o mie de scuze pt corectare asa ulterior, dar cred ca stiuca cea mai mare pe care am vazut 23.5kg au avut..... shi au fost prins la "placutza" (cam 30de cirlige legate pe ata de operatie) noapte la 12 in august anul nu mai stiu, au avut cam 130cm lungime cu dinti 1.5-2cm cu capul cam 17-18cm lat . Au fost scos dupa un dril de aprox 2 ore . Shi de acea stiu asta ca am vazut pestele, am si bagat mina dreapta in gura lui (ca au fost mort deja cand io am ajuns dimineata la 5) si tipii care au scos (erau 3) so uscat hainele la flacara unei butelie sport, cei doi care au bagat dupa peste (ca nu au avut mincioc) au crezut ca e crap sau amur. Ulterior au zis ca daca stia ce e nu intra in apa dupa ea.
asa ca io nu ma mir de stiuca asta, anul trecut si io aproape am facut o baie cind dadeam cu oscilanta la Ghiorac, sau tot taical meu o patit acum 2 luni ca dupa un dril de 5 minute sa stricat molineta si stiuca sa rupt firul de 0.35 in Valea Ierului. Unde anul asta cel mai mare stiuca scos au avut 9kg, si nu e o apa mare, in afara de 5-6 gropi peste tot e apa intre 50-110cm si e braconat FORTAT, si totusi..........
am vazut emisiunea , ce sa zic? omu au avut noroc ca cu firul de 0.25 au scos pe dinsa (daca era fir textil nu era noroc ) , cred ca asemenea noroc - sa fim optimisti - in fiecare 10 ani are un pescar (la noi) daca incearca mult