pe acolo... Iar la banii aia, cred ca putini isi permit sa se duca acolo. Nu stiu cat costa, ca n-am fost niciodata, insa decat sa dau, sa zic $200 pe an, mai bine imi iau o lanseta sau o mulineta si gasesc si alte balti mai ieftine... si sa fim seriosi, cate stiuci din astea se prind anual in Romania? O situca de genul asta se prinde o data la 20-30 de ani, daca nu mai mult... Cine ar pune botul la asemenea reclama ar insemna sa fie chiar FRAIER.

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 27 Oct 2005, 14:10

era 8.000.000 in 2004,pe 2005 inchis.....oare nu suntem in 2005 sau sunt eu bou.Eu zic sa ai faca testul de adn sa vedem daca corespunde cu balta

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 27 Oct 2005, 14:17

leba scrie:
AndreiZ scrie: Poate ar fi bine ca unii priceputi in d-ale Photoshop-ului sa se gandeasca de doua ori inainte sa arunce vorbe in vant. De data asta, captura este pe bune.
io n-am sustinut k poza e trucata! am spus doar k mi se pare suspecta...
si anume cadrul care lipseste cu desavarsire. :?
OK, am inteles ca adminul de la pescarul.com a "tifetzat" poza ca sa nu se vada ca era intr-o bucatarie - in poza, in plan secund, apare si o femeie, probabil sotia autorului.

Intr-adevar, o asemenea stiuca merita eliberata... mai ales daca drilul a fost filmat, din cate am inteles eu.

Cu 8 mil. iti iei o lanseta sau o mulineta chiar tare de afara... La Sarulesti as da 1 mil. sa pescuiesc o partida, la salau... insa n-as plati abonament, datorita sumelor sarite de pe orbita si faptului ca n-as vrea sa-mi petrec un an de zile pescuind pe aceeasi balta...

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 27 Oct 2005, 14:22

george. scrie:era 8.000.000 in 2004,pe 2005 inchis.....oare nu suntem in 2005 sau sunt eu bou.Eu zic sa ai faca testul de adn sa vedem daca corespunde cu balta
daca anul asta a fost si este inchisa... interesant :evil: Intr-adevar, te duce cu gandul la o reclama "mashcata", pt. la anul... Insa eu zic sa asteptam pana maine... sa vedem ce zice la OTV... o sa fiu la birou, insa programez vcr-ul, sa inregistreze.

Cat despre poza, aia este reala... de atata lucru pot sa-mi dau seama.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Oct 2005, 14:25

in Photoshop e forate greu sa faci asa ceva. Totusi, exista programe dedicate pt. asemenea trucuri, programe folosite si la realizarea pictorialelor din revistele pt. adulti, de exemplu. Un asemenea program mareste sau miscoreaza anumite zone foarte simplu si usor. Chair am vazut o emisiune pe Discovery despre modul cum se "aranjeaza" pozele. Deci de facut nu e greu de facut. Dar in nici un caz in Photoshop. Sa faci chestia aia in Photoshop, e munca de chinez batran. Si eu lucrez cu Photoshopul toata ziua, mai fac si eu una-alta, deci stiu ce vorbesc.
Parerea mea: singura "umblatura" la poza este eliminarea background-ului care se si vede ca e facuta la repezeala, in rest... felicitari pt. captura.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 27 Oct 2005, 14:25

8 milioane vi se pare o suma mare?
Ce ziceti de 32 de milioane abonament pe Cornetu???
Cand mi-a zis vanzatorul de la un magazin cat e, l-am intrebat de vreo 3 ori, de zicea omul despre mine ca sunt oligofren :shock:
Mi-a zis ca daca ai pile o poti rezolva cu 16 miloane ;)
Decat sa dau 1000$ pe Cornetu m-ai degraba ma duc o saptamana in Spania pe Ebru si prind somni cat china sau la pescuit peste spada. In banii astia iti raman si bani de bere ;)
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Scrie răspuns