Stiuca 18.5 kg

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Oct 2005, 12:18

Luci scrie:Michael, saracu' de tine, te compatimesc, tu cand mai mergi la pescuit?:)
cand apuc,Lucian,in week-end-urile mele,adica in timpul saptamanii,asta daca am timp liber... :(
Michael va recomanda Regulamentul forumului

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 31 Oct 2005, 14:02

Nu am urmarit subiectul deoarece am lipsit o vreme si nu am avut acces la net...omu' merita toate felicitarile !!!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 31 Oct 2005, 15:17

Armand scrie:Super OK!
Asteptam poze si emisiune!
pana una-alta uita-te si tu aici:http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... ull/rec/1/
acum intelegi la ce ma refeream cand spuneam trucaje de 2 lei?!!
Imi cer scuze pt exemplu!
Am primit o poza clara in care se vede ca pestii sunt frumosi!
Scuze pt "judecata" pripita!

Daca tot suntem in zona...poza cu stiuca mult disputata ajunge si in galerie sau, a avut cineva inspiratia sa inregistreze emisiunea?
Daca da vreau si eu o copie(sau din poza intreaga sau din emisiune).
Multumesc!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 31 Oct 2005, 19:50

PS. pt. Michael:

Posibilitatea de a te exprima liber este un drept castigat,dragul meu,nu un privilegiu asa cum elucubrezi tu pe acest forum...sincer ash prefera sa-ti bagi undeva semnatura de(ma scuzi) kk, adica in acea parte dorsala a corpului de unde de altfel cred ca ti-a shi ieshit...daca neuronul tau "dicotiledonat" da nastere la tripletzi?...ce-i invetzi pe cei 6 ?....ii invetzi ca:"Posibilitatea de a te exprima public pe un forum este un privilegiu. Onoreaza-l."?......scythe&hammer :lol: ...scuze pt ca mi-am incalcat promisiunea de a nu mai posta este pt. ultima data.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Oct 2005, 19:53

asta da exprimare... direct din kpitala :? :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 31 Oct 2005, 22:08

subiectul topicului esteo stiuca de 18,5 kg. nu?
bine ca nu am avut un tac de salau de 19 kg. ca cine stie in ce mai degenerau discutiile...
in rest....e bine. fir intins! pace!

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 01 Noi 2005, 06:46

Mai Adi_, nu mai generaliza! :D

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 01 Noi 2005, 09:08

o mie de scuze pt corectare asa ulterior, dar cred ca stiuca cea mai mare pe care am vazut 23.5kg au avut..... shi au fost prins la "placutza" (cam 30de cirlige legate pe ata de operatie) noapte la 12 in august anul nu mai stiu, au avut cam 130cm lungime cu dinti 1.5-2cm cu capul cam 17-18cm lat . Au fost scos dupa un dril de aprox 2 ore . Shi de acea stiu asta ca am vazut pestele, am si bagat mina dreapta in gura lui (ca au fost mort deja cand io am ajuns dimineata la 5) si tipii care au scos (erau 3) so uscat hainele la flacara unei butelie sport, cei doi care au bagat dupa peste (ca nu au avut mincioc) au crezut ca e crap sau amur. Ulterior au zis ca daca stia ce e nu intra in apa dupa ea. :roll:

asa ca io nu ma mir de stiuca asta, anul trecut si io aproape am facut o baie cind dadeam cu oscilanta la Ghiorac, sau tot taical meu o patit acum 2 luni ca dupa un dril de 5 minute sa stricat molineta si stiuca sa rupt firul de 0.35 in Valea Ierului. Unde anul asta cel mai mare stiuca scos au avut 9kg, si nu e o apa mare, in afara de 5-6 gropi peste tot e apa intre 50-110cm si e braconat FORTAT, si totusi..........
:roll:

am vazut emisiunea , ce sa zic? omu au avut noroc ca cu firul de 0.25 au scos pe dinsa (daca era fir textil nu era noroc ) , cred ca asemenea noroc - sa fim optimisti - in fiecare 10 ani are un pescar (la noi) daca incearca mult

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Noi 2005, 11:36

dragos_g scrie:Mai Adi_, nu mai generaliza! :D
normal ca nu generalizez. "nu este padure fara uscaturi". unii e uscatura, intelegi? :lol: :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Noi 2005, 12:11

Pe Sanu Manu il cunosc din mai multe imprejurari . In primul rand a fost coleg de servici cu frate-miu (Florin Chirita) la service-ul din Baicului si este si vanator , daca nu ma insel.
In al doilea rand , sunt sigur ca ne-am cunoscut acum vre-o 4-5 ani, in delta, cand a venit langa barca mea si mi-a cerut un patent sa-si scoata ancora superioara, de la o lingura Gipo imitatie EIRA (irlandeza), din mana.
Atentie Vijelie si atunci tot cu lingurite Gipo pescuia.

D-le Sandu Manu , felicitari inca odata !

Ia inchipuiti-va daca prindea unul dintr-e noi o stiuca asta sau daca Sanu Manu facea parte din "elita" rapitori.ro , mai existau discutii de genul asta ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns