Stiuca 18.5 kg

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 27 Oct 2005, 13:19

Poza nu este facatura - am poza originala, netifetzata... Chiar si pt. un maestru al Photoshop-ului ar fi aproape imposibil sa realizeze un fals perfect. Lucrez intr-un domeniu in care programele de editare a imaginilor digitale sunt folosite la greu... si am colegi foarte priceputi in asa ceva. S-au uitat si ei la poza... numai daca stai sa analizezi distributia luminii (in poza originala, facuta in bucataria omului, asta e...), iti dai seama ca poza nu a fost prelucrata.

De altfel, Dan Iercosan (Energofish) il cunoaste personal pe autorul capturii... a facut un interviu cu el, a vazut si stiuca, in bucataria omului. Maine, pe postul OTV, de la ora 16:55, in emisiunea InfoPescar, veti vedea interviul si, din cate am inteles, imagini filmate chiar in timpul drilului, pe malul baltii.

Poate ar fi bine ca unii priceputi in d-ale Photoshop-ului sa se gandeasca de doua ori inainte sa arunce vorbe in vant. De data asta, captura este pe bune.

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 27 Oct 2005, 13:30

interesant
e lesne de inteles ce se va intampla dupa aceasta intamplare pe balta respectiva...

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 27 Oct 2005, 13:32

Pana la imaginile filmate poate imparti si cu noi imaginea originala.
din poza pe care o vad eu nu prea se vede cum cade lumina;)
Daca a prins-o omul jos palaria in fata lui.
Nu ma deranjeaza de nici un fel oamenii care fac capturi capitale, nu ma roade deloc invidia. In schimb ma deranjeaza cand mi se prezinta facaturi de 2 lei. Macar daca postezi o poza trucata munceste putin la ea.
Pana cand o sa vad cateva poze clare cu pestele eu afirm in continuare ca poza este trucata!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Oct 2005, 13:34

Armand, leba, vreau sa vad si eu o captura magarita in photoshop va rog, si puteti s'o cropuiti cum vreti voi. tip: cu cat faci rezolutia este mai mica cu atat layerul se vede mai bine :wink:

Disparitia bucatariei a fost decisa de administatorii site'ului, din aceleasi considerente din care pozele in bucatarie nu sunt acceptate nici aici.

stiuca aia are peste 15-16 kile, pozata in bucatarie sau nu.

MihaiV, nu cred ca omu' ala care a prins'o intentiona s'o omologheze, mai repede a dus'o in bucatarie la sectionat :lol:

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 27 Oct 2005, 13:43

la ce pret era ziua (sau abonamentul ca acu nu mai este)pe balta aia poate sa se prinda si stiuca de 158,98 Kg ca tot nu ma duc.Din principiu.Si mai cred ca e super reclama mascata.Si distributia luminii o mai vezi si pe alte obecte decat strict pe subiect.De aia ma gandeam ca au scos restul din poza.Si ma mai gandeam acu parca pe 2005 balta era inchisa si piscicola (propietarul) producea peste doar pt ea. Balta aia parca era pazita non-stop de o echipa de paznici cu o dacie care se orienteaza după legea Vestului Salbatic: ÃŽntâi tragi şi după aceea vezi cine este.Sau nu e asa? Sa vina patronul ala cu reclama sa ma contrazica.

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 27 Oct 2005, 13:44

omu ala cred ca era si ilegal la pescuit de aia nu a omologat-o

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 27 Oct 2005, 13:44

@ Armand - :) :) :) no comment

Pt. conformitate, am incarcat poza originala in galeria foto de aici, insa nu va aparea decat dupa ce primeste acceptul adminului.

Poza de pe pescarul.com n-a fost trucata, ci tifetzata grosier, in graba.

Cred ca e mai bine sa urmarim sau sa inregistram emisiunea de maine, de la OTV. Culmea e ca omul pescuia acolo legal, nu ca braconier :). Evident, fiecare are dreptul la propria-i opinie.

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 27 Oct 2005, 13:48

1.in cat timp creste o asemea stiuca.
2.acu cativa ani cand ma duceam pe acolo la pescuit balta a fost golita de peste.
Adica secata si luat aproape tot.mai ramasese ceva apa la cioate pt cine stie.

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 27 Oct 2005, 13:51

O sa aflam mai multe maine. Nu m-am indoit de poza... insa prima intrebare adresata lui Dan a fost daca stiuca a fost prinsa pe bune, acolo unde se zice - adica la Facau. Poza nu e "facau"tura, asta pot sa spun. Despre restul, o sa aflam toate detaliile pana la urma.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 27 Oct 2005, 13:58

Super OK!
Asteptam poze si emisiune!
pana una-alta uita-te si tu aici:http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... ull/rec/1/
acum intelegi la ce ma refeream cand spuneam trucaje de 2 lei?!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Scrie răspuns